Élő közvetítések
Ilyen védelemmel nagyon nem lesz egyszerű a történet.
Kicsit meg kellene nyugtatni a játékot, többet birtokolni a labdát és kevesebbszer eladni.
Kicsit meg kellene nyugtatni a játékot, többet birtokolni a labdát és kevesebbszer eladni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Pep nem lát a szemétől,hogy nincs védelmünk ma a jobboson? csak onnan veszélyesek. 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Úgy látom mindenképpen meg akarjuk várni a 3. bekapott gólunkat.
Nincs jobbhátvéd a csapatban!!!
Jah és Soldado egy zseni...
Nincs jobbhátvéd a csapatban!!!
Jah és Soldado egy zseni...
-
- Director del Fútbol
Soldado 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jézusom Soldado, Torres díj eheti nyertese, köszönjük szépen neki!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Elől kevesek vagyunk létszámilag.
Keitát venném is le,mert vele csak többen vagyunk a kp-n,ma még hasznosnak sem mondható,Villa jöhetne a helyére.
Ezzel a húzással Alvest is hátra lehet zavarni,mert feleslegesen égeti magát elől.
Keitát venném is le,mert vele csak többen vagyunk a kp-n,ma még hasznosnak sem mondható,Villa jöhetne a helyére.
Ezzel a húzással Alvest is hátra lehet zavarni,mert feleslegesen égeti magát elől.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Sztilo
- Jugador d'estrella
Legyen igazad ámenszajko írta:hát ha így van,akkor Alves-Masch-Busq-AdrianoEl fanático írta:...
4-3-3-at kéne játszani mint ahogy eddig is...
na én megyek az ágyba és onnan lesem a meccset,jó szurkolást! nyerünk 4-2-re,ahogy valaki írta is itt nekem a fórumon

ez a szitu miatt is ki leszünk kezdve, alig várom.. 

hát ha így van,akkor Alves-Masch-Busq-AdrianoEl fanático írta:...
4-3-3-at kéne játszani mint ahogy eddig is...
na én megyek az ágyba és onnan lesem a meccset,jó szurkolást! nyerünk 4-2-re,ahogy valaki írta is itt nekem a fórumon

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az tény, hogy a 3 védős játékhoz elengedhetetlen, hogy a középpályáról jöjjön besegítés, s időben vissza kellene zárni!Alves mellett 2szer jött be labda, onnantól meg egy szerencsétlen öngól, s egy 2 embert fogjak meg szitu a franciának!Persze vannak hajmeresztő dolgai, de jócskán benne van az egész csapat abban, hogy így áll a meccs!Előre játékban is halványak vagyunk!
+ villámgyorsan jönnek a denevérek!Középpályát simán átzúzzák, nem működik igazán jól a vissatámadás, de azért még sok van hátra s lesz még fejmosó szünet is
+ villámgyorsan jönnek a denevérek!Középpályát simán átzúzzák, nem működik igazán jól a vissatámadás, de azért még sok van hátra s lesz még fejmosó szünet is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.09.21. 22:38:35-kor.

- El fanático
- Entrenador del Barça
Nem hiszi, de azt te is tudod, hogy védőposzton nem vagyunk jól eleresztve - egy komoly betegség után van Abidal, Puyol is komoly sérülés és térdműtét után van, ezek a dolgok nem olyasmik, amik nem hatnak ki. A középpálya viszont erős csapatrész és kár lenne padoztatni az eddigi meccseken gólokat szerző Cesc-t, Keita élvezi Pep bizalmát...bali 15 írta:Kezd elegem lenni abból hogy azt hiszi Pep nem is kell vèdelem.
Persze, Messiék majd többet vágnak elõl.
A Valencia pedig jó kis csapat, ma jó napjuk van ráadásul vagy nálunk hiányzik a koncentráció, mert a szombati meccs nem volt megterhelő más meccsekhez képest, ahol hajtani kell.

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
olyan, mintha a Valencia egy emberrel előnyben lenne. elképesztő mit nem melóznak össze.nagyon szimpatikus a hozzáállásuk
Kezd elegem lenni abból hogy azt hiszi Pep nem is kell vèdelem.

alves menjen már vissza jhv posztra,mert mascheranot simán lefutja mátyiő meg akárki...
amúgy ilyen kevés mozgással nem sokra fogunk menni... xavi él egyáltalán?
a meccs képe alapján egy x-el kiegyeznék.
bár attól nem félek,hogy a valencia lesz a bajnok... csak jó volna elhúzni a realtól
ezért mondtam,hogy a sociedadi 2 pont iszonyú sokat fog számítani...
amúgy ilyen kevés mozgással nem sokra fogunk menni... xavi él egyáltalán?
a meccs képe alapján egy x-el kiegyeznék.
bár attól nem félek,hogy a valencia lesz a bajnok... csak jó volna elhúzni a realtól

ezért mondtam,hogy a sociedadi 2 pont iszonyú sokat fog számítani...
3védõ. Azt mondjuk megértem, hogy a fociban manapság csak úgy lehet meglepetést okozni ha elõhúzunk egy régi taktikát de a 3 védõ az maradjon csak történelem 

- Sztilo
- Jugador d'estrella
Szerintem nem Abidál a gond hanem hogy egyedül van sok szituációba és csodát nem tehetZozzy 5 írta:nagy húzás volt az a 3 védős taktika, nem biztos, hogy pont a valencia ellen idegenbe kéne megmutatni, hogy mi ilyet is tudunk...abidalból kezd sok lenni mostanában, a probléma csak az, hogy adriano még megbízhatatlanabb hátul
Alves-t jó lenne minél előbb visszarakni a helyére.
Mascherano mellett az megy el, aki akar, Alves nem sokat tud hozzátenni a támadásokhoz.
További probléma, hogy Abidal és Puyol is elég gyenge napot fogott ki.
Ilyen védelem mellett kapunk még egy gólt, onnantól már nehéz lesz.
Mascherano mellett az megy el, aki akar, Alves nem sokat tud hozzátenni a támadásokhoz.
További probléma, hogy Abidal és Puyol is elég gyenge napot fogott ki.
Ilyen védelem mellett kapunk még egy gólt, onnantól már nehéz lesz.
Alvest huzza már vissza Pep a helyére. Jobb oldalon nem is volt még Valencia támadás... Folyamatosan Alves helyén viszik el