Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is abban reménykedem. Legalább nem lesz unalmas estéje a moderátoroknak!szajko írta:Lemerem fogadni,hogy lesz olyan aki komolyan veszinoname írta:Szörnyű. Katasztrofális! Már vagy 3 edzésen túl vannak a játékosaink és mégis olyan gyengék h ha most játszanánk az akkori MU ellen a BL döntőt, simán kikapnánk!
Sztem fel kéne oszlatni a csapatot és alkotni belőlük mondjuk egy vízilabdacsapatot, mert ilyen rossz meccs után egyértelmű h a szezonban még meccset se nyerünk és utolsó helyen esünk ki.
+ csődbe megyünkMessidona10 írta:Ezen felül Guardiola holnap lemond, Sánchez pedig leszerződik madridba.noname írta:Szörnyű. Katasztrofális! Már vagy 3 edzésen túl vannak a játékosaink és mégis olyan gyengék h ha most játszanánk az akkori MU ellen a BL döntőt, simán kikapnánk!
Sztem fel kéne oszlatni a csapatot és alkotni belőlük mondjuk egy vízilabdacsapatot, mert ilyen rossz meccs után egyértelmű h a szezonban még meccset se nyerünk és utolsó helyen esünk ki.
hűűű! egy pillanatra nem éreztem az iróniát a szavaidba:D de csak meglett(remélem) xDnoname írta:Szörnyű. Katasztrofális! Már vagy 3 edzésen túl vannak a játékosaink és mégis olyan gyengék h ha most játszanánk az akkori MU ellen a BL döntőt, simán kikapnánk!

Lemerem fogadni,hogy lesz olyan aki komolyan veszinoname írta:Szörnyű. Katasztrofális! Már vagy 3 edzésen túl vannak a játékosaink és mégis olyan gyengék h ha most játszanánk az akkori MU ellen a BL döntőt, simán kikapnánk!
Ezen felül Guardiola holnap lemond, Sánchez pedig leszerződik madridba.noname írta:Szörnyű. Katasztrofális! Már vagy 3 edzésen túl vannak a játékosaink és mégis olyan gyengék h ha most játszanánk az akkori MU ellen a BL döntőt, simán kikapnánk!
Parancsolj, főnök!messideco írta:A cseréket leírja valaki? Sehol sem találom...

Ebben bízok már mióta Fabregassal "ijesztgetnek", hogy végre Thiago felhúzza a mezét, megharagszik, és mégsem jönNorton írta:Thiago a 4-es mezben...
Nos remélem ezzel véglegesen eldőlt a Fabregas kérdés.
Pont én is ezen gondolkodtam...Norton írta:Thiago a 4-es mezben...
Nos remélem ezzel véglegesen eldőlt a Fabregas kérdés.
Villa passzolt Carmonának többször is, aki totál fogalmatlan, és mindig oda lett a lehetőség. Szerintem David barátunk nem önző, jól csinálja a feladatátMessidona10 írta:A középpályán Thiago egyértelműen kiemelkedő, a félidő végén megeresztett lövése figyelemre méltó. Dos Santos is remekül végzi a feladatát szerintem, nem vállal be semmi kockázatot, mindig csak a biztosat. A passzai pontosak, nem sokszor veszít labdát. Szerintem nem szabadna őt elengedni.
Villát én önzőnek találom, ha kell, 10 méterrel visszavezeti a labdát, de nála legyen. Több olyan szituáció is volt, ha passzol, gólhelyzetbe kerülhetett volna a társ.
Valdés remekül véd, magabiztos, ahogy illik.A védelemből egyedül Dalmau nyújt elfogadható teljesítményt, Lobatora már most haragszom.