Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.04.17. 19:37:47

A kezdő sípszótól kezdve enervált, motiválatlan volt a csapat. Semmilyen elképzelés nem volt a játékban, az első 10 percben nem is birtokolták szinte a labdát. A Realnak jól bevett szokása megnyomni a meccs elejét, most is így volt, bár kisebb elánnal tették, mint máskor. Mégsem tudta ezt a Barcelona kibekkelni, jött is a büntetés. Bartra egyenlítését követően bizakodni kezdtem, bár az addig mutatott játék nem jogosított fel erre, mégis úgy voltam vele, hogy a gól felrázza a csapatot. Ez be is jött, ám Bale-t nem lehetett megfogni a meccsen és eldöntötte a kupát. Majd jövőre megpróbáljuk megint...
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.17. 19:28:27

mindenképpen kelle(né)nek az új igazolások, mert az húzóemberek összeestek vagy kiöregedőben vannak. kellenek az új impulzusok, mert ennek az időszaknak úgy néz ki, h vége van.
ha letiltják az igazolásokat, akkor egy darabig maradni fog a középszer, mert a fakóból felhozott gyerekekkel nem lehet megoldani a problémákat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
BarcaFan2002
Barça B

2014.04.17. 14:02:56

Szerintem középpályás is fölösleges. Xavi-Ini-Cesc(Messi) illetve Busquets-Song(Mascherano) Nem elég? Hacsak nem tudnák megszerezni Kroos-t vagy Thiago-t, akkor semmi értelme ide még egy középpályást hozni, pláne, hogy jelenleg talán a legjobban működő csapat részünkről van szó(pedig jelen formában ez sem működik hibátlanul). Véleményem szerint itt inkább taktikai problémák vannak, és nem a játékoskerettel vannak komoly gondok, legalábbis elől meg a középpályán szerintem jól meg vagyunk,leszámítva persze egy középcsatárt, és ott van kp-ra Song és Mascherano is egyébként, akik azért ütközni is képesek.
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.17. 13:46:25

Középpályás és középcsatár mindkettő egyszerre felesleges. Jöjjön Reus és akkor két legyet ütünk egy csapásra, Ney mehet be középre, Reus meg a helyére, ha meg sérülés van a kp-k között akkor mehet oda Reus irányítani, és Pedro a helyén.
A többi szerintem is kell.
bujna
Barça B

2014.04.17. 12:22:35

Itt mindenki abban gondolkozik, hogy új játékosok kellenek. Arról megfeledkeztetek, hogy a klub nem igazolhat két szezonon át???
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.17. 12:20:47

BarcaFan2002 írta:Mennyi?! Most őszintén kérdezem, te kiket cserélnél le,de főleg kiket hoznál? Jó lehet, hogy nem mennek jól a dolgok, és tényleg komoly, nagy változások kellenek, de azért szerintem nem ennyire. Mi nem a Manchester City vagy a Psg vagyunk...
1 kapus, 1 jobb hátvéd, 2 középhátvéd, 1 középpályás, 1 középcsatár. Nem tudom, hogy bármelyikbe is bele lehet-e kötni.

Bár ebből, ha 2 jön, akkor sztem sokat mondtam.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
BarcaFan2002
Barça B

2014.04.17. 11:09:08

Én is leírtam, hogy kellenek ide nagy változások, de nem kéne mindenkit összevásárolni. Ott van a La Masia, lehetne onnan építkezni. Egyébként is szerintem a taktikai újítás jóval fontosabb, mint az, hogy megvegyünk megannyi játékost. Egy középcsatárt nyilván én is hoznék, meg egy védőt(Hummels) és egy kapust, meg persze egy edzőt a többit simán megkéne oldani a La Masiából(persze nem 1 év alatt). Reus-t is hova? Ez már tényleg olyan felfogás, mint a Real-nál. Jó játékos tényleg, nekem az egyik személyes kedvencem, de szerintem az ő posztján így is vannak világklasszisaink. Arra a kérdésre egyébként még mindig nem kaptam választ, hogy kit kéne idehozni. Ki lenne jó jobbhátvédnek, Xavi helyettesének(amit csapaton belül is meglehet oldani). Egyébként ez még mindig csak öt igazolás és nem 6-7(már ha egy KH-t hozunk). A fő gond egyébként nem azzal van, hogy nem vettek a nyáron nagy neveket, hanem azzal, hogy ugyanazt a rossz taktikát nyomatják, mint tavaly tavasszal. Így nem csoda, hogy nem nyerünk semmit.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.17. 10:43:38

