Hajdú állandóan összetéveszti Adrianot Keitával , Abidalt Keitával

Igen, lehet hogy megfosztotta, azonban a Birónak előnyszabályt kellett volna alkalmaznia, tehát birói hiba.MessiFan írta:Óóóó az anyád úristenit Mascherano.. Szimulálással egy 100%-os gólhelyzettől fosztottad meg a csapatodat.
Zsolti95 írta:Miért ismered Kassai hangját?kanty írta:A spanyol TV szakkommentátora tisztára Kassai Viktor.
Miért ismered Kassai hangját?kanty írta:A spanyol TV szakkommentátora tisztára Kassai Viktor.
Én is így látom. A kp nem a legbiztosabb, de Cescnek jelenleg nincs helye, a széleken meg lehetne bontani őket, ha Sanchez tudna alakítani valamit, Villa helyett behoznám. Aztán később jöhet Cesc. Aztán meg ThiagoMessiFan írta:Én Pedrot átküldeném a másik oldalra, Sánchezt meg beraknám. Cesc majd ráér. Egyenlőre kell valaki Messi mellé..Capon írta:Villat szívem szerint lecserélném. Kevés labdát kapott de akkor is vagy lesen volt vagy elrontotta.
Én Pedrot átküldeném a másik oldalra, Sánchezt meg beraknám. Cesc majd ráér. Egyenlőre kell valaki Messi mellé..Capon írta:Villat szívem szerint lecserélném. Kevés labdát kapott de akkor is vagy lesen volt vagy elrontotta.