Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jok tenyleg csak en sem emlekszem egy normalis helyzetre legalabb es nagy a gyanum hogy ez a thiago es johnatan olyan Cr7 arcu gyerekek lesznek ne legyen igazam de.......Messidona10 írta:Attól, hogy nem vezetünk 5-0-ra, jók ám a srácok, ne csak ezt nézd most. Ez egy tét nélküli meccs nekünk, meg a Rubinnak is pillanatnyilag, mivel vezet a Koppenhága.RonaldinhoX írta:eddig nézhetetlen...
Nekem Adriano és Masch tetszettek legjobban az első félidőben.
Azér milyen jó hogy minden 5. percben jön egy ilyen HSZsalas9 írta:Első félidőről valaki egy rövid tömör összefoglalót(sérülésekről pl) tudna nekem írni? Csak mert egyik internetes oldalnak írok(írnék) egy rövid cikket a mérkőzésről, de hála az égnek a gépem csak most lett jó így semmit nem láttam eddig... Megköszönném!
Attól, hogy nem vezetünk 5-0-ra, jók ám a srácok, ne csak ezt nézd most. Ez egy tét nélküli meccs nekünk, meg a Rubinnak is pillanatnyilag, mivel vezet a Koppenhága.RonaldinhoX írta:eddig nézhetetlen...
RonaldinhoX írta:eddig nézhetetlen...
De kicsinálják, ezek nem kimélnek...ab1daL írta:Leo Messi.Messithebest írta:Hát ez hihetetlen...Van még egyáltalán csere csatárunk az A csapatban? nem hiszem.... hihetetlen....
Szerintem be is áll, akár már a szünetben. (és kell is ő)
Csak nehogy ő is lesérüljönab1daL írta:Leo Messi.Messithebest írta:Hát ez hihetetlen...Van még egyáltalán csere csatárunk az A csapatban? nem hiszem.... hihetetlen....
Szerintem be is áll, akár már a szünetben. (és kell is ő)
Leo Messi.Messithebest írta:Hát ez hihetetlen...Van még egyáltalán csere csatárunk az A csapatban? nem hiszem.... hihetetlen....
Előbb Jeffren, majd utána Bojan. Bojannak azt hiszem az arcával van valami, azt fogta nagyon, Jeffrené tűnik komolyabbnak első ránézésre.Messithebest írta:Üdv! Csak most kapcsolódok be,valaki elmondaná kisérült már megint meg?
Jeffren meghúzódott, Bojantról nem tudni mi van vele!Messithebest írta:Üdv! Csak most kapcsolódok be,valaki elmondaná kisérült már megint meg?
Soriano???puyiii06 írta:Akkor Soriano