BarcaFan2002 írta:
Mennyi?! Most őszintén kérdezem, te kiket cserélnél le,de főleg kiket hoznál? Jó lehet, hogy nem mennek jól a dolgok, és tényleg komoly, nagy változások kellenek, de azért szerintem nem ennyire. Mi nem a Manchester City vagy a Psg vagyunk...
Tavaly sokan ugyanezt mondták, hogy ugyan már, nem kellenek ide nagy változások, csak 1-2 ember, aztán minden jó lesz. Úgy lett, ahogy akarták, látjuk az eredményét. Ez a csapat leszállóágban van, a szükséges változások hiánya biztos út az európai középmezőnybe. Puyol, Valdes ugye elhagyják a csapatot, Alvest is páros lábbal rúgnám innen messzire. Xavit még nem adnám el, de a helyettesét már lehetne hozni, hogy fokozatosan vegye át a helyét. Egy kapus, egy jobbhátvéd, egy középső védő (de akár kettő is lehetne), egy középpályás mindenképp kéne, és lehet, akkor támadónak Reus.
Reális esélyt persze ennyi igazolásra nem látok, de legalább a védelmet mindenképp meg kell erősíteni.
Nem vagyunk City és PSG, de ne legyünk Milan se!
Néha kell egy-egy nagy bevásárlást tartani, ahogy 2004, és 2008 nyarán is megtörtént, és mindkétszer meg lett a gyümölcse is.
BarcaFan2002
Barça B

2014.04.17. 10:21:55

[quote="Barcaman1993"]6-7 új ember kéne, meg egy új taktika. Sajnos ennyi ember nem fog jönni (már ha jöhetnek egyáltalán), a taktikánk meg nem fog változni. ./quote]

Mennyi?! Most őszintén kérdezem, te kiket cserélnél le,de főleg kiket hoznál? Jó lehet, hogy nem mennek jól a dolgok, és tényleg komoly, nagy változások kellenek, de azért szerintem nem ennyire. Mi nem a Manchester City vagy a Psg vagyunk...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.17. 10:14:59

Mindent elmond az egész csapatról, hogy egyáltalán nem érdekel ez a vereség... A játék harmatgyenge, eredmények nincsenek, gólokat nem lövünk, kapura nem lövünk, egy hajszálnyi szerencsénk sincsen. A védelem továbbra is vicc, Messi ezért minek van a pályán? Kár is föltenni a kérdéseket. Ide 6-7 új ember kéne, meg egy új taktika. Sajnos ennyi ember nem fog jönni (már ha jöhetnek egyáltalán), a taktikánk meg nem fog változni. Messi középen való szereplésével a taktikánk a 0-val egyenlő, ha meg ilyen szinten játszik, akkor konkrétan emberhátrány.

Nehéz bármit is mondani. 1 hét, 3 meccs, 3 vereség, 3 kupa elbukása... Innen mehet a B csapat, legalább az Atleticonak adjuk meg az esélyt a bajnokságra. Ezt már csak nem sikerül elrontanunk...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
BarcaFan2002
Barça B

