Élő közvetítések
Én ezen fogom nézni...de regisztrálni kell majd!
http://www.bet365.com/extra/Extra.aspx? ... Type=Sport
http://www.bet365.com/extra/Extra.aspx? ... Type=Sport
-
- Director del Fútbol
Azért nem lefutott hiába vagyunk bombaformában.MessiFan írta:0-3 a tippem. Vagy 0-6? Esetleg 0-9? 0-921450145645203?![]()
Hajrá fiúk!
Tavaly minket is, madridékat is megfogták, plusz ha hozzávesszük az utazás fáradalmait, nőhet a pontvesztés esélye.
Persze ha tudjuk függetleníteni ettől magunkat, és azt tesszük amit tudunk akkor nagy gond nem lehet.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
A sport tv honlapján már vasárnapi meccsünk van 20:00-tól.Most akkor hogy is van??
0-3 a tippem. Vagy 0-6? Esetleg 0-9? 0-921450145645203?
Hajrá fiúk!

Hajrá fiúk!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A spanyol szövetség fejeseinek anyukáinak üzenem: igen, miattam csuklottak annyit.
Azért ez milyen már, hogy megmondják, vagy elmegy a csapat, vagy oda a három pont. Mindenki beleegyezett volna a halasztásba, és ha most a sietség és a trágya bemelegítés miatt becsúszik egy iksz, ne adj isten megsérül valaki, akkor iszonyatosan mérges leszek.
Azért ez milyen már, hogy megmondják, vagy elmegy a csapat, vagy oda a három pont. Mindenki beleegyezett volna a halasztásba, és ha most a sietség és a trágya bemelegítés miatt becsúszik egy iksz, ne adj isten megsérül valaki, akkor iszonyatosan mérges leszek.
Hol tudom nézni a meccset a neten?Persze ahol nem nagyon szaggat!
Köszönöm!
Köszönöm!
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Most akkor sport2-n lesz a meccs? Csak mert ott még clasicó ismétlése megy :O
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Hát nem tartalékolunk. Ezze la kezdővel nyerni kell!Andris írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi i Villa
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Andris
- Adminisztrátor
Höhö, előbb sikerült kezdőcsapatot szereznem mint a Mundonak, Sportnak meg a hivatalos lapnak . 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szerintem ma is egy gálameccset várhatunk a fiúktól, főleg, hogy a legjobb kezdőcsapat lép majd pályára.
Hát még ha a Valenciának is jól menne a mai este... Micsoda boldog nap lenne 

Nekem is, de mivel én is berényi vagyok és a legnevetségesebb szolgáltató, a pr telecom szolgáltatja a kábel tévét, igy nem meglepő...S.Agüero írta:Csak nekem szaggat az adás?
Sport2-n.
- Messithebest
- Director del Fútbol
20:45kor kezdődik,remélem a skacokat nem viselte meg ez az út!
NEM veszthetünk pontot,ha megakarjuk tartani az előnyünket!
Jó szurkolást.
VISCA EL BARCA!
NEM veszthetünk pontot,ha megakarjuk tartani az előnyünket!
Jó szurkolást.
VISCA EL BARCA!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
20:45Slither írta:Most akkor hánykor lesz meccs?

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
20:45 és addig Barca-Real 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
FC Barcelona - CE Hospitalet 2-0
Jonathan dos Santos, Jonathan Soriano.
A kupát az Espanyol nyerte két győzelemmel. Második a Barcelona egy győzelemmel és egy vereséggel, és utolsó az Hospitalet két vereséggel.
Jonathan dos Santos, Jonathan Soriano.
A kupát az Espanyol nyerte két győzelemmel. Második a Barcelona egy győzelemmel és egy vereséggel, és utolsó az Hospitalet két vereséggel.

Na, csak betöltött végre hosszú, örjítő percek után!
A gólokat sajnálom, hogy nem most akarják elkezdeni lövöldözni... 

Football, bloody hell. /SAF/