Élő közvetítések
Villa idén az "Inzaghi" díjra hajt? 

-
- Director del Fútbol
Így kell hajtani, VÉGRE! Küzdenek a srácok.
Pokol lesz a Sevillának ez a 30 perc. Ha nem nyerünk, akkor gratulálhatunk a Sevillának és a fiainknak is, mert megtettek mindent.
Közben jön Pedro!
Pokol lesz a Sevillának ez a 30 perc. Ha nem nyerünk, akkor gratulálhatunk a Sevillának és a fiainknak is, mert megtettek mindent.
Közben jön Pedro!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Director del Fútbol
már mindjárt felborul a pálya 

-
- Director del Fútbol
ADRIANO!! ÉRIK, ÉRIK, ÉRIK AZ! GYERÜNK!

-
- Llegenda del Barça
Amúgy Paloppal mi van? Generációváltásnak esett áldozatául v sérült?
komolyan visszasírom Palopot...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
nehezen, de meglesz.....
-
- Llegenda del Barça
Ezt most nem tudtam követniKash írta: Én elkényelmesedni? ha annyira kényelmes lenék, nem aggódnák b*szom 3 ponton, ami nem b*szott 3 pont, mert fontos, de akkor nem húznám itt az agyam, hanem azt mondanám "Gyerekek, ez a Barca, játszik ahogy játszik, úgy is győz".

Légyszíves írd le érthetően

Bence, helyzetek alatt azt is értem, h sok az elfutás, üres helyekre befutás, csak mindig közbe lép egy sevillai. Nem is csoda, mivel 9 emberrel védekeznek. A második félidőben remélem meg lesz. De lehet neked van igazad, és csak a nagyobb helyzetek miatt gondoltam, hogy sok helyzetünk volt.
Fabregas jöhetne!

Fabregas jöhetne!
- Kash
- Entrenador del Barça
Én elkényelmesedni? ha annyira kényelmes lenék, nem aggódnák b*szom 3 ponton, ami nem b*szott 3 pont, mert fontos, de akkor nem húznám itt az agyam, hanem azt mondanám "Gyerekek, ez a Barca, játszik ahogy játszik, úgy is győz".bence-barca írta:Kash, látom te az évek alatt nagyon elkényelmesedtél! Ha már nem lövünk gólt az első félidőben akkor végünk van. Már az első félidő alatt többször temetted a csapatot. Aztán lehet jó érzéked van ehhez és tényleg kikapunk, de reméljük nincs ilyen "képességed"!Cali írta:Kash írta:Nem vagyok pesszimista, és remélem nem történik meg, de szerintem ebből pofon lessz.
Egy szerencséje van a Sevillának, hogy a kapusuk élete meccsét játsza. A labda nálunk van, sok helyzetet kialakít a Barca, egyéni villanások is vannak. Egyedül talán Xavi tűnik nálunk halványnak.
![]()
Cali, azért annyi helyzetünk nem volt, inkább ami volt, az volt nagyobb.

-
- Llegenda del Barça
Kash, látom te az évek alatt nagyon elkényelmesedtél! Ha már nem lövünk gólt az első félidőben akkor végünk van. Már az első félidő alatt többször temetted a csapatot. Aztán lehet jó érzéked van ehhez és tényleg kikapunk, de reméljük nincs ilyen "képességed"!Cali írta:Kash írta:Nem vagyok pesszimista, és remélem nem történik meg, de szerintem ebből pofon lessz.
Egy szerencséje van a Sevillának, hogy a kapusuk élete meccsét játsza. A labda nálunk van, sok helyzetet kialakít a Barca, egyéni villanások is vannak. Egyedül talán Xavi tűnik nálunk halványnak.