2014.04.17. 10:02:40

Jó napot Mindenkinek! Régóta olvasom a fórumot, és most, úgy döntöttem, hogy leírom a véleményemet. 2002 óta vagyok Barca drukker, de ilyen motiváció nélküli, semmitmondó játékra nem is emlékszem. Ráadásul egy döntőben a Real ellen... Hát én szégyellem magam helyettük is. Hogy ez kinek a hibája? Véleményem szerint az edzőé. Bár igazság szerint ennél a klubnál edzőről az elmúlt 1 évben nem lehet beszélni :? . Ugyanazt csinálta, mint Roura a Milan ellen tavaly a nyolcaddöntőben. Betett négy középpályást, és várta a csodát. Kezdjük ott, hogy Fabregas alapból irányító (lenne), és nem csatár. Mint ilyen szinte mindig hátra fele mozgott a labdáért, hogy indíthasson. Mivel Messi is ugyanazt csinálta(hamis kilences), a Barca játéka alapból halott lett, mivel egyedül Neymar maradt elől, a másik két "támadó" meg valahol a középpályán sétálgatott. A Real ráadásul Neymar-t(rendkívül ügyesen) már a meccs elején felidegesítette, aki így kb olyan idegállapotba került, mint egy bedrogozott pulyka Karácsony előtt. Így kaptuk azt, hogy a Barca hatalmas mezőnyfölénybe került, viszont elől tulajdonképpen nem volt kit indítani. Arról már nem is beszélve, hogy Martino "remek" taktikai újítása, vagyis Alves és Alba agyig föltolása szintén hülyeség volt(le is kontráztak minket Alves oldalán kétszer is). Mondjuk Alba legalább Ini-vel jól összejátszott, de ez támadásban kevés. Alves beadásai meg alapból nem értek semmit, mert ha esetleg volt is benn valaki, annak Ramos és Pepe között esélye sem volt fejelni. A Real-nak ráadásul csak annyi dolga volt a gól után, hogy védekezzen, így minden erejét a Barca gól elkerülése érdekében vetette be a királyi gárda. Ancelotti ugyanis nem hülye, nem akart egy újabb 3-4-et, megelégedett egy biztos 1 gólos győzelemmel is. Jó példa erre, hogy mikor azonban már 1-1 volt és menni kellett előre, Bale simán eldöntötte a trófea sorsát. Mondjuk az is igaz, hogy a második félidőben egy kicsit felbátorodtak Carlo-ék, de ahhoz képest, hogy Alves és Alba sem nagyon védekezett, ezek még így is gyenge támadások voltak.Apropó Ancelotti: egészen egyszerű és nagyszerű(madridi oldalról) ötlet volt átteni Bale-t Alves oldalára. Meg is nyerték ott a meccset.
Én Messi-vel egyébként helye közel megvagyok elégedve. Elvégre ha hátra jött, akkor nem volt senki elől(leszámítva a hisztiző brazilt) ha meg előre ment akkor Ramos és Pepe megette reggelire, pláne Alves beadásai mellett. Ha pedig indítani próbálták, akkor sem nagyon tudott kibújni.Nem csoda, hogy nem csinált sokat... Így mondjuk nem volt hülyeség Pedro beküldése, sőt elvileg teljesen logikus döntés volt őt behozni,(még logikusabb lett volna kezdetni)az már főleg Pedro szegénységi bizonyítványa, hogy konkrétan semmit nem csinált.Itt szeretném megjegyezni, hogy Pep is valami hasonló csinált két éve a bajnoki döntőn, mikor behozta Sanchez-t, abból legalább lett egy gól. Ebből meg egy helyzet sem. :? na mindegy. A Milan elleni 2-0-hoz képest(eredményben és játékban egyaránt) egyetlen különbség a mázlista, semmiből jövő szöglet gól volt.
Neymarról még annyit, hogy tökéletesen látszott, egy ilyen meccsen semmivel sem hasznosabb, mint Pedro vagy Sanchez(első komolyabb helyzete a 90. perc után volt).Elvégre ebben a játék felfogásban birkózhatott Carvajallal, meg a többi madridival, arra meg bárki képes, nem kell hozzá 57 millió eurós ár... Lehet, hogy akart, de mivel elől nem sok támogatást kapott, így csak cselezgetni tudott, így meg a harmadik Real játékos már csak megállította. Martino tehát próbált Vilanova és Pep taktikájából valami hasznosat kihozni, de nem sikerült, ami amúgy nem csoda, hogy ha tényleg két vereség után összetört, Micsoda edző #-o #-o A lényeg, hogy jöhet Klopp, és ha továbbra is 4-4-2-t akarnak, akkor Messit tegyék be eleve a középpályára, előre pedig hozzanak egy rendes középcsatárt. Mert ez a taktika így leginkább egy 4-5-1-re hasonlított, Neymarral elől. EZ pedig minden csak nem jó elképzelés,pláne győztes taktika..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcaFan2002 2014.04.17. 13:40:30-kor.
corol
Entrenador del Barça

2014.04.17. 08:59:46

Nagyon el vagyok keseredve. Egy hét alatt minden elveszett. Három sima vereség egymás után, statisztikusok, mikor történt ilyen utoljára? :oops:

