Ne vészmadárkodjunk kérem szépen! Meglesz ez! 1-1 nél is azt mondtad h ennyi vége kiestünk..... mennyi is az állás most? 3-1?messideco írta:+egy kapott gólkiesés
Élő közvetítések
- Messithebest
- Director del Fútbol

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ez már nem egy-egy villanásról, egy-egy játékosról szól, ez a csapatjáték iskolája amit ma bemutatnak egy ilyen szintű csapat ellen.FtcSikiHun írta:Kíváncsi vagyok a meccs végén az Eurobarca kit fog meccs legjobbjának választani. Messi, Alves, Iniesta, Xavi, Pedro, Masch, és még sorolhatnám, mindenki a maxot hozza. És mi nem állunk be védekezni, ez az igazi futball.

Még egy gól kell
Ha ebből kiegyenlítenek 12 perc alatt én kirohanok a világból!
Bár azt hiszem ettől nem kell félni.
Bár azt hiszem ettől nem kell félni.

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
-
- Llegenda del Barça
Múltkor Real-Lyon-on , Auxerre ellen végig Marseille-t mondott, mikor a csoportmeccseket emlegette....meg volt még valami csak arra már nem emlékszemLPKeke írta:most komolyan! találjunk már vkit aki nem téveszti össze valdest almuniával van koncsielszkit abidallal!!!

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Kíváncsi vagyok a meccs végén az Eurobarca kit fog meccs legjobbjának választani. Messi, Alves, Iniesta, Xavi, Pedro, Masch, és még sorolhatnám, mindenki a maxot hozza. És mi nem állunk be védekezni, ez az igazi futball.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Atya úr Isten Almunia miket véd
Ez már sok(k)... 

De azért nem bánnám ha a 3 mondjuk 5 lenne9Dave írta:Én isBree írta:lol, 3-1re tippeltem

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Horti Gábor?LPKeke írta:most komolyan! találjunk már vkit aki nem téveszti össze valdest almuniával van koncsielszkit abidallal!!!

most komolyan! találjunk már vkit aki nem téveszti össze valdest almuniával van koncsielszkit abidallal!!!
4et lőttünk eddig. Arsenal 0 kapuralövés!
-
- Director del Fútbol
Itt emlegetik a játékvezetést: Ha ez után a meccs után erre fognak komoly emberek panaszkodni, akkor nem egy meccset néztünk. Ne vicceljenek már! Meg nem adott tizenegyes, az elején egy csomó hiba a kárunkra!! Ezzel szemben pedig áll egy olyan kiállítás, ami pusztán a szabályok szerint teljesen jogos. A játékvezetőnek sehol sincs leírva, hogy mérlegelnie kell, hogy hallotta e vagy sem a sípszót a delikvens. Egyébként nagy összegben fogadnék rá, hogy hallotta...
Adriano wtf
kommentátor meg "gracias Adriano..." 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Na.
Csak gólt ne kapjunk, a többi nem érdekel.
Xavi góljánál Iniesta ismét hatalmasat játszott.

Csak gólt ne kapjunk, a többi nem érdekel.
Xavi góljánál Iniesta ismét hatalmasat játszott.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Még azért nincs vége.... 

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Én valahogy még csak szikráját sem érzem a sajnálatnak! Még 3at!bali 15 írta:ÁÁÁ. Én komolyan mondom, sajnálom a londoniakat.