Cali, azért annyi helyzetünk nem volt, inkább ami volt, az volt nagyobb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2011.10.22. 22:56:33-kor.
- Kash
- Entrenador del Barça
Barcaforever írta:A csapat az első, az egyéni érdemek csak második helyen vannak.Ronaldo felőlem rúghat 98 gólt is, ha mindenhol jobbaknak bizonyulunk ellenük.Kash írta:Messi gúrithatna legalább 2-őt, mert hiszti kriszti 3-at lőtt![]()
Nekem is a csapat az első, csak már idegileg nem birom hiszti kriszti pofáját, és azt sem, hogy azok a korcs madridiak, mindig őt keresik a labdáva.

-
- Jugador del Barça
kit érdekel hiszti kriszti? annyit rúg ahányat akar. amúgy a meccset szerintem behúzzuk, de nem szabad elfelejteni hogy mégiscsak egy sevilla ellen játszunk...Kash írta:Messi gúrithatna legalább 2-őt, mert hiszti kriszti 3-at lőtt![]()
sjay <3
Egy szerencséje van a Sevillának, hogy a kapusuk élete meccsét játsza. A labda nálunk van, sok helyzetet kialakít a Barca, egyéni villanások is vannak. Egyedül talán Xavi tűnik nálunk halványnak.Kash írta:Nem vagyok pesszimista, és remélem nem történik meg, de szerintem ebből pofon lessz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cali 2011.10.22. 22:53:23-kor.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A csapat az első, az egyéni érdemek csak második helyen vannak.Ronaldo felőlem rúghat 98 gólt is, ha mindenhol jobbaknak bizonyulunk ellenük.Kash írta:Messi gúrithatna legalább 2-őt, mert hiszti kriszti 3-at lőtt![]()

-
- Entrenador del Barça
Egy jól szervezett Sevilla az ellenfél, ami egyrészről jó, másrészről nem.
Tőlünk valami hiányzik, talán egy kis összpontosítás.
Messi. A meccs előtt néztem a szerdai BL-t a Sportklubbon, ahol nagyon önző volt, ma meg akkor is passzol amikor egyedül kellene befejezni.
A sevillai kapusok átka ellenünk mindig jól védenek.
A másodikban egy kicsit jobban kell koncentrálni és simán meg lesz a meccs.
Tőlünk valami hiányzik, talán egy kis összpontosítás.
Messi. A meccs előtt néztem a szerdai BL-t a Sportklubbon, ahol nagyon önző volt, ma meg akkor is passzol amikor egyedül kellene befejezni.
A sevillai kapusok átka ellenünk mindig jól védenek.
A másodikban egy kicsit jobban kell koncentrálni és simán meg lesz a meccs.
-
- Director del Fútbol
Na most fel van adva a lecke Pepnek.
Már ebben a félidőben látszott hogy át van néha variálva szerkezetileg a csapat, nem csak támadáson belüli posztcsere történt, pl.: Adriano, Villa.
Viszont iszonyatosan jól védekezik a Sevilla ( 3 m. eurót megér egy vb-elődöntős, CA győztes bekk
) de mi is tompák vagyunk. Nincs sok mozgás, többet kéne a szélen kisegíteni, mint ahogy Villa/Ini szokta lerakni az érkező bekkeknek Maxwellnek/Adrianonak. De semmi, mindent majdnem középen, Messi is kedvetlen, nem is töri magát.
Félidőben fel szokta rázni a srácokat a Mister, hát most is kéne, csúnya lenne egy X. Ráadásul ebben a Sevillában is megvan a gól. Érkezhetne majd Fábregas lassacskán.
Már ebben a félidőben látszott hogy át van néha variálva szerkezetileg a csapat, nem csak támadáson belüli posztcsere történt, pl.: Adriano, Villa.
Viszont iszonyatosan jól védekezik a Sevilla ( 3 m. eurót megér egy vb-elődöntős, CA győztes bekk

Félidőben fel szokta rázni a srácokat a Mister, hát most is kéne, csúnya lenne egy X. Ráadásul ebben a Sevillában is megvan a gól. Érkezhetne majd Fábregas lassacskán.