Tata - bár az első időszakban bizalmat szavaztam neki - elfogyott, rendre rosszul rakta össze a csapatot. Annak a Fabregasnak adott folyamatosan játéklehetőséget, aki lassúságával a csapat kerékkötője lett, Messi-t nem merte a padra ültetni (ha nincs kedved focizni, akkor pihenjél), Alves-t is folyamatosan játszatta, pedig számtalanszor fent ragadt (ld. mindkét Real gólt az Ő oldaláról kaptuk), a 2512 eszetlen beadása semmit sem ért. Busi is alulteljesített az utóbbi hetekben. Egyetlen fiatalt nem épített be a csapatba, szegény Bartra is csak kényszerből játszott. Aztán lehetne még sorolni. Tata nem tudta felrázni a csapatot, "leüvölteni a fejüket" ha kell, földre szegezett fejjel, szótlanul sétálgatott az oldalvonal mellett, néha mutogatott valamit, de semmi meggyőző, értékelhető gesztusát nem láttam a mérkőzések közben. Bebizonyosodott valóban nem komoly, tekintéllyel bíró edző.

Aztán itt van a Barca vezetés, az összes problémájával, vélt vagy koholt ügyeivel. Nem tudom mit szül ez a katarzis, mert itt radikális lépéseket kell tenni a klub, a 90 ezres pártoló tagság és a több száz millió szimpatizáns érdekében is.
Pavel
Entrenador del Barça

2014.04.17. 01:12:23

Nem néztem a meccset.
Szombaton megfogattam, hogy amíg Tata az edző nem nézek Barca meccset. Ezzel jót teszek a családomnak meg a szívemnek.
Ahogy olvastam a hozzászólásokat nem sok változás történt szombat óta. Így nem bántam meg, hogy inkább mással foglalkoztam.
Valószínűleg egy korszak lezárult és most jönnek a böjtös hónapok, évek.
Ahogy többen írták egy Pep féle nagytakarítás kell. 1-2 sztárocskát el kell adni. Még Messi eladásán is elgondolkoznék, mert amit az elmúlt 1 hónapban teljesített, hát hagy némi kívánnivalót maga után. Dani Alves, Masce kiégett valószínűleg Fabregas is.
Végezetül azt kell mondanom, hogy beérett a Madridi méreg. A csapat már nem bírta elviselni azt amit ebben az évben műveltek velük. Messi adócsalása, Neymar ügy, Rossel ügy, FIFA ügy. Ezek az ügyek egyesével is soknak tűnnek nemhogy így ömlesztve. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de ez egy évre egy kicsit sok volt. És még nincs vége az évnek.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.04.17. 00:49:37

Egy pillanatnyi esély nem volt. Tönkre tették ezt a csapatot, nézhetetlen vergődés. Ennek a szerencsétlen Bartrának kell majdnem hat félidőnyi góltalanság után véletlenül betalálnia, hogy aztán szánalmasan nézze Bale hátát. Tatától mihamarabb meg kell válni, a "nagy sztárokat" a padra, és valami élvezhető foci és új csapat kell. Most, hogy már úgyis minden cím elveszett.
CsocseX
Jugador del Barça

2014.04.17. 00:48:33

Sziasztok!

Mivel sportkedvelő ismeretségi körömben senki nem húz a mediterrán futball felé (ala mindenki angolos, olaszos, stb...), keresnem kellett már magamnak bár egy online fúrumot, ahol kedvenc csapatomról tudok társalogni.

A meccsről... Nagyon sajnálom, hogy idén már nem nyerünk semmit. (a bajnokságra nem látok már esélyt) A fővárosiak megérdemelten vihették el a kupát. Egy Neymar szintű játékosnak nem szabad ilyen fontos pillanatban egy ekkora ziccert kihagyni. Nem haragszok rá, be kell illeszkednie még a csapatba. Bízom benne, hogy nem csalódott túlságosan, és nagyobb lendülettel vág majd bele a következő szezonba.

A csapatról annyit, hogy véleményem szerint súlyos keretátalakításokra van szükség, és egy karizmatikus edzőre (Kloppot szivesen látnám), aki ismét rá tud mutatni ezen játékosok erősségeire, amik sikeres alkalmazásaival biztosan ismét a csúcsra tudnák vinni ezt a csapatot.

