Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Villa még fél éve van a csapatnál, minden perccel jobban beilleszkedik, a többiek se fognak meghalni 20-25 percben, viszont Messit nem játszatnám állandóan 90 percig (most is kapott egy szépet...)!!szajko írta:A kevés játéklehetőséghez jutó játékosokat véletlenül se cserélné be. Muszáj behozni a stabil kezdőket...
Az azért más meccs lesz.hady írta:Háááááát kedden jobban fogok örülni az 1:0-ás győzelemnek.......
Igen, jatszik Milito Maxwell keita Mascherano es Bojan(mar lecsereltek).Celtic írta:Sziasztok srácok.
Sajnos nem tudom nézni a meccset, mert úton vagyok. Viszont érdekelne, hogy mennyire vagyunk tartalékosok, akadozik a játék, vagy ezt az 1-0-t betudjam arra, hogy arsenal ellen pihennek az első csapatból jónéhányan?
Rosszak nem vagyunk..a Zara elképesztő deffenzív és, és rohadt jó a kapusuk. Végig nyomjuk az egész meccset amúgy.Celtic írta:Sziasztok srácok.
Sajnos nem tudom nézni a meccset, mert úton vagyok. Viszont érdekelne, hogy mennyire vagyunk tartalékosok, akadozik a játék, vagy ezt az 1-0-t betudjam arra, hogy arsenal ellen pihennek az első csapatból jónéhányan?
Pepnek egy nagy hibája van és az a cserélés...geridoss írta:Miért viszi le Pep Bojant???![]()
![]()