2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1 kapus, 1 jobb hátvéd, 2 középhátvéd, 1 középpályás, 1 középcsatár. Nem tudom, hogy bármelyikbe is bele lehet-e kötni.BarcaFan2002 írta:Mennyi?! Most őszintén kérdezem, te kiket cserélnél le,de főleg kiket hoznál? Jó lehet, hogy nem mennek jól a dolgok, és tényleg komoly, nagy változások kellenek, de azért szerintem nem ennyire. Mi nem a Manchester City vagy a Psg vagyunk...
Tavaly sokan ugyanezt mondták, hogy ugyan már, nem kellenek ide nagy változások, csak 1-2 ember, aztán minden jó lesz. Úgy lett, ahogy akarták, látjuk az eredményét. Ez a csapat leszállóágban van, a szükséges változások hiánya biztos út az európai középmezőnybe. Puyol, Valdes ugye elhagyják a csapatot, Alvest is páros lábbal rúgnám innen messzire. Xavit még nem adnám el, de a helyettesét már lehetne hozni, hogy fokozatosan vegye át a helyét. Egy kapus, egy jobbhátvéd, egy középső védő (de akár kettő is lehetne), egy középpályás mindenképp kéne, és lehet, akkor támadónak Reus.BarcaFan2002 írta:
Mennyi?! Most őszintén kérdezem, te kiket cserélnél le,de főleg kiket hoznál? Jó lehet, hogy nem mennek jól a dolgok, és tényleg komoly, nagy változások kellenek, de azért szerintem nem ennyire. Mi nem a Manchester City vagy a Psg vagyunk...
egy faluból jöttek. bakker, ki várt ennél többet?Vakmacska írta:Az biztos, hogy Pep 3x is körberugdosta volna a stadion körül Messit egy ilyen teljesítmény után.
Tata meg védi őt.
Mondjuk ezt a teljesítményt amit mondhatjuk hogy már lassan egy hónapja produkál messi bőven túlszárnyalja gy német krisztián is azt ha 100xos áron veszik meg is 500x osát sporolnak rajtaMessithebest írta:Örülök a végeredménynek. Így legalább az esély meg van arra hogy észbekapjon ez a buta brigád. Egytől egyig, kivétel nélkül, mindenki. Messit meg most kell eladni, amíg fizetnek érte...
Így-így. Ha Ronaldo visszatér, akár keresztbe lenyelhetik Guardiola álomcsapatát.[/quote]Pampalini írta:vigyázz a duplával, nehogy tripla legyen.
Ha seggbe rúgják, akkor remélem Párizsig repül!Vakmacska írta:Az biztos, hogy Pep 3x is körberugdosta volna a stadion körül Messit egy ilyen teljesítmény után.
Tata meg védi őt.
Továbbra is vallom, hogy Neymar nem tudott még teljesen beilleszkedni a csapatba.
Messivel egyszerűen nem játszanak össze. Nem hinném, hogy ez az ő hibája lenne, Messi szerintem egyszerűen nem csípi. Hogy most a fizu miatt, vagy mert riválist lát benne, ki tudja.
MEg tudom érteni azokat, akik azt akarják, adjuk el Messit. Azért én ilyen drasztikus lépést nem tennék meg. De egy jó nagy seggbe rúgást megérdemelne.
Bartrát nagyon sajnálom. A mennyből a pokolba jutott.
Tata a taktikát nagyon elszabta. Nem tudom minek kellett a négy kp-s, hiszen a Realnál effektíve nem is volt kp. A kp-juk teljesen beleolvadt a védősorba, és csak vagdalták előre a labdákat.
Alexist kezdettem volna Fabregas helyett. Bent csatárnak Neymarral el lettek volna, mögöttük Messivel KTK-ban.
Tata legnagyobb hibája, hogy még a szünetben sem volt képes felrázni a csapatot.
Talán nem is akarta annyira? Lenyomta a sablonszöveget, de lélekben már feladta ő is?
Ezt a játékosok érzik, és átragad rájuk is.
Tudják, hogy elmegy, és beletojnak az egészbe.
Nagyon remélem, hogy jön Klopp a nyáron, és nagyon gatyába rázza ezt az elkényelmesedett bandát.
Ez még Titonak is ment....Rivaldo11 írta:Nagy koponya nem kellett hozzá, csak kijátszani, hogy a gyors embereik 1vs1-ben legyenek. a pálya elég széles, futni lehet. Martino meg nem értem erre miért nem reagált, azt egy kezdő edző kiszúrja legkésőbb a 20. percben.shutterisland írta:okosan visszatértek a mou féle győztes taktikához, védelem nélkül meg ez halálos.
grat nekik, sajnos megérdemelték.
zola8787 írta:
Na itt nem értek egyet veled. Pep is Messi hátsóját fényezte a nyelvével.
Az lehet. De nagyonis utálta az ilyen primadonnáskodást. Ezért ment Ronaldinho, ezért ment Eto, ezért ment Ibra is.zola8787 írta:Na itt nem értek egyet veled. Pep is Messi hátsóját fényezte a nyelvével.Vakmacska írta:Az biztos, hogy Pep 3x is körberugdosta volna a stadion körül Messit egy ilyen teljesítmény után.
Tata meg védi őt.
Na itt nem értek egyet veled. Pep is Messi hátsóját fényezte a nyelvével.Vakmacska írta:Az biztos, hogy Pep 3x is körberugdosta volna a stadion körül Messit egy ilyen teljesítmény után.
Tata meg védi őt.
Ez még Titonak is ment....Rivaldo11 írta:Nagy koponya nem kellett hozzá, csak kijátszani, hogy a gyors embereik 1vs1-ben legyenek. a pálya elég széles, futni lehet. Martino meg nem értem erre miért nem reagált, azt egy kezdő edző kiszúrja legkésőbb a 20. percben.shutterisland írta:okosan visszatértek a mou féle győztes taktikához, védelem nélkül meg ez halálos.
grat nekik, sajnos megérdemelték.