Egyéb Barça meccsek
-
- Llegenda del Barça
Hát ez laza volt, jó sok pozitívummal. Igazából csak az új igazolásokról pár szót: Pique nagyon megbízhatónak tűnik, Alves szerintem annyit nem fog felfutni mint Andalúziában, de még ezzel együtt is remekek lesznek az előretörései és beadásai. Cáceres szintén jónak tűnik, bár szerintem most egy kicsit ideges volt. Keitából nem sokat láttam, Hleb pedig megint megmutatta, hogy várhatjuk tőle a kispasszos, gyors játékot.
Összességében úgy látom, hogy meg fog maradni gyorspasszos, tologatós játék, de ez ki fog egészülni távoli lövésekkel és jó beadásokkal. Mindenképp meg kell még említeni, hogy a csapat sokkal agresszívabbnak tűnt most labdaszerzésnél, mint a tavalyi meccseken. Ja, és el ne felejtsem: a fiatalokban lévő lehetőség pedig mindenképp biztató, nem egy remek teljesítmény volt ma a Barca B-sek részéről.
Összességében úgy látom, hogy meg fog maradni gyorspasszos, tologatós játék, de ez ki fog egészülni távoli lövésekkel és jó beadásokkal. Mindenképp meg kell még említeni, hogy a csapat sokkal agresszívabbnak tűnt most labdaszerzésnél, mint a tavalyi meccseken. Ja, és el ne felejtsem: a fiatalokban lévő lehetőség pedig mindenképp biztató, nem egy remek teljesítmény volt ma a Barca B-sek részéről.
Nagyon jók voltunk.Több az ívelés,a távolabbi kapuralövés.Nagyon jók vaygunk.Fizikálisan erősebbek vagyunk.És ennél csak jobbak leszünk a felkészülés alatt.Hajrá!
- Fabregas19
- Barça C
megtudná nekem mondani vki hogy melyik csatornán közvetítik a majd a meccseket?
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jó lesz ez, de azért ne felejtsük el, hogy felkészülési meccset láttunk. Ráadásul az ellenfél sem volt az a harapós fajta. Ezenkívül azért le lehet szűrni, hogy a jobb oldal bombaerős, illetőleg ezen a meccsen többször lőttünk távolról kapura, mint a Rijkaard-éra utolsó évében 3 meccsen összesen.
Messi ismét zseniális volt, Dani Alves kolléga is odatette magát.
Összességében elégedett vagyok, de azért messzemenő következtetést ne vonjunk le ebből a meccsből, ahogyan a többiből sem.
Messi ismét zseniális volt, Dani Alves kolléga is odatette magát.
Összességében elégedett vagyok, de azért messzemenő következtetést ne vonjunk le ebből a meccsből, ahogyan a többiből sem.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Sajnos lemaradtam a meccsről, de ismétlést meg fogom nézni. Olvasva a hozzászólásokat elégedett mindenki. Jó ez a 6 gól kezdésnek, jó lesz ez remélem. Várom a következő mérkőzést, de első meccsel megvagyok elégedve. Főleg Guddy duplájával... figyelemre méltó. 
Szép volt srácok, így tovább!!!
CSAK A BARCA!!!

Szép volt srácok, így tovább!!!
CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
Szép győzelem volt, de én nem élveznék el annyira, mint azt sokan teszik. Ez csak egy barátságos meccs volt, ahova Guardiola nyiláv úgy küldte ki a játékosokat, hogy vegyék komolyan a meccset, ne álljanak le. A Hiberninans meg túlságosan is le feküdtetek nekünk. Persze nem volt rossz a csapat, de tavaly is 100%-osan hoztuk a nyarat, aztán anyánk amilyen könnyű álmot ígért, olyan nehéz lett. 
Pedritoból még lehet valami, bár egy kicsit későn kezd beérni. Bojanba nem csalódtam.
A topic színvonala viszont ismét legalja volt. Valószínűleg bennem van a hiba, de tele volt szemetelve felesleges dolgokkal. Arról nem beszélve, hogy egy-két értelmiség képtelen visszaolvasni, hogy hol található stream.

Pedritoból még lehet valami, bár egy kicsit későn kezd beérni. Bojanba nem csalódtam.

A topic színvonala viszont ismét legalja volt. Valószínűleg bennem van a hiba, de tele volt szemetelve felesleges dolgokkal. Arról nem beszélve, hogy egy-két értelmiség képtelen visszaolvasni, hogy hol található stream.

in to exile
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Irányítónak ott lesz Xavi Tanár Úr.Mosquito írta:Hleb pályán volt? Talán 1x láttam labdába érni. Keita és Martin(ezt könnyebb leírni) egyenlőre még nem azt hozza amit várnék tőlük.
Jeffren tökéletes lenne/lesz(?) Gio helyére.
Yaya továbbra is tanár. Bojan középen az igazi.
Irányítót egyenlőre nem vélek felfedezni a csapatban.
A mérkőzés jó volt.
Ettől függetlenül Hlebnek is ez lehetett a feladata. De az a 20 perc, amit kapott messzemenő következtetések levonására nem elegendő.
Sokkal nagyobb problémának érzem a bal oldal impotenciáját. Henry szedje össze magát.

