Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 23 órás meccskezdés csak a szezon elején volt néhány forduló erejéig a nagy augusztusi hőségre való tekintettel - ha jól emlékszem.Stalkyard írta:Ez inkább a későbbi párharcoknál lesz dühítő, mikor már nem sörmeccsek lesznek. De én már megszoktam. Különben erről jut szembe, hogy mi történt a tavaly(?) bevezetett 23:00-as meccskezdésekkel? Idén még nem találkoztam vele, hála Istennek.bence-barca írta:Kezd elég idegesítő lenni, h a kupameccseink, amik hétköznappal vannak mindig 10kor kezdődnek.
Ez inkább a későbbi párharcoknál lesz dühítő, mikor már nem sörmeccsek lesznek. De én már megszoktam. Különben erről jut szembe, hogy mi történt a tavaly(?) bevezetett 23:00-as meccskezdésekkel? Idén még nem találkoztam vele, hála Istennek.bence-barca írta:Kezd elég idegesítő lenni, h a kupameccseink, amik hétköznappal vannak mindig 10kor kezdődnek.
Igaz, igaz...zola8787 írta:
A Barátok közt 21:45ig tart, szerinted ez véletlen? Azért a spanyol szövetség gondol a magyar szurkolókra is:D:D
A Barátok közt 21:45ig tart, szerinted ez véletlen? Azért a spanyol szövetség gondol a magyar szurkolókra isbence-barca írta:Kezd elég idegesítő lenni, h a kupameccseink, amik hétköznappal vannak mindig 10kor kezdődnek.
Nálunk ez jó pár éve hiányzik a repertoárból. Lehet, hogy kevesled, de eddig idén fél szezon alatt több ilyen kontrát láthattunk a csapattól, mint az elmúlt három évben. A két Madrid esete teljesen más. Ott vannak befejezők, akiknek a játéka jobban alkalmas erre. Nem lehet összehasonlítani. Mou alatt szinte csak ebből éltek, idén is többnyire ebből szerzik a gólokat. Az egész taktika, a játékosoknak nem ezek az erősségei. Főleg egy ilyen csapat ellen, aki a védekezésre sokkal nagyobb súlyt helyez, ráadásul a védekezésünk is feljebb van tolva, ezért sokszor hiába szerzünk labdát nagyon kevés esetben lehet belőle igazi kontrát vezetni. A Rayo ellen például több ilyen volt a meccsen, mert a védekezésünk teljesen más volt. Ha félpályán/ellenfél térfelén szerzünk labdát nagyon kevés esetben lehet gyorsan indítani/gyors passzokkal kalkulálni. Ezt el kell fogadni. Én személy szerint nem szívesen látnám, hogy két csatár elől kolbászol és ha hátul megszerezzük a labdát, felíveljük nekik, vagy megpróbálunk gyorsan indítani. És nem csak azért, mert ez a stílus nem jön be, hanem kevésbé vezet eredményre és az ellenfél több támadást vezethet belőlük. Egy tegnapi Getafe ellen amúgy sem nagyon volt rá lehetőség.mess2009 írta:megpróbálok kicsit "okoskodni" a meccs kapcsán: szép és jó a kombinációink sebessége az ötös környékén, de amíg odáig eljutunk az nagyon lassú(többnyire!) arra gondolok, hogy szinte egyszer sem látunk olyan induló sebességet egy komplett támadó hármas(négyes)től mint akármelyik Madridtól egy a saját térfelén megszerzett labda esetén!(rohan a labdás, és rohannak a potenciális befejezők ( ok. ez többnyire klasszikus kontra, de valahogy ez a sebesség hiányzik nálunk)ez a sebesség adna nagyobb teret, lekéső középpályát, a lendületet és a kombinációt( így együtt!) követni képtelen védőket. ellentmondásként: Messi második gólja! valami hasonlóra gondolok, hiszen ekkor futottak mellette ketten is akár egy kombináció is belefért volna, valószínű mindenki más le is passzolta volna.
Alexis nem hiszem hogy igazán indiszponált volt, inkább úgy fogalmaznék, nagyon egyedül volt. Montoya sajnos nagyon rossz napot fogott ki, SR se sokat segített, hiába tudott keresztül menni egy-két védőn mindig vissza kellett fordulni. Néha Cesc-szel sikerült valamit alkotni.mess2009 írta:más: sajna nekem is feltűnt Sanchez indiszponáltsága: sok helyen volt sokszor, de nem jól és nem jókor.
Sergi R. nekem is úgy tűnik, valami kis plusz hiányzik...a védelem?!sajna lyukas. csak egy klasszis csatár lett volna náluk, kapunk 2-3 gólt, hogy nem kaptunk? tehát a védelem ok?! így is fel lehet fogni, de tárgyszerűen az a helyzet, hogy csak azért nem kaptunk gólt mert az a támadás mennyiség (nagy átlagban) kevés amire képesek voltak.
Messi: öröm volt nézni.
ment a gálakezdő = a full második csapat játszottbence-barca írta: Aha, múltkor is ezt terveztük aztán ment az 'gálakezdő', pedig akkor egy harmdosztályú csapat vt az ellenfél...
Nem is értettem, mert még csak a keretbe sem vtak fiatalok, se Adama, se Dongou, senki se.
Aha, múltkor is ezt terveztük aztán ment az 'gálakezdő', pedig akkor egy harmdosztályú csapat vt az ellenfél...shutterisland írta:nah, ez letudva.
a visszavágón nem szeretnék alapkezdőt a csapatban látni, mehet a fakó.
Itt lesz majd:mess2009 írta:TUD VALAKI EGY HASZNÁLHATÓ LINKET? a T-Gyuszi nálam most nem működik.