Ha sok volt este a Waka waka, nem megy másnap a Tiki taka!
Azt hiszem tegnap nem volt Waka waka

Ezzel David boldogan kiegyezneCapon írta:Megint Xavi, Fabregas, Thiago egyszerre a pályán. Én(mi) meg kételkedtünk benne hogyan fog helyet találni nekik Pep neki, hogy azért mégis mindenki elégedett legyen... hihetetlen.
Fabregas pedig amit csinál az hihetetlen eddig. Szezon végén Villaval fog versengeni rúgott gólok tekintetében.
Nem tudom hogy jól emlékszem-e,de szerintem a Villareal ellen játszott legutóbb annyit,amennyi alatt lehet valamit mutatni.A Sociedad és a Milan ellen talán perceket kapott,vagy még annyit sem.Amúgy szerintem jól játszik,rengeteget támad vissza,szerintem sok labdát is szerez,és játékban is van eleget.Szerintem jól játszik,csak nem tűnik ki annyira,mint esetleg a Villareal ellen,mert most nem rúgott gólt.Egyébként nehéz is lenne kitűnni így,hogy Messinek és Fabrenak ilyen meccse van.Z.Chris írta:Csak szerintem tűnt el az utóbbi meccseken Thiago?Nem azért mondom, persze örülök, hogy 5-0ra megyünk félidőbe, de mintha ő visszavett volna egy kicsit a szezon eleji formájából.
Így fognak kinézni a cserék szvsz: 60-70. perc Keita, 70-80. perc Afellay, 80-90 perc Fontássoadroli írta:Afellayt és Maxwellt már a félidőben behoznám. Kár, hogy Pep nem.
Így van!Tdavid írta:Remélem 2. félidőbe jön Ibi.