Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én eredetileg nem féltem a meccstől, mert tudtam hogy fényévekkel jobbak vagyunk. Az első 25 percben igazam is volt, utána jött ez a kis mocsok és...hady írta:Nos 1:1... szünet. Igy lehet egy könnyű győzelmet ( remélem ) nehézzé tenni.
Nem csodálkoznék ha ez a bíró vezetné az el clásicot.
de hát ez a cél! a bírókat ellenünk hangolni! a lehető legaljasabb módszer, ezért rühellem azt a ...-t! "csak leveszi a terhet"... peeersze!barcafan0911 írta:A patkány otthon most biztos röhög a markába. Bezzeg ha a villareal javára tévedett volna a bíró, akkor már jönnének az összeesküvés elméletek stb....
A spanyol bírók kis senkiházik, akik arra verik hogy Barca meg reál meccseket vezetnek. Nem értem mi a fene uralkodik ott spanyolban, hogy ilyen bírói négyesek vezetnek meccseket.Ronaldinho&Barca írta:Azért a spanyol ligában igen komoly bírók vannak.. talán a mi hazai bíróink is jobbak ezeknél a valamiknél, ki ez az ember kérdem én? Utcáról hívták be a meccs előtt?
érdem keresztet vehet át...Fecooo írta:nem lesz ott eltiltás...kennyke04 írta:oddsokat tudd valaki, hány meccsre tiltják el ezt a bírót?
nem lesz ott eltiltás...kennyke04 írta:oddsokat tudd valaki, hány meccsre tiltják el ezt a bírót?
Puyol-Piqué-Milito-Fontás-Bartra(?)-Muniesa(?) visszalehet hozni Henriquét bár szerintem már ő is csak kidobott pénz volt, itt már nem fog játszani.westerngom írta:- Abidal nem belső védő, télen igazolni kell erre a posztra is...