2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
egyetértek, látszott hogy lövés pillanatában nem volt a helyzet magaslatán a kaki gyepen.messiacsaszar írta:nem értem mit ba**játok. Elcsuszott szegény. Kijött a gyep. Ennyi. Nem az ő hibája. Nem értem mért vagytok iylen negatívak???![]()
![]()
Ti még sohga se hagytatok ki?? Inkább itt hagyja ki, mint egy bajnoki meccsen.
Ibi, Piqué, Maxwell a legjobbak, de most a második félidőben sokkal jobb a csapat. Stabilabb a játék.Bob_Marley írta:Alberto van akit nem rugdosnál ki a capatból?Alberto10 írta:Adriano hihetetlenül gyenge. Nem elég, hogy orrba szájba szivatják, de még a támadásainkat is elszúrja...
A 3. is az övé! Mondhatjuk mester hármas!Feketesz írta:Amennyiben kellemes estét szeretnél kapcsold is ki:)szajko írta:Felvételről nézem és 8. perc 2-0... mindkettő Militoról...szép.
Amennyiben kellemes estét szeretnél kapcsold is ki:)szajko írta:Felvételről nézem és 8. perc 2-0... mindkettő Militoról...szép.
Ők se szóljanak semmit, mert 2 hete mikor 2-0ra kapott ki a Madrid a visszavágón a Levantétól nagyon csendben voltak!lluisllach89 írta:Bonthatják a pezsgőt a RONALDO Fanok!!!
Nem olyan nehéz az, hidd el... személyes tapasztalatRinku írta:Én amúgy soha nem értettem, hogy lehet egy kapu felé vagy mellé lőni egy 11-st? Hatalmas balf*szság kell ahhoz, hogy ez megtörténtjen, nem igaz, hogy belsővel alulra nem bírja elgurítani, röhej...
Alberto van akit nem rugdosnál ki a capatból?Alberto10 írta:Adriano hihetetlenül gyenge. Nem elég, hogy orrba szájba szivatják, de még a támadásainkat is elszúrja...