Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
MEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIII
Nem hiszem el! 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
MEssssi
Eldőlt 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Ezt honnan sikerült kihoznod?barcafan0911 írta:Bojan e szempontból ügyesebb szokott lenni, mondjuk önző, de nagyobb sikerrel veri meg 1 az 1-ben az ellenfelet.

Pedro szerintem sokkal jobb játékos minden téren. Bojanban még mindig csak a lehetőséget látom, hiába voltak már jobb időszakai.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
4-4-2re álltunk átFecooo írta:aszittem Xavi megy le...
most el kezdtük védeni az 1 gólos előnyt, ilyenkor szokott jönni az egyenlítés...
Ini megy fel gondolom Villa helyére, Keita meg elfoglalja helyét a kp-n...

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Arra nem lehet alapozni. Ha Keita csinál egy cselt, attól ő sem lesz a Barca cselkirálya. Pedro nagyon sokszor belevezeti az ellenfélbe a labdát passzolás helyett, ez pedig a sikertelen cselezési kisérletei miatt van. Bojan e szempontból ügyesebb szokott lenni, mondjuk önző, de nagyobb sikerrel veri meg 1 az 1-ben az ellenfelet.Ede72 írta:Pedro nem cselez jobban??barcafan0911 írta:Pedro nem cselez jobban, ha valamiben Bojan jobb nála, akkor az a cselezés. Amúgy futásban sincs különbség köztük.Ede72 írta:Hát azért Pedro szvsz sokkal ügyesebb játékos Bojannál. gyorsabb, jobban cselez, és az összjátékban használhatóbb.
Azt nem gondolnám, hogy a tavalyi éve meg tudná ismételni, de idén is jól játszik legtöbbször, csak a góllövéssel kevesebb a szerencséje, mint tavaly.
Ez a kényszerítője is elég szerény volt a gól előtt...csak ahogy a karjait dobálja futás közbenegyszer el fognak repülni
Nem láttad a múlt héten azt a csellót, amit megcsinált a bal szélen, mielőtt beadta Mesinek??
Na olyat még Bojantól nem láttál, és nem is fogsz...
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Még Abi is a környéken volt, szóval nem tisztán utolsó emberként rúgta fel. Mindenesetre ez is csak a bírói gyengeségét jellemzi, hogy egy korábbi rossz döntés miatt most enyhébbet adott.
aszittem Xavi megy le...
most el kezdtük védeni az 1 gólos előnyt, ilyenkor szokott jönni az egyenlítés...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.11.13. 23:34:11-kor.
Pedro nem cselez jobban??barcafan0911 írta:Pedro nem cselez jobban, ha valamiben Bojan jobb nála, akkor az a cselezés. Amúgy futásban sincs különbség köztük.Ede72 írta:Hát azért Pedro szvsz sokkal ügyesebb játékos Bojannál. gyorsabb, jobban cselez, és az összjátékban használhatóbb.
Azt nem gondolnám, hogy a tavalyi éve meg tudná ismételni, de idén is jól játszik legtöbbször, csak a góllövéssel kevesebb a szerencséje, mint tavaly.
Ez a kényszerítője is elég szerény volt a gól előtt...csak ahogy a karjait dobálja futás közbenegyszer el fognak repülni
Nem láttad a múlt héten azt a csellót, amit megcsinált a bal szélen, mielőtt beadta Mesinek??
Na olyat még Bojantól nem láttál, és nem is fogsz...
- Mihu
- Director del Fútbol
Én mondjuk itt kiosztottam volna egy pirosat....Utolsó emberként gólhelyzetben kilépő játékost buktatott...hát...
Szerk: Igen, csak éppen piroslapra nem osztanak pontot, a gólra viszont igen.
Szerk: Igen, csak éppen piroslapra nem osztanak pontot, a gólra viszont igen.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na akkor mindenki megnyugodott?Ez tiszta piros lap!!!!Persze nem ugyanaz elvenni egy gólt meg piros lap, de a bíró ide oda tévedett egyet
65/65
nagyon laza...

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Pedro nem cselez jobban, ha valamiben Bojan jobb nála, akkor az a cselezés. Amúgy futásban sincs különbség köztük.Ede72 írta:Hát azért Pedro szvsz sokkal ügyesebb játékos Bojannál. gyorsabb, jobban cselez, és az összjátékban használhatóbb.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

hagyd már Bojant...ha olyan k.. ügyes lenne ő játszana...kész. ennyiFtcSikiHun írta:Hogy jó ütemben adott egy gólpasszt?detabarca írta:tt a válasz Bojan és Pedro közti különbségre.
Aranylabdát neki.

Hát azért Pedro szvsz sokkal ügyesebb játékos Bojannál. gyorsabb, jobban cselez, és az összjátékban használhatóbb.
Ez a kényszerítője is elég szerény volt a gól előtt...csak ahogy a karjait dobálja futás közben
egyszer el fognak repülni 
Ez a kényszerítője is elég szerény volt a gól előtt...csak ahogy a karjait dobálja futás közben

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hogy jó ütemben adott egy gólpasszt?detabarca írta:tt a válasz Bojan és Pedro közti különbségre.
Aranylabdát neki.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
És még a mocskos villareal játékosoknak volt pofájuk lest reklamálni. Szakadjon le a képük. 

- detabarca
- Capitá del Barça
Nálam a pontdetabarca írta:...A második félidőben új meccs kezdődik és sztem Messi hozni fogja a meccset.

Mekkora játék!!!! És már nemtom ki kérdezte, de itt a válasz Bojan és Pedro közti különbségre.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Gyönyörű gól volt, de Pedro ütempassza
Nagyon kellett!Hatalmas pacsi kis Pedronak is!Messi meg ezeket beszokta fejezni

- Danka00792
- Director del Fútbol
Zseniális támadás, zseniális befejezéssel!
Messi megállíthatatlan.
Messi megállíthatatlan.
OTTTVANNN
Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

góóóóóóóól...ez az

MICSODA FANTASZTIKUS GÓL!
már csak 30 kell!
Simply the best!!!!
már csak 30 kell!
Simply the best!!!!