kristop írta:senkialfonz40 írta:...
...
Csak részben adok igazat, a második félidő elején, de legkésőbb a második gól után behozhatta volna Dembelét...
Ennek ellenére nincs normálisan rotálva a csapat, ezt elfogadom.
De! Azt nem fogadom el, hogy az ötödik hatodik percben nem tudnak futni a játékosaink az extra terhelés miatt! Ez nem a nyugdíjas találkozó, ahol egy mellsimogatást hetekig pihen ki az ember! Tipikus Barca betegség, mi bajunk lehet? Úgyse kapunk hármat, mi vagyunk a Barca! Végignézték, ahogy Dzeko besétál vele...
Hányszor láttunk már ilyet a csapattól, rengetegszer! Még akkor se hittük el, hogy baj lehet!
Egy kicsit más...
Valverde szólt a legutóbbi hazai után! Dühös volt, hogy kiengedtünk a második félidőben. Ez egy üzenet volt a játékosok felé, mert úgy gondolom nem [auto_cenzúra] le őket, ahogy kellene mondjuk egy meccs után. Tele sztárral az öltöző, valahogy tudatni kell, mekkora a mellény!
Nem tudom megszámolni sem, hány meccsen lazáskodtunk, volt, hogy sikerült váltani vagy szerencsénk volt, de volt, hogy pofára estünk! (itt most nemcsak erre az idényre gondolok)
És a rotálásról...
Fáradtak a fiúk, biztos... de csak megkérdezem a példa kedvéért, ha mondjuk Minát többször játszatja és azokon a meccseken pontokat bukunk, akkor mi lenne a helyzet? Egy Las Palmas ellen elég volt egy kamu tizit befújni ellenünk és már nem tudtunk felpörögni, pedig az első félidőben eldönthettük volna, szerintem az a kettő pont is a mentalitáson ment el...
Mina lassú, mint Geri középen és rutinja nálunk zéró, Valverde látja be meri-e tenni...
Dembelétől eddig, akármennyire is nem savaztam, nem láttam a vitathatatlan tehetségén kívül olyan extra akarást, ami miatt olyan sokszor alternatíva lehetett volna. Itt arra gondolok, hogy oké, van, hogy nem ülnek a cselek, de letámadok, megyek, mint a mérgezett egér, bizonyítom, hogy behozom a kiesett időt, amit nélkülem kellett játszatok...
Ezzel együtt én is több időt adtam volna neki eddig, mert a játék tesz jobbá...
Ezért nem egyszerű a Barca edzőjének lenni, ha hibázol egyszer nézd meg csak ezt a fórumot!
Enrique BL-t nyert, de azt mondják, ha Xavi nem szól oda Messinek, akkor ma lehet, hogy egy bukott edzőről beszélünk!!!
És a végén még egyszer! Egyetértek, hogy Valverde is kivette a részét a kiesésből, de a csapat tette hozzá a másik felét a tipikus mentalitásával!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano