Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most akkor legyek szemét?visca el barca írta:behuggyozok
a madrid tényleg csatár nélkül kezd
Itt vagyok nyugi.gianni írta:Az ÚR legyen velünk!Ámen
Hát, akkor szedd le, meccsig még van fél órád. Addig megoldod.chonggy írta:
Nincs Mozillam,bakker.
fcbarca0827 írta:Mozillával próbáld. Nekem csak azzal szokott elindulni.chonggy írta:Bennem van a baj,hogy egyiket sem tudom megnyitni?daffy írta:sport 1-re klikk és nézhető a meccs
Mozillával próbáld. Nekem csak azzal szokott elindulni.chonggy írta:Bennem van a baj,hogy egyiket sem tudom megnyitni?daffy írta:sport 1-re klikk és nézhető a meccs
igen. nekem simán megy a sport 1chonggy írta:Bennem van a baj,hogy egyiket sem tudom megnyitni?daffy írta:sport 1-re klikk és nézhető a meccs
Bennem van a baj,hogy egyiket sem tudom megnyitni?daffy írta:sport 1-re klikk és nézhető a meccs
Szerintem a HF, FN kettősből az egyik átsétál a másik szobába, aztán az egyikük kommentál.davi10 írta:Sziasztok!
Kicsit OFF, de ki lesz a Sport1-en a kommentátor? Mert Horváth Ferenc, Farkas Norbert és Faragó Richárd is a stúdióban ülnek.
Mé, mi vagy te, fakír?Messithebest írta:Tűkön ülve várom már a mérkőzést. Még fél óra... HAJRÁ BARCA!
És, ugyebár bonyolult dolog átsétálni a "fülkébe" és leközvetíteni a meccset.davi10 írta:Kicsit OFF, de ki lesz a Sport1-en a kommentátor? Mert Horváth Ferenc, Farkas Norbert és Faragó Richárd is a stúdióban ülnek.