nekem azt írja ki hogy Please enter the Accses Code to watch this channel...
ez mit takar?

nekem azt írja ki hogy Please enter the Accses Code to watch this channel...
isti010 írta:linket tudsz adni?fcbarca10 írta:És egyébként élvezhető minőségben lehet nézni a meccsek többségét, vagy mindegyik olyan hang nélküli, homályos vetítés?
Szerk: Mert az Inter meccs most megy és az kegyetlen rossz.
köszi
linket tudsz adni?fcbarca10 írta:És egyébként élvezhető minőségben lehet nézni a meccsek többségét, vagy mindegyik olyan hang nélküli, homályos vetítés?
Szerk: Mert az Inter meccs most megy és az kegyetlen rossz.
Wow, köszi!!!matador írta:Nem tudom, hogy mutatja e valamelyik csatorna a Barca-Hibernian meccset, de aki nem tudja tévén nézni annak itt egy link:http://www.channelsurfing.net/
Ez élőben leadja a meccset, viszonylag tisztán, tehát, nem fagy le minden percben...sok sikert!
Azon nem gondolkoztatok, hogy ott van Eto'o is?ocsi60 írta:Azért hagyod ki Abidalt a kezdőből mert tavaly sokat hibázott, de abba is gondolj bele, hogy játszatni kell, hogy formába lendüljön mert egy 30 akárhány éves Sylvinho nem fog kibirni egy egész szezont.Abidalt azért hagytam ki a kezdőből mert a tavaly is rengetegett hibázott![]()
Az én kedőm:
--------------Valdes----------------
Alves---Puyol---Cacares---Abidal
--------------Keita------------------
Hleb---------Xavi-----------Iniesta
---------Messi----Henry-----------
az odavágó aug. 12 vagy 13, visszavágó 2 héttel később.henry&eto írta:egy kérdésem van!mi mikor fogunk játszani bl selejtező kört?vagy mi hányadik körnél szállunk be?
Azért hagyod ki Abidalt a kezdőből mert tavaly sokat hibázott, de abba is gondolj bele, hogy játszatni kell, hogy formába lendüljön mert egy 30 akárhány éves Sylvinho nem fog kibirni egy egész szezont.Abidalt azért hagytam ki a kezdőből mert a tavaly is rengetegett hibázott
Váldéssoadroli írta:Szerinzem Alves,Piqué,Casares,Keita kezdő lesz! Vagy ha nem biztos beállnak csereként!