Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Thiago: http://www.youtube.com/watch?v=WDpOUI8o9igLM10 írta:Srácok, lemaradtam Thiago és Afellay góljáról, tudnátok már most dobni 1 linket róluk?
Adriano:LM10 írta:Srácok, lemaradtam Thiago és Afellay góljáról, tudnátok már most dobni 1 linket róluk?
Nolito az A keret tagja? Szerintem nem....FtcSikiHun írta:Nolito eltudott menni?Messithebest írta:
Az hogy pl. az ilyeneket hogy lehet így fölé lőni,védők mellett nem nagyon tud elmenni,ilyesmi.....
Nolito eltudott menni? Ő egyáltalán lőtt kapura? Ne egyből Bojant szidjuk már. És az első félidőben igen, eltudott menniMessithebest írta:
Az hogy pl. az ilyeneket hogy lehet így fölé lőni,védők mellett nem nagyon tud elmenni,ilyesmi.....
Én speciel a gólja utáni szolóra írtam.Ilúvatar írta:Hiszen ez az első ibi gól, örültek neki hogy bemutatkozottEnjoy írta:Huhh...
Messiék hogy vigyorogtak örömükben
Az hogy pl. az ilyeneket hogy lehet így fölé lőni,védők mellett nem nagyon tud elmenni,ilyesmi.....FtcSikiHun írta:Miért a mai meccsen mi bajod van vele? Szerintem jól tolta főleg az első félidőben.Messithebest írta:Jézusom... Bojan hova lövi??? Áhhh télleg,vagy ne is játsszon,vagy adjuk kölcsönbe.... Rossz nézni .....
Mert más nem szokta felé lőni? Nem emiatt rossz a teljesítménye...Messithebest írta:Jézusom... Bojan hova lövi??? Áhhh télleg,vagy ne is játsszon,vagy adjuk kölcsönbe.... Rossz nézni .....
Miért a mai meccsen mi bajod van vele? Szerintem jól tolta főleg az első félidőben.Messithebest írta:Jézusom... Bojan hova lövi??? Áhhh télleg,vagy ne is játsszon,vagy adjuk kölcsönbe.... Rossz nézni .....