Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
inkább LeoBob_Marley írta:Ennyi, a szemfüles PEDRITO
Szerk: Ennyi itt a vége, a szemfüles PEDRITO!espa11 írta:Kéne a harmadik és lezárnánk a meccset !
Lehetne cserélni..
Nem,azért mert a hazai mezünk és és az idegenbeli is nagyon hasonlít a getafeére...Ede72 írta:akkor ezt csak télen lehet hordani??espa11 írta: Nagyon beleolvadnánk a fűbe
akkor ezt csak télen lehet hordani??espa11 írta:Nagyon beleolvadnánk a fűbeMiért nem a zöld mez van a csapaton?
Nagyon beleolvadnánk a fűbeMiért nem a zöld mez van a csapaton?
12. számoltam...Messithebest írta:Ez már hanyadik les?
Jogos meglátás, de Busquets is nagyon okos leadogatja a labdákat moldalra!Hála istennek, hogy 2 ilyen játékos van a csapatban, s akkor még Keita is ott van!Van választék bővenEde72 írta:nem tudom ti hogy látjátok, de Mascherano passzai, hosszú ívelései mind tökéletesek...ellentétben pl Busi hosszú passzaival, amiből rendszerint az ellenfél kontrázik
Mire utána néztem leírtadab1daL írta:Mármint a félreértés elkerülése érdekében: igen, a Villareal nem játszhat a sárga miatt Piqué, de utána, nem egyből Clásico lesz, hanem egy Almeria elleni meccs.Bob_Marley írta:Ha az Almería jön akkor nem vészes!De tényleg kár ezért a sárgáért, félpályánál felugrás közben kezezés, hát nem tudom!Meg Pique nem is faultotl sokat odáig, de hát a spanyoloknál össze vissza van a fújás
Nekem úgy is jólui1698 írta:Messi kettőt ér, úgyhogy trió.Bree írta:Szerintem a Messi-Villa duó a jövőben is sok boldogságot fog nekünk okozni!