2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én 2003 óta követem őket,de 8at én még azóta nem láttam.Bob_Marley írta:Ez mi????8!Én nem emlékszem mikor rúgtunk 8at utoljára, pedig 91 óta nézem a meccseket!Talán extremadura, vagy valamikor a kupában kis csapatnak, de ilyet
Bojan meg 2, ügyes, el ne adjuk!!!!!!!!!!!!!!
Most komolyan azért fekszik le a másik csapat, mert 8-0-nál nem törik el egyik másik Barca játékos lábát?Lehet kikapni, de úgyhogy még öcsém faultolni se faultolnak!
másikat állom:D9Dave írta:Oké!Lionel Kicsi Messi írta:veszünk neki 1db 100as pzs csomagot?:OxD9Dave írta:Szegény Ede ebbe belepusztul!
XD XD XDA felét fizetem!
A negyede sem lesz meg.Na ha fele ennyit lövünk a Madridnak is, akkor hiba egy szál se. Cool
Ezt miből vezetted le okoskám ?Ede72 írta:te szegényke, mennyire nem értesz a focihoz...élvezd a meccset vezetünk 7 góllal és kedvenced végre gólt szerzettKalap1988 írta:Ja szóval az nem divatdrukker, akinek van pénze kimenni a meccsreEde72 írta:ja ezért is megyek a jövő héten Barca Realra..te hol nézed kis szivem??Öccsém ezen a fórumon új dolgokat tud meg az ember
Lassan Nobel-díj járna egy-két embernek. Egyébként, ha már ilyen jól szórakozol egy játékoson, akkor megkérdezhetem, hogy mennyivel focizol jobban, mint ő? Örülnél te,ha csak fele olyan jó lennél, mint a kicsi, aki még csak 20 éves...
ezzel foglalkozz, ne írj hülyeségeket
látod már kettőt rúgott, és én is örülök neki, ettől függetlenül a véleményem, ugyanaz róla
Oké!Lionel Kicsi Messi írta:veszünk neki 1db 100as pzs csomagot?:OxD9Dave írta:Szegény Ede ebbe belepusztul!
XD XD XD
ja már majdnem el is sírtam magam9Dave írta:Szegény Ede ebbe belepusztul!
XD XD XD
veszünk neki 1db 100as pzs csomagot?:OxD9Dave írta:Szegény Ede ebbe belepusztul!
XD XD XD
Ha bejön a 10,akkor tippelhetnél egy 10est a Clasicóra isS.Agüero írta:8-0.
Bojan dupla.
Na mi van Ede?![]()
mindjárt 10.
igen, most jön az a rész, h lefeküdt az ellenfél... holnap a marca címlapon hozza, h bundameccs volt!zsírosdeszka írta:Hát jah, ezt jelezte Mourinho, és milyen igaza volt...Lehet kikapni, de úgyhogy még öcsém faultolni se faultolnak!