Optimista vagyok, viszont ez a transfer ban nagyon nem kellett volna. Remélem sikerül valahogy kibekkelni.
Força Barça!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.17. 00:37:55

Vakmacska írta:Az biztos, hogy Pep 3x is körberugdosta volna a stadion körül Messit egy ilyen teljesítmény után.
Tata meg védi őt.
egy faluból jöttek. bakker, ki várt ennél többet? :D
nagyon megkérdezném azokat, akik idehozták az öreget, h mégis, hogyan gondolták, h nem előrelépünk, hanem legalább megmaradunk az előző év(ek) szintjén?
vicc ez az egész, de legalább innentől már csak felfelé lehet menni.
ez a mai jó hír.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Laza
Capitá del Barça

2014.04.17. 00:05:33

Messithebest írta:Örülök a végeredménynek. Így legalább az esély meg van arra hogy észbekapjon ez a buta brigád. Egytől egyig, kivétel nélkül, mindenki. Messit meg most kell eladni, amíg fizetnek érte...
Mondjuk ezt a teljesítményt amit mondhatjuk hogy már lassan egy hónapja produkál messi bőven túlszárnyalja gy német krisztián is azt ha 100xos áron veszik meg is 500x osát sporolnak rajta :D:D::D:D
pep71
Entrenador del Barça

2014.04.17. 00:04:46

Pampalini írta:vigyázz a duplával, nehogy tripla legyen.
Így-így. Ha Ronaldo visszatér, akár keresztbe lenyelhetik Guardiola álomcsapatát.[/quote]

Azért azt a Bayernt ne emlegessük egy lapon, ezzel a mai Barcával...
Guardiola jól ismeri a Realt, a játékosai még sikeréhesek, motiváltabbak, nem fognak ennyi teret hagyni a Realnak az biztos, ettől még benne van, hogy továbbjut a Real, de nem lesz ilyen pofon egyszerű mint a mai Barca ellen...[/quote]

Viszont egy ronaldoval és marceloval sokkal jobbak lesznek...[/quote]

Ez pontosan így van, nagyon kiélezett párharcra számítok, de a Bayern alkalmas arra a játékra amivel a Barca évekig sikeres a volt a Real Madrid ellen.
Plusz amiért még nagyon bízom a Bayern továbbjutásában, hogy megmutassák a világnak, hogy a tiki-taka módszer még mindig egy kiváló taktika, ha gyorsan megy a ladba és a visszatámadás is rendben van.
Gokuci
Jugador del Barça

2014.04.17. 00:01:12

Vakmacska írta:Az biztos, hogy Pep 3x is körberugdosta volna a stadion körül Messit egy ilyen teljesítmény után.
Tata meg védi őt.

Továbbra is vallom, hogy Neymar nem tudott még teljesen beilleszkedni a csapatba.
Messivel egyszerűen nem játszanak össze. Nem hinném, hogy ez az ő hibája lenne, Messi szerintem egyszerűen nem csípi. Hogy most a fizu miatt, vagy mert riválist lát benne, ki tudja.

MEg tudom érteni azokat, akik azt akarják, adjuk el Messit. Azért én ilyen drasztikus lépést nem tennék meg. De egy jó nagy seggbe rúgást megérdemelne.

Bartrát nagyon sajnálom. A mennyből a pokolba jutott.

Tata a taktikát nagyon elszabta. Nem tudom minek kellett a négy kp-s, hiszen a Realnál effektíve nem is volt kp. A kp-juk teljesen beleolvadt a védősorba, és csak vagdalták előre a labdákat.
Alexist kezdettem volna Fabregas helyett. Bent csatárnak Neymarral el lettek volna, mögöttük Messivel KTK-ban.
Tata legnagyobb hibája, hogy még a szünetben sem volt képes felrázni a csapatot.
Talán nem is akarta annyira? Lenyomta a sablonszöveget, de lélekben már feladta ő is?
Ezt a játékosok érzik, és átragad rájuk is.
Tudják, hogy elmegy, és beletojnak az egészbe.

Nagyon remélem, hogy jön Klopp a nyáron, és nagyon gatyába rázza ezt az elkényelmesedett bandát.

