Akkor LE szokásos hülyesége, hogy mindkét szélső védőnek az ellenfél 16-osán kell lennie. Nemcsoda ha az ellenfelek erre játszanak. Huesca ellen lehet belefér de egy komolyabb csapatnak ez egyenes út a győzelemhez.mess2009 írta: a két Brazilt pedig szépen le-le futják a széleken.
Spanyol Kupa & Szuperkupa
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Volt 2 rossz beadása, az elején egy bedobás utáni labdavesztése, plusz egyszer nagyon megverte az a szélső 1v1-be - aki amúgy Rakiticet is csúnyán befűzte egyszer, szóval akkor ő is gáz?Pampalini írta:Elszórt nem egy labdát, a villámgyors 3. Osztályú csatár pedig meg tudja előzni. Bár egy ilyen meccsen nem könnyű pörögni, neki bizonyítania kék... egyébként digi 2 adja!

Samper még mindig király, Rafinha még mindig nem szélső, Ié meg jöjjön a második félidőben Matyi helyére, ő úgyis besárgult. MAtS amúgy majdnem összehozta az elején, de aztán volt egy szép védése, szóval megbocsájtjuk..

Nem lefutják őket, hanem amikor fellépnek mögöttük lesz üres terület, és oda lövik be a labdákat - gondolom taktikai utasításra mennek fel.. Nem mindegy azért.mess2009 írta: a két Brazilt pedig szépen le-le futják a széleken.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.12.03. 23:01:42-kor.
túl azon, hogy nem egy osztály a két csapat, a védelmünket így is befűzik néha mint a cipőfűzőt. Mathieu itt is tudott egy sárgát összeszedni, a két Brazilt pedig szépen le-le futják a széleken.
Rakitics és Ini jól szerveznek, Munír nagyon hatástalan, Pedro végre eltalálta a kaput, csakúgy mint Iniesta. nagyjából ennyi.
Rakitics és Ini jól szerveznek, Munír nagyon hatástalan, Pedro végre eltalálta a kaput, csakúgy mint Iniesta. nagyjából ennyi.
Remélem sérülés nem lesz
volt pár indokolatlan belépő ...

megint nem a gólvonalról rúgták.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Vakok között félszemű...(pedro)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2014.12.03. 22:42:44-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Elszórt nem egy labdát, a villámgyors 3. Osztályú csatár pedig meg tudja előzni. Bár egy ilyen meccsen nem könnyű pörögni, neki bizonyítania kék... egyébként digi 2 adja!defender3 írta:Mit csinált?Pampalini írta:Douglas csinálja a helyet Montoyának
[auto_cenzúra] a netem és nem tudom nézni
- palesz77
Na mert aztán ma mi baj van vele? A pár olyan hibáján kívül, amiket Iniék is elkövettek..Pampalini írta: Bíztató?![]()
Rakiticeg egy állat..

És még egy..

-
- Director del Fútbol
ott a harmadik is
Pedro

Pedro

- visca el barca
- Presidente del Barça
alvesnek érik egy 126 éves szerződés. sztem ezt a gyereket azért hozták, hogy alves szupersztárnak tűnjön és lássuk h szükség van rá.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Bíztató?palesz77 írta:Szerintem tök bíztatóan játszik, támadásokba rendre jól lép be, általában jól is játssza meg a labdákat, védekezésben meg nagyon hajtós - második gól előtt is ő szerezte meg a labdát. Semmi baj nincs vele.Pampalini írta:Douglas csinálja a helyet Montoyának
Samper pedig nagyon tetszetős, remélem sikerül megragadnia majd a felnőtt keretben, nagyon tetszik a játékstílusa.

a védelem meg bohóckodik.
- palesz77
Szerintem tök bíztatóan játszik, támadásokba rendre jól lép be, általában jól is játssza meg a labdákat, védekezésben meg nagyon hajtós - második gól előtt is ő szerezte meg a labdát. Semmi baj nincs vele.Pampalini írta:Douglas csinálja a helyet Montoyának
Samper pedig nagyon tetszetős, remélem sikerül megragadnia majd a felnőtt keretben, nagyon tetszik a játékstílusa.
érdekes...
itt el merték vállalni a távoli lövést.
Máskor miért nem?
itt el merték vállalni a távoli lövést.
Máskor miért nem?
Douglas csinálja a helyet Montoyának 

Iniesta!!! Varázsló!!!
Reméljük menni fog neki a játék,mert akkor nagy baj nem lehet,ha ő táncol...
Reméljük menni fog neki a játék,mert akkor nagy baj nem lehet,ha ő táncol...

-
- Director del Fútbol
remek kontra, gyönyörű Ini góllal

Hatalmas szabadrúgás gól... nem elég hogy helyezve volt,hanem nagy erővel is lőtte meg...
Bravo Rakitic
Bravo Rakitic
-
- Director del Fútbol
Rakitic szabigól

Hasonlóra gondoltam én is.
Végre meglátom a csókát Barca mezben

Végre meglátom a csókát Barca mezben

Azt én is meg tudnám csinálni és még pénzbe is kevesebbe kerülnékvisca el barca írta: ha lesz két olyan beadása ami embert talál, már ász lesz alveshez képest