2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jorge Molina a neve.Ilúvatar írta:ki lesz a MOM? sztem akitől kaptunk 2 gólt.
???Messidona10 írta:Ban?:Dmessiacsaszar írta:na jó sziasztok. Én inkább mentem. Nem nézem végig ezt a pár percet.botrány amit csinálnak jó páran! E a hülye adriano, közelebb nem akarja vinni???![]()
![]()
Már kétszer bekurhatta volna a hosszuba. Ehelyett itt buzizik! Hát elegem van! Jó éjt mindenkinek!
Akkor Te egy másik meccset néztél,szerintem fele annyit futott,mint pl bojan,akit folyamatosan megtalálsz. Csak akkor mozgott,amikor nála volt a labda...humi0007 írta:
Nem tudom, de ha nézem a meccset akkor azt látom hogy a támadók közöl még Messi az aki most is fut a labdákért, megpróbálja megszerezni azt, és nekem ez már elég, hogy azért látni valakin, hogy akar is valamit
Teljesen jó a hozzáállásod a dolgokhoz és ebből is látszódik hogy igazi Barca drukker!Barcaforever írta:Istenem hihetetlen sok ember.Ti elhittétek, h 5-0 első meccs után itt majd meg fognak szakadni!!!???S.Agüero írta:Az a baj itt, h a Betis jobban és szebben játszik mint mi. Olyan mintha most mi lennénk a helyükben, mi szoktunk így játszani.
Am úgy látom elég sok ember elég érdekesen közelíti meg a dolgokat a focival kapcsolatban.Vki már azért nem szereti nézni a Barcát, mert 4-0,5-0 unalmas a meccs, akkor most sokan itt így meg úgy a csapat.Ezeknek üzenem inkább szurkoljanak a Chelseanek vagy a Juventusnak, akik kemény tétmeccsen képesek kikapni az utolsó helyezetett csapattól.
Gratulálok....
Én akkor is végig nézem a Barca meccseket, ha tudom, h nyertünk 6-0ra és a 6. gól a 60. percben volt és akkor is ha tudom, h kikaptunk 2-0ra, mert szeretem a csapatot és szeretem ha unalmasan lőnek 4 gólt vagy fantasztikusan 8at vagy kikapnak hazai pályán 2-0ra vagy egy tét nélküli meccsen 3-1re.
Nyilván azért írtam az értékelést a lecserélése után, hogy tuti biztos legyen, hogy semmit nem tett hozzá. Okoska. Nem sok meccsre emlékszem idén ahol olyan hudefontosgólt rugott volna és a hátán vitte volna a csatársort.Messidona10 írta:Most cserélték legiefLove írta:Bojan-t ha tömik labdával ha nem, akkor sem tud hozzátenni érdemben. Barca atleticben lenne a helye, vagy valami középcsapatnál. De nem itt.Ott hiába tömöd igaz... Bezzeg mikor meccseket döntött el a góljaival, isten volt ő is...
Ban?:Dmessiacsaszar írta:na jó sziasztok. Én inkább mentem. Nem nézem végig ezt a pár percet.botrány amit csinálnak jó páran! E a hülye adriano, közelebb nem akarja vinni???![]()
![]()
Már kétszer bekurhatta volna a hosszuba. Ehelyett itt buzizik! Hát elegem van! Jó éjt mindenkinek!