Élő közvetítések
- levproff
- Director del Fútbol
Ebből a Pedro gyerekbő is mekkora playa lett..amikor először láttam Barca meccsen a hajam égnek állt. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Na Afellay fog jönni,nem Bojan. Kíváncsi vagyok ki helyett fog.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- westerngom
- Entrenador del Barça
- messi kettőt ér!!Talma írta:Kettőt akar cserélni, remélem valaki majd figyelmezteti.

-
- Director del Fútbol
Micsoda Messi szóló, a jobbnál is jobb alkalmat kereste..

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- noname
- Llegenda del Barça
Munkamániás. Azért játszik mert akar. Azonkívül már nincs itt a Szikla, aki lefogja h ne rohanjon magától a pályára!westerngom írta:- voltaképpen messi mit keres az arany lábaival még a pályán, egy lefutott meccsen??,Ibi-t!

A Fifa egy szégyen
- Messithebest
- Director del Fútbol
Messi megint önző volt.... nem így kéne...

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Kettőt akar cserélni, remélem valaki majd figyelmezteti.
-
- Director del Fútbol
Vagy csak nincs erőd vitáznicsababarca írta:Most láthatóan nem álltunk annyira vissza,mint jópár meccsen. Most nem a védelmünk passzolgat hátul,látszik,hogy még gólt akarunk lőni.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Na Afellay is melegít! Remélem ő jön be!

félidőben lehetett vna-Pedo-Villa, ne adj isten Messi -3as közül vmelyiket lecserélni és cserének több lehetőséget adni. ez csak 1éni vélemény.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Most láthatóan nem álltunk annyira vissza,mint jópár meccsen. Most nem a védelmünk passzolgat hátul,látszik,hogy még gólt akarunk lőni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nah ez a másik... kupában is és ilyen lefutott meccseken is 90 perceket tölt a pályán teljesen feleslegesen... de tényleg feleslegesen...westerngom írta:- voltaképpen messi mit keres az arany lábaival még a pályán, egy lefutott meccsen??,Ibi-t!
-
- Director del Fútbol
Így van...csababarca írta:Nem értem, miért megint Keita áll be. nem teljesít rosszul,de felesleges egy ilyen meccsen a pályán lennie szvsz.
Akkor ez azt jelentheti talán h Ibi kezd az Amería ellen.

- westerngom
- Entrenador del Barça
- voltaképpen messi mit keres az arany lábaival még a pályán, egy lefutott meccsen??,
Ibi-t!

- westerngom
- Entrenador del Barça
a melegítő személyét látva: bozsan jön...lluisllach89 írta:Keita bejött, Ibi és Bojan közül maximum az egyik fog játszani..
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem értem, miért megint Keita áll be. nem teljesít rosszul,de felesleges egy ilyen meccsen a pályán lennie szvsz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Director del Fútbol
Keita bejött, Ibi és Bojan közül maximum az egyik fog játszani..

- Messithebest
- Director del Fútbol
Xavi le,Keita be. Afellay

nah igen, utána meg csodálkozunk, h a cseréink miért teljesítenek gyengén...
persze megint Keita kapja a több időt (neki okvetlenül kellenek ezek a percek...), Bojan max 5 perc ismét...
persze megint Keita kapja a több időt (neki okvetlenül kellenek ezek a percek...), Bojan max 5 perc ismét...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.01.22. 21:30:37-kor.