Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messiben én is bízom, de egy gyenge védelmen simán elmehet a meccs. Legutóbb is két olyan kabaré gólt kaptunk amiért a Megye III-ban is seggberúg az edző. Ha Puyol játékra alkalmas én biztos őt játszatnám. Ráférne mentálisan is a csapatra és hiába nem a régi már a helyezkedése még így is klasszisokkal jobb, mint Businak, de inkább mint Songnak. Ráadásul nem jellemző rá, hogy olyan kapitális hibákat vétene.LG írta:Jelenleg egyébként én is az általad választott opciót választanám, viszont ha Messi csúcsformában lenne akkor másikat. Az idei klasszikusokat sem a védelmünknek köszönhetjük, rajtuk bőven elmehetett volna, egy jó Messi viszont mindig képes megtömni a Realt.bence-barca írta:Nem is tudom melyik a rosszabb. A legjobb játékosod hiánya a kupadöntőn vagy a védelem hiánya.
Ti mit mondatnátok? Ink legyen Messi sérült és az ellenfél védelme rossz vagy "jó" ez a mostani szitu avagy Cé off ill nálunk a kh sor?
Talán előbbi, de lehet csak azért mondom, mert mindig az kell, ami a másiknak "van", jelen esetben nincs.
+
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... et-2328931
Érdekes lesz a védelmünk, bár ha tényleg Puyol kezdhetne, annak örülnék, szerintem már jelenléte a pályán is nagyon sokat jelentene. Ő nem hiszem, hogy megtűrné a sétálgatást.
Jelenleg egyébként én is az általad választott opciót választanám, viszont ha Messi csúcsformában lenne akkor másikat. Az idei klasszikusokat sem a védelmünknek köszönhetjük, rajtuk bőven elmehetett volna, egy jó Messi viszont mindig képes megtömni a Realt.bence-barca írta:Nem is tudom melyik a rosszabb. A legjobb játékosod hiánya a kupadöntőn vagy a védelem hiánya.
Ti mit mondatnátok? Ink legyen Messi sérült és az ellenfél védelme rossz vagy "jó" ez a mostani szitu avagy Cé off ill nálunk a kh sor?
Talán előbbi, de lehet csak azért mondom, mert mindig az kell, ami a másiknak "van", jelen esetben nincs.
+
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... et-2328931
Egyértelműen a védelmet választanám. Messi pótolhatatlan, de Neymarral azért meglehet oldani elől. Hátul meg nem is kell mondani, hogy mennyire ratyik leszünk így KH nélkül(még velük is azok vagyunkbence-barca írta:Nem is tudom melyik a rosszabb. A legjobb játékosod hiánya a kupadöntőn vagy a védelem hiánya.
Meg CR egész pályafutását tekintve is elmondható, hogy kevesebb jó meccse volt ellenünk, mint gyenge. Én sem hiszem, hogy lényegesen könnyebb helyzetbe vagyunk a hiánya miatt.Leon írta:Ha az idei klasszikusat nézem akkor a Real-nak nem sok gondja lesz abból,hogy nincs CR. Minket Piquével a kezdőben is levertek pár hete a magas labdákkal,most meg lesz két 170 centis center,szerinted?
Épp elég lesz az Alvesnek meg Mascheranonak ha Di Maria meg Benzema ott lesz a pályán!Gareth Tello írta:Érdekes lesz ez a kupadöntő, ha Piqué, Bartra és Puyol sem lesz bevethető... Busquets fog középen játszani, Song meg Xaviék mellett? Vagy fordítva?
Mondjuk most Adriano is nyugodtan játszhat, mert nem lesz Ronaldo.
Nagyon szívemből szóltál!Ez a társaság idén nem érdelem ló.... se!Ha a Reálon kívül bárki ellen meccselnénk a döntőben akkor azt kívánnám,hogy mi kapjunk egy 5-0-t...Rivaldo11 írta:A jelenlegi madridos maki helyett mindenesetre jobb lenne...Ha nem a real lenne az ellenfél, azt mondanám kapjunk ki. Nem szolgálja az újjáépítést egyetlen trófea sem.Gareth Tello írta:Ha ezek után nem állunk fel a padlóról és nem verjük meg a Madridot a kupadöntőben, akkor, amellett, hogy nagyon-nagyon szomorú leszek, fél évig Mourinho lesz az avám.
(Nem vicc.)
A jelenlegi madridos maki helyett mindenesetre jobb lenne...Ha nem a real lenne az ellenfél, azt mondanám kapjunk ki. Nem szolgálja az újjáépítést egyetlen trófea sem.Gareth Tello írta:Ha ezek után nem állunk fel a padlóról és nem verjük meg a Madridot a kupadöntőben, akkor, amellett, hogy nagyon-nagyon szomorú leszek, fél évig Mourinho lesz az avám.
(Nem vicc.)
visca el barca írta:Az As információi szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója kihagyja a szerdai, Barcelona elleni Király-kupa-döntőt. A portugál aranylabdás combizomszakadást szenvedett, ami miatt 15 napig nem lesz bevethető.