-
- Entrenador del Barça
ekkor jonne adebayor... es a neki beivelo alves...hogy ha Messi nincs (második félidő) fele annyi helyzetünk sincs...De bízok Pep-ben, hogy erre is kitalál valamit.
- Messa
Alvés, Cáceres, és Jeffren játéka tetszett legjobban az új emberek közül, de a pálmát ma is Messi vitte. Egy dologban érzek megint hiányosságot, méghozzá azt, hogy ha Messi nincs (második félidő) fele annyi helyzetünk sincs...De bízok Pep-ben, hogy erre is kitalál valamit.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Amit leírtam a szünetben csak ismételni tudnám. az első meccsen látottakkal elégedett vagyok. Örülök, hogy az adódó lehetőségeket kihasználták, nem szórakozták el. Messi, Alves, Cáceres, Piqué, Guddy kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, de Henry kivételével mindenkivel elégedett vagyok. A bal oldal ma egy picit halovány volt, ennél több kell.
Ahogy néztem a taktika, és a követett játékstílus nem nagyon változott. Hasonló stílusban játszunk, mint tavaly, csak gördülékenyebben, szellemesebben, a széleket - főleg a jobbot - célratörőbben kihasználva. A védelem jó lesz: Piqué, Cáceres, ha így folytatják, és ebben a szellemben nyomják, megérik a pénzüket.
Nálam a mérkőzés legjobbja: DANI ALVES!
Csak így tovább!
De ne feledjük: ez egy felkészülési meccs volt, egy gyenge képességű skót brigád ellen. Ettől függetlenül bizakodhatunk, és reménykedhetünk.
FORCA BARCA!
Ahogy néztem a taktika, és a követett játékstílus nem nagyon változott. Hasonló stílusban játszunk, mint tavaly, csak gördülékenyebben, szellemesebben, a széleket - főleg a jobbot - célratörőbben kihasználva. A védelem jó lesz: Piqué, Cáceres, ha így folytatják, és ebben a szellemben nyomják, megérik a pénzüket.
Nálam a mérkőzés legjobbja: DANI ALVES!
Csak így tovább!
De ne feledjük: ez egy felkészülési meccs volt, egy gyenge képességű skót brigád ellen. Ettől függetlenül bizakodhatunk, és reménykedhetünk.
FORCA BARCA!

- Danka00792
- Director del Fútbol
Ettöl az egytöl szerintem nemkell tartanod.Roniee21 írta:Így tovább! *és ne bízzák el magukat![]()

Sajnos lemaradtam a mecsröl, de amint látom, mindenki elégedett a mutatott produkcióval, 28.-án majd én is megnézem öket hogyan rúgták a bört!
Messi-röl kérnék egy képet 10es mezben ha megoldható.

VISCA EL BARCA!
Hleb pályán volt? Talán 1x láttam labdába érni. Keita és Martin(ezt könnyebb leírni
) egyenlőre még nem azt hozza amit várnék tőlük.
A mérkőzés jó volt.

A mérkőzés jó volt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.07.24. 22:53:57-kor.
Szép volt! Grat a fiúknak!
Így tovább! *és ne bízzák el magukat
Visca el Barca

Visca el Barca
- Titinho
- Director del Fútbol
Itt a vége:
Hibernian-Barça: 0-6!
Guddy 2, Messi, Pedrito, Bojan, Touré.
Jó lesz ez, de még azért nagyon nagyon sok munka van hátra + még össze kell nagyon szokni. Egy alapnak azért jó volt látni, hogy "miből lesz a cserebogár"!
Csak így tovább Pep! Jó lesz ez! 
Hibernian-Barça: 0-6!
Guddy 2, Messi, Pedrito, Bojan, Touré.
Jó lesz ez, de még azért nagyon nagyon sok munka van hátra + még össze kell nagyon szokni. Egy alapnak azért jó volt látni, hogy "miből lesz a cserebogár"!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Nagyon jó lesz ez a Barca..csak így tovább... 

Gudy góljával vezetünk!!!!!!!Nézem a teten:D

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mihu írta:Henry játszik a 9-esben.Lehet hogy ez is egy jel Guardiola-tól Samu felé?
Barátságos meccs,még névvel ellátott mezek nélkül...
És ilyenkor asszem 1-11 között kell a kezdőt berakni

Messi 10-ben

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Varatrix
- Director del Fútbol
Most sétáltak ki! Valdes a csk!!!
Gudjohnsen kezdő
Gudjohnsen kezdő

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mozillán nem ment,mostmár IE-n megy...köszi a linkeketkovinho írta:
Há' nem tudom, nekem megy rendesen. Egyébként:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=15192&part=sports

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
Há' nem tudom, nekem megy rendesen. Egyébként:csababarca írta:nekem azt írja ki hogy Please enter the Accses Code to watch this channel...
ez mit takar?
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=15192&part=sports