Nem is tom mi lenne ha egy barca meccset élőben adna... vszeg a fórum fele felakasztaná magát
Annyiban biztos jobb, hogy közben nem a Real Madridről beszél!Los Banditos írta:Méghogy a kis lédi jobb mint Horváth?!NaneHorváth szerintem normálisan közvetít ráadásul néha reklámozza a eurobarcát.Lédi pedig egy nagy idióta.
legalább jó kedvre derítettél, jól jön néha egy kis humor.redmiller írta:De van! Léderer még mindig jobb, mint a bajsza alatt motyogó Horváth... Bár utóbbi azért sokat javult, vagy megszoktuk...Bodi írta:Szerintem nincs olyan dolog,amiben a Sport Klub jobb a Sport1-nél.
Óriási pech,hogy hozzájuk került a jogok egy része.
Most csak viccelsz, ugye?redmiller írta:De van! Léderer még mindig jobb, mint a bajsza alatt motyogó Horváth...
azért ez nem egészen így van!redmiller írta:Akkor ne nézd! Miért baj, hogy lesz a választék?Bodi írta: Inkább azt tudom elképzelni,hogy az időpontok között osztoznak,ezzel viszont jól megszívjuk,mert kb a meccseink fele a reteknél lesz.
De van! Léderer még mindig jobb, mint a bajsza alatt motyogó Horváth... Bár utóbbi azért sokat javult, vagy megszoktuk...Bodi írta:Szerintem nincs olyan dolog,amiben a Sport Klub jobb a Sport1-nél.
Akkor ne nézd! Miért baj, hogy lesz a választék?Bodi írta: Inkább azt tudom elképzelni,hogy az időpontok között osztoznak,ezzel viszont jól megszívjuk,mert kb a meccseink fele a reteknél lesz.
Ez képtelenség,a Sport TV nem hülye teljesen,pont a Barca meccseinek a jogát adná ki a kezéből???Tudják,hogy manapság az vonz a legtöbb nézőt,az a csatorna jár jól,aki a Barca meccseit közvetíti.lionelmessi19 írta:igen, és attól félek, h nem sorsot húznak minden forduló előtt, h ki közvetítse a barca meccset, hanem mindegyik barca találkozó az sk tulajdona.Bodi írta:Szerintem nincs olyan dolog,amiben a Sport Klub jobb a Sport1-nél.
igen, és attól félek, h nem sorsot húznak minden forduló előtt, h ki közvetítse a barca meccset, hanem mindegyik barca találkozó az sk tulajdona.Bodi írta:Szerintem nincs olyan dolog,amiben a Sport Klub jobb a Sport1-nél.
Nekem soha nem volt jó a minőség a VB ideje alatt sem, valahogy nem bánom elvileg nekünk is csak a VB ideje alatt lett volna,de bennhagyták, biztops gondolták, hogy épeszű ember ezért úgyse fizetne túl sokat.A teniszmeccshez annyit, hogy szerintem az vmi amerikai torna lehetett és onnan kapták műholdról, és azért volt olyan, amilyen, de tény hogy nem egy csúcsminőség.Bodi írta:Nekem kábelem van,a VB idején volt rajta Sport Klub is,és semmi gond nem volt a minőségével.
Gondolkoztam a Digi TV-n,de miután megnéztem a szomszédban,letettem róla.Épp egy teniszmeccs ment az SK-n,szinte nézhetetlen volt,szaggatott a labda ütések közben.
Kábel,UPC,Digi TV.lionelmessi19 írta:az mi?
Digi TV-d van?lionelmessi19 írta:vmelyik drága vb-ről jól ismert, vékonyhangú barátunk közvetít, a tőle megszokott szinvonalban, a képminőség viszont még ezt is übereli.Bodi írta:Akinek van SK-ja,ossza már meg velünk pls az első benyomást!![]()
Mennyire durva a kommentálás,egyátalán kit raktak be,hogy leégesse magát?
nagyon szomorú......
vmelyik drága vb-ről jól ismert, vékonyhangú barátunk közvetít, a tőle megszokott szinvonalban, a képminőség viszont még ezt is übereli.Bodi írta:Akinek van SK-ja,ossza már meg velünk pls az első benyomást!![]()
Mennyire durva a kommentálás,egyátalán kit raktak be,hogy leégesse magát?