2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Es ha leserul 1 v 2 kulcsjatekosunk?MessiFan írta:SemmitIlúvatar írta:MessiFan írta:Ez a meccs arról szól, hogy nyerjenek, mind1 hány góllal. Eddig nyerésre állnak. Szerintem nyerni is fognak.
értem, és mit fogsz szólni, ha bemákolnak egyet nekünk? ...
Ha döntetlen lesz nem fog összedőlni a világ.
SemmitIlúvatar írta:MessiFan írta:Ez a meccs arról szól, hogy nyerjenek, mind1 hány góllal. Eddig nyerésre állnak. Szerintem nyerni is fognak.
értem, és mit fogsz szólni, ha bemákolnak egyet nekünk? ...
én csak azt nem értem hogy miért Xavi jön a helyére ?Ilúvatar írta:begörcsölt milito lába.. nem kellemes
Ez a meccs arról szól, hogy nyerjenek, mind1 hány góllal. Eddig nyerésre állnak. Szerintem nyerni is fognak.Ilúvatar írta:real 6 ot lőtt ma.
mi meg 1 -et.
de jólesz a BL
jó persze, tartalék csapattal álltunk ki
Amíg 1-0 az állás, felesleges panaszkodni egy ilyen meccsen. Ez nem a Real elleni BL ez csak egy mezei bajnoki ahol nem a gálázás a cél hanem a győzelem.Rinku írta:Nem igaz, hogy ekkora szerencsétlenek... Nem bírnak lezárni egy r*hadt meccset, egy ilyen nyámnyila, sz*r meccset, mint az Osasuna elleni... A pamplonaiaknak amúgy is nem tudom már hány helyzetük volt... Miért ennyire pocsék a cseresor? Mi a franc van már? Mit akarunk így? Fájdalom nézni a meccset...