Rivaldo11 írta:
shutterisland írta:okosan visszatértek a mou féle győztes taktikához, védelem nélkül meg ez halálos.
grat nekik, sajnos megérdemelték.
Nagy koponya nem kellett hozzá, csak kijátszani, hogy a gyors embereik 1vs1-ben legyenek. a pálya elég széles, futni lehet. Martino meg nem értem erre miért nem reagált, azt egy kezdő edző kiszúrja legkésőbb a 20. percben.
Ez még Titonak is ment....
Ha seggbe rúgják, akkor remélem Párizsig repül!
Olyan 150 millióért, amiből jöhetne egy Reus, egy Hummels, meg valami ragadozó, mondjuk a Monacóból távozni vágyó Falcao.
Dani Alves kuka, Mascherano kuka.
Sokkal szívesebben nézem Bartrát vagy Montoyát, mert látom az akarást.
Még Fabregas helyét is megkérdőjelezem akár a keretben is...
Alibi alibi hátán.
Lassú, körülményes, stb...
Teljes takarítás, mint annó Pep csinálta!
Éhes csapat kell, mert ezek sajnos jól laktak.
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!

http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
aynas
Capitá del Barça

2014.04.17. 00:00:48

azért nem semmi, hogy 2 szer így lekontráztak. ez elég óvodás dolog volt. ebből a meccsből eredményt tekintve a maxot hoztuk ki. csak az volt a kérdéses hány lesz közte. szerencsére az alázást megúsztuk. kár volt bartra hibájáért, (faultolni kellett volna) és neymar kapufájáért a végén.laportának áll a zászló, ő pedig guardiolát próbálja majd visszahozni. elég mozgalmas nyár elé nézünk.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2014.04.16. 23:58:47

zola8787 írta:
Na itt nem értek egyet veled. Pep is Messi hátsóját fényezte a nyelvével.

Csak akkor az egy másik hozzáállással futballozó Messi volt.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.04.16. 23:57:52

zola8787 írta:
Tata meg védi őt.
Az lehet. De nagyonis utálta az ilyen primadonnáskodást. Ezért ment Ronaldinho, ezért ment Eto, ezért ment Ibra is.
zola8787
Director del Fútbol

2014.04.16. 23:55:27

Tata meg védi őt.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.04.16. 23:53:06

Az biztos, hogy Pep 3x is körberugdosta volna a stadion körül Messit egy ilyen teljesítmény után.
Tata meg védi őt.

Továbbra is vallom, hogy Neymar nem tudott még teljesen beilleszkedni a csapatba.
Messivel egyszerűen nem játszanak össze. Nem hinném, hogy ez az ő hibája lenne, Messi szerintem egyszerűen nem csípi. Hogy most a fizu miatt, vagy mert riválist lát benne, ki tudja.

MEg tudom érteni azokat, akik azt akarják, adjuk el Messit. Azért én ilyen drasztikus lépést nem tennék meg. De egy jó nagy seggbe rúgást megérdemelne.

Bartrát nagyon sajnálom. A mennyből a pokolba jutott.

Tata a taktikát nagyon elszabta. Nem tudom minek kellett a négy kp-s, hiszen a Realnál effektíve nem is volt kp. A kp-juk teljesen beleolvadt a védősorba, és csak vagdalták előre a labdákat.
Alexist kezdettem volna Fabregas helyett. Bent csatárnak Neymarral el lettek volna, mögöttük Messivel KTK-ban.
Tata legnagyobb hibája, hogy még a szünetben sem volt képes felrázni a csapatot.
Talán nem is akarta annyira? Lenyomta a sablonszöveget, de lélekben már feladta ő is?
Ezt a játékosok érzik, és átragad rájuk is.
Tudják, hogy elmegy, és beletojnak az egészbe.

Nagyon remélem, hogy jön Klopp a nyáron, és nagyon gatyába rázza ezt az elkényelmesedett bandát.

Rivaldo11 írta:
shutterisland írta:okosan visszatértek a mou féle győztes taktikához, védelem nélkül meg ez halálos.
grat nekik, sajnos megérdemelték.
Nagy koponya nem kellett hozzá, csak kijátszani, hogy a gyors embereik 1vs1-ben legyenek. a pálya elég széles, futni lehet. Martino meg nem értem erre miért nem reagált, azt egy kezdő edző kiszúrja legkésőbb a 20. percben.
Ez még Titonak is ment....
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.16. 23:50:52

kiscsapat módjára kivégeztek minket ahogy kell, okosan csinálták. Mou taktika bejött.

Mi játékunk kritikán aluli, csoda hogy lehetett izgulni végig.
Messi és Cesc közül nem tudom eldönteni,melyik volt nagyobb kút. Talán Messi.
Soha többet nem akarom Iniesta mellett egyszerre a pályán látni a másik 3 lomha, körülményes középpályásunkat.

Neymar meg belőhette volna, ajtó ablak,ez a különbség közte meg Bale között,ő amikor kellett,még ha szerencsésen is de berúgta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése