2015.03.05. 19:50:12
Én nem feltétlenül a hajtás hiányát, vagy az ötlettelenséget láttam a játékon, hanem, hogy már nem siettetik a játékot, próbálták lassítani, de ehhez már maga a kezdő sem volt túl ideális. Messi is sokkal visszafogottabb volt, keveset vállalt, ő is inkább a biztosra ment, ami nála nem jellemző, sőt nem egyszer ő szerzett labdát vagy szerelt hátul. Ez a stílus nem igazán megy már nekünk. Korábban ilyenkor macska-egér játék lett volna, de már nem ez a jellemző. Ha egy bajnoki lett volna biztos vagyok benne, hogy nem ez lett volna a játék képe, nem mert volna a Villarreal sem így kitámadni. Egy adok-kapok-ba pedig feleslges lett volna belemenni, hiába benne lehet egy gála is.
Az a gyors gól talán éppen az ellenfélnek tett jót a mérkőzés képére nézve. Nem volt egy szép meccs, de maga a helyzet sem volt megszokott. Más úgy felmenni a pályára, hogy kétgólos előnyünk van, (ráadásul a harmadik percben ez már háromra nő) mintha mondjuk egy bajnokin 0:0-ról kezdünk.
Nem hiszem, hogy engednék Madridban a döntőt, ami nem is biztos, hogy jól sülne el. Ha ne adj' Isten vesztünk, nem lenne szerencsés, ha pont a Bernabeu-ban szívnánk.
Forca Barca!!!!