Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Az még semmi, de nem is akarja visszaszerezni..Ilúvatar írta:Messi nem a toppon van... mindig eladja a labdákat, vagy elveszti...

Ezt most nem tudtam követniKash írta: Én elkényelmesedni? ha annyira kényelmes lenék, nem aggódnák b*szom 3 ponton, ami nem b*szott 3 pont, mert fontos, de akkor nem húznám itt az agyam, hanem azt mondanám "Gyerekek, ez a Barca, játszik ahogy játszik, úgy is győz".
Én elkényelmesedni? ha annyira kényelmes lenék, nem aggódnák b*szom 3 ponton, ami nem b*szott 3 pont, mert fontos, de akkor nem húznám itt az agyam, hanem azt mondanám "Gyerekek, ez a Barca, játszik ahogy játszik, úgy is győz".bence-barca írta:Kash, látom te az évek alatt nagyon elkényelmesedtél! Ha már nem lövünk gólt az első félidőben akkor végünk van. Már az első félidő alatt többször temetted a csapatot. Aztán lehet jó érzéked van ehhez és tényleg kikapunk, de reméljük nincs ilyen "képességed"!Cali írta:Kash írta:Nem vagyok pesszimista, és remélem nem történik meg, de szerintem ebből pofon lessz.
Egy szerencséje van a Sevillának, hogy a kapusuk élete meccsét játsza. A labda nálunk van, sok helyzetet kialakít a Barca, egyéni villanások is vannak. Egyedül talán Xavi tűnik nálunk halványnak.
![]()
Cali, azért annyi helyzetünk nem volt, inkább ami volt, az volt nagyobb.