Srácok!
Tényleg nem akarok kötekedni senkivel, de kérlek benneteket, hogy figyeljetek már arra a jövőben, hogy se ezt a topikot, se másikat ne halmozzátok már el értelmetlen, egyszavas, vagy fél mondatos hozzászólásokkal, amitől teljesen buta, és követhetetlen lesz az egész, és végül már érdektelen is...
Hogy miért írom most ezt, illetve hogy mire célzok? Nos itt van ez a topik is például, amelyet anno én azért csináltam, hogy beírhassam ide én is, illetve aki csak akarja, hogy az épp következő egy-két meccsünk mikor, és hol lesz látható, illetve hogy az online televíziózással kapcsolatos dolgokat is itt lehessen megdumálni. Ez nagyjából működik is, DE!
1. Bár sokan innen tudják meg, hogy mikor, hol lesz az aktuális meccs (aminek örülök), azért nem olyan nehéz utána nézni a neten (pl.:
www.port.hu) szóval vagy várjuk meg, míg valaki bedobja ide, vagy nézzünk utána, és ne tegyük fel 23-szor, hogy: "Jaj, mikor, meg hol lesz..."
2. Ha már egyszer valaki volt olyan kedves, és beírta ide a meccs időpontját, és a csatornát, akkor legyünk olyan szívesek, és higgyünk már neki, és ne kérdezzünk vissza 324-szer, hogy valóban ott lesz-e, és ha azt írja, hogy pl.: a Sport2-n lesz a meccs, akkor ne kérdezzük már meg, hogy a Sport Klub nem adja-e!!! NEM, NEM ADJA!!! Vagy ez, vagy az!
3. Az online streameket meg szintén mindig feldobja valaki még időben, ha mégsem meg lehet kérdezni, de azt sem 23-szor, hanem csak egyszer!!! Ha meg (és ne sértődjön meg senki) nem értünk hozzá, hogy hogyan is kell online nézni egy meccset, akkor meg ne is erőltessük!!! De legalábbis ne offoljuk már szét ezt a topikot azzal, hogy 227 hozzászólásban megdumáljuk, hogy épp mi a következő lépés az adott oldalon, mit kell, hogyan, hol.... MENJÜNK OLYANKOR ÁT A "SEGÍTSÉG KÉNE" topikba!!!
Megértéseteket előre is köszönöm, és bocsánat, ha túl nyers voltam, senkit sem akartam megbántani. Ha a modik munkáját sértem, bocsánat, akkor töröljétek...
Silva