Élő közvetítések
74% - 26% labdabirtoklás eddig 

-
- Jugador del Barça
jok tenyleg csak en sem emlekszem egy normalis helyzetre legalabb es nagy a gyanum hogy ez a thiago es johnatan olyan Cr7 arcu gyerekek lesznek ne legyen igazam de.......Messidona10 írta:Attól, hogy nem vezetünk 5-0-ra, jók ám a srácok, ne csak ezt nézd most. Ez egy tét nélküli meccs nekünk, meg a Rubinnak is pillanatnyilag, mivel vezet a Koppenhága.RonaldinhoX írta:eddig nézhetetlen...
Nekem Adriano és Masch tetszettek legjobban az első félidőben.
bingyo
- 9Dave
- Capitá del Barça
Azér milyen jó hogy minden 5. percben jön egy ilyen HSZsalas9 írta:Első félidőről valaki egy rövid tömör összefoglalót(sérülésekről pl) tudna nekem írni? Csak mert egyik internetes oldalnak írok(írnék) egy rövid cikket a mérkőzésről, de hála az égnek a gépem csak most lett jó így semmit nem láttam eddig... Megköszönném!

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szegény Bojan és Jeffrén... Most volt egy nagyon jó lehetőségük bizonyításra, erre lesérülnek... Pechesek.
A játék nem valami jó, de hasonlót lehetett várni. Fontás játéka tetszik.
A játék nem valami jó, de hasonlót lehetett várni. Fontás játéka tetszik.

- salas9
- Entrenador del Barça
Első félidőről valaki egy rövid tömör összefoglalót(sérülésekről pl) tudna nekem írni? Csak mert egyik internetes oldalnak írok(írnék) egy rövid cikket a mérkőzésről, de hála az égnek a gépem csak most lett jó így semmit nem láttam eddig... Megköszönném!

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Attól, hogy nem vezetünk 5-0-ra, jók ám a srácok, ne csak ezt nézd most. Ez egy tét nélküli meccs nekünk, meg a Rubinnak is pillanatnyilag, mivel vezet a Koppenhága.RonaldinhoX írta:eddig nézhetetlen...
Nekem Adriano és Masch tetszettek legjobban az első félidőben.
- detabarca
- Capitá del Barça
A kezdő is elég tartalékos volt, de így....
A meccsről:
Elöl nem sok ötlet van a játékban, de ehhez hozzá kell tenni, hogy a Kazány a NR.1 Barca ellen is jól védekezett és most sem ritka, hogy 10 emberrel szűkítik a területet. Hátul kicsit bizonytalannak érzem a csapatot, de egyenlőre az oroszok nem tudják ezt kihasználni, mert középen Maschék sok labdát szereznek.
Remélem 2. félidőben egy gólt azért begyötrünk vhogy.

A meccsről:
Elöl nem sok ötlet van a játékban, de ehhez hozzá kell tenni, hogy a Kazány a NR.1 Barca ellen is jól védekezett és most sem ritka, hogy 10 emberrel szűkítik a területet. Hátul kicsit bizonytalannak érzem a csapatot, de egyenlőre az oroszok nem tudják ezt kihasználni, mert középen Maschék sok labdát szereznek.
Remélem 2. félidőben egy gólt azért begyötrünk vhogy.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Nem kell fölöslegesen kockáztatni és Pep se fog.
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Csak én vettem észre, hogy ha picit gyengén is játszik a "cserecsapat" azért ahhoz képest nagy focisták válnak belőlük
Messi remélem beáll ^^

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
RonaldinhoX írta:eddig nézhetetlen...
a te HSZ eid is nézhetetlenek ...
Abi & Tito
- 9Dave
- Capitá del Barça
De kicsinálják, ezek nem kimélnek...ab1daL írta:Leo Messi.Messithebest írta:Hát ez hihetetlen...Van még egyáltalán csere csatárunk az A csapatban? nem hiszem.... hihetetlen....
Szerintem be is áll, akár már a szünetben. (és kell is ő)

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- puyiii06
- Jugador del Barça
Csak nehogy ő is lesérüljönab1daL írta:Leo Messi.Messithebest írta:Hát ez hihetetlen...Van még egyáltalán csere csatárunk az A csapatban? nem hiszem.... hihetetlen....
Szerintem be is áll, akár már a szünetben. (és kell is ő)
Barca & WHU & Fradi & Hali<3
- ab1daL
- Director del Fútbol
Leo Messi.Messithebest írta:Hát ez hihetetlen...Van még egyáltalán csere csatárunk az A csapatban? nem hiszem.... hihetetlen....

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Hát oké hogy fiatalok játszanak... de ne szépítsünk, ez a meccs nagyonszar.
Na hátha lesz valami a másodikban...

Na hátha lesz valami a másodikban...

2002 óta nem cseréltünk kettőt az első félidőbe.
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
eddig nézhetetlen...
- Messithebest
- Director del Fútbol
Hát ez hihetetlen...
Van még egyáltalán csere csatárunk az A csapatban? nem hiszem.... hihetetlen....

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Előbb Jeffren, majd utána Bojan. Bojannak azt hiszem az arcával van valami, azt fogta nagyon, Jeffrené tűnik komolyabbnak első ránézésre.Messithebest írta:Üdv! Csak most kapcsolódok be,valaki elmondaná kisérült már megint meg?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jeffren meghúzódott, Bojantról nem tudni mi van vele!Messithebest írta:Üdv! Csak most kapcsolódok be,valaki elmondaná kisérült már megint meg?
Victor Vazquez és Batra jött heleyettük
szerk:
sorry a dupláért, nem vettem észre
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2010.12.07. 21:33:40-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jó kis lövés Thiagotól!!!!Szépen helyt áll mindenki!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Üdv! Csak most kapcsolódok be,valaki elmondaná kisérült már megint meg? 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Soriano???puyiii06 írta:Akkor Soriano