2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
pplive.uw.huronnie1002 írta:Neten hol lehet nézni Barca meccseket élőben? Márha egyáltalán lehet?
Vasárnap 19:00 Sport2Bodi írta:A jövő hétvégi meccsünket melyik csatorna adja?
Megvan már egyátalán az időpont?
Valószínűleg nem lesz....XaviMessifan írta:amugy elkezdtünk aláírásokat gyüjteni,remélem lesz vmi haszna!
de van,csak elég ratyi!Krojf írta:XaviMessiFan Koma!
Pedig látnod kellene a katalán derbyt!
Internet nincs felétek?
Kérdi Krojf koma.
nemazért szeretném h a sportkub adja a mecsünket mert én annyira szeretem őket, sőt, hanem azért mert nincs sport1em mert ezek a gyökerek elvették itt nálunk!Slither írta:Te normális vagy? Annál még az is jobb, ha japánuk nézem meg a netenXaviMessifan írta:melyik tv adja a mecsünket???remélem a sportklub...Még jó hogy a Sport1 adja. (21.45-től)
Te normális vagy? Annál még az is jobb, ha japánuk nézem meg a netenXaviMessifan írta:melyik tv adja a mecsünket???remélem a sportklub...
ÉLŐ 21:45 Sport1 Labdarúgás. Espanyol-Barcelona, spanyol bajnokság, 18. forduló (élő) -feltételezem h erre gondoltál+még szerencse hogy nem a sport klubXaviMessifan írta:melyik tv adja a mecsünket???remélem a sportklub...
Több programmal tudsz nézni meccseket, itt tudsz letölteni programot, illetve itt vannak a műsorok is feltüntetve, de van egy másik oldal is, amin vannak adások.lionel19 írta:Nem tudja valaki hogy hol lehet olyan bajnokságogat nézni neten amiket a TV nem ad!? Gondolok itt pl.: Argentin ligára? Nah szal ha valaki tud valamit légyszives irja be...
Jah és netes meccsnézéshez milyen net kell amivel rendesen nézhetem?
Tényleg érdemesDrigo írta:TV2-őd van?Hnap délelőtt lesz rajta egy összefoglaló a Gáláról.XaviMessifan írta:a büdös francba, h nekem nincs S1em!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TV2-őd van?Hnap délelőtt lesz rajta egy összefoglaló a Gáláról.XaviMessifan írta:a büdös francba, h nekem nincs S1em!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()