2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért pont őket hoztad fel példának? Nem gond, csak kíváncsi vagyok, mint Győri lakoslui1698 írta:... mintha a Gyirmót ellen játszanánk ...
meg kell nézni (palesznek ez kihívásPampalini írta:Valaki meg tudja nekem jósolni a mai felállást?
Csak aztán nehogy egy esetleges kupagyőzelem után az új vezetőség úgy döntsön, hogy teljesen frankó így ez a rendszer ahogy van, és maradjon LE még egy évet, és legyen jövőre is bátvíhedposszesön...hank1ee írta:Ezek után még jó hogy!! Jelen helyzetekben meg egy kupának is nagyon kell örülni...Rivaldo11 írta: Ez igaz. De jelen helyzetünkbe- bármilyen fura is leírni- de az Atletico esetleges búcsúztatása megnövelné a kupa értékét.
Igen azóta már olvastam, hogy Cholonak a legkisebb kisfia volt az Guilano, aki mindegyik gólnál apuci nyakába ugrotttrey88 írta:Ha jól értettem kommentátort a fia volt. Csak pont akadozott a stream.
Ezek után még jó hogy!! Jelen helyzetekben meg egy kupának is nagyon kell örülni...Rivaldo11 írta: Ez igaz. De jelen helyzetünkbe- bármilyen fura is leírni- de az Atletico esetleges búcsúztatása megnövelné a kupa értékét.
Ez igaz. De jelen helyzetünkbe- bármilyen fura is leírni- de az Atletico esetleges búcsúztatása megnövelné a kupa értékét.hank1ee írta:Le is fog esni szerintem nagy nehezen, de a kupa presztízse és jelentősége messze elmarad a ligától és bl-től, főleg hogy a Reallal úgy néz ki már nem is kerülünk össze.Rivaldo11 írta:A Bl döntő a kakukktojás-ott is eléggé rezgett a léc ugye...-de a madrid sem büszkélkedhet az atletico elleni eredményeivel...
Nehéz elkapni a matracosokat, remélem hétvégén nekünk már amolyan csakazért is alapon sikerülni fog.
Egyébként valamiért úgy érzem, ezzel picit nőtt a sanszunk, hogy talán egy kupa mégiscsak leessen szezon végére...
Le is fog esni szerintem nagy nehezen, de a kupa presztízse és jelentősége messze elmarad a ligától és bl-től, főleg hogy a Reallal úgy néz ki már nem is kerülünk össze.Rivaldo11 írta:A Bl döntő a kakukktojás-ott is eléggé rezgett a léc ugye...-de a madrid sem büszkélkedhet az atletico elleni eredményeivel...
Nehéz elkapni a matracosokat, remélem hétvégén nekünk már amolyan csakazért is alapon sikerülni fog.
Egyébként valamiért úgy érzem, ezzel picit nőtt a sanszunk, hogy talán egy kupa mégiscsak leessen szezon végére...
Nem tudom, de megint odafutott a kiscsávóSanama írta:Simeone-hoz egy random labdaszedo gyerek futott oda a golnal? Vagy gyereke/ismerose?
Van még egy visszavágó, és nekünk is két meccsLeon írta:2-0! Megvan a következő ellenfelünk a kupában...
Nem tudom, de megint odafutott a kiscsávóSanama írta:Simeone-hoz egy random labdaszedo gyerek futott oda a golnal? Vagy gyereke/ismerose?
Ramosnak a pályafutása alatta ez volt a 19. olyan szabálytalansága amiből tizenegyes lett!Tobias88 írta:Ez a Ramos egy zseni...Csinálhatott volna ellenünk is ilyent
Initom írta:Ronaldo padozik ergo távozik,vagy meg akarja buktatni Ancelottit
Nagy foci megy a meccsen...És ezt produkálja a spanyol bajnok és a bl győztes.Leon írta:Most megy épp az ATMA -Real Madrid meccs,aki látni akarja a favágóversenyt élőben itt egy HD link:
http://www.footylive-riderhd.com/" target="_blank
Amúgy ez az Ancelotti is próbálja Luchot utánozni:idegenben az Atletico Madrid ellen padoztatja Ronaldot!![]()
És teszi ezt úgy,hogy a Realra a hétvégén egy hokicsapat vár csak a ligában...
Most lesem, hogy ezek összekerültek. Torres kezdő, sima Real győzelem.Leon írta:Most megy épp az ATMA -Real Madrid meccs,aki látni akarja a favágóversenyt élőben itt egy HD link:
http://www.footylive-riderhd.com/" target="_blank
Nem hiszem, hogy bárki is ebből a meccsből indúl ki, nem is szabad.Vakmacska írta:Tudjátok a legnagyobb gond az, hogy azt hiszik, hogy most ezzel az eredménnyel minden rendben van.
Rúgtak volna négyet csak, és a hétvégén csak egyet.
LE meg észrevehetné, hogy a fiatalokat sokkal többet kellene játszatnia.
És nem értem, hogy Montytól miért akar megszabadulni?
A három jobbhátvéd közül ő a legjobb jelenleg.
ki hiszi ezt?Vakmacska írta:Tudjátok a legnagyobb gond az, hogy azt hiszik, hogy most ezzel az eredménnyel minden rendben van.