Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hú hallod:DKash írta:Ez tipikus Messi részérőlnem tudja elérni a saját labdáját...
És ennek következtében, nem hogy cselezni nem tud, de még passzolni sem.
Maxwell centerezése sem! Remélem a másodikban még 1-2-t vágunk.Ilúvatar írta:azért Messi passza nem volt semmi![]()
Nem sok csapat van, amely mind minket, mind a Realt állandóan szívatja. Most sincs máshogy.Fecooo írta:nem vagyok elégedetlen... dicséretet érdemel a Preciado-team...
Azt ha van néhány sérültünk, akkor azt nem egyből arra kell visszavezetni, hogy rossz volt az előszezon -még ha igaz is-. Ez így sikerült így jött össze. Mindenki elfelejti, hogy Cesc és Ini sérülékeny, míg Abinak és Sancheznek rúgásból származik a sérülése. Afellayt meg hagyjuk. Mostanában szegényre rájár a rúd.ferninho írta:nem értem mit szeretnél mondani
nem értem mit szeretnél mondaniBarcaman1993 írta:Akkor a Real és az Arsenal példájából kiindulva nekik évek óta nincsen...ferninho írta:sokan elfelejtik, hogy nem volt egy normális előszezonotok... felejtette ezt a Szuperkupa, amit gyönyörűen "összemakkoltatok"... és úgy látszik, hogy ez most fog igazán visszaütni.
hej, de örülnék egy Gijón gólnak
off: nem kéne egy 11-12 élő közvetítés topik, vagy majd januárban lesz egy 12-13?
Sztem meg zseniális. Tény, hogy kicsit sportszerűbbek is lehetnének, de amit ma játszanak az nem hétköznapi. És ez nem először fordul elő.Ilúvatar írta:szánalmas ez a sporting....