én a csapat teljesítményére mondtam, hogy próbálok pozitívumokat keresni, de na, lásd kivel van dolgod, bojan gyenge teljesítményében is tudok találni és segítek nekedEde72 írta:nem csak a mai napra gondolok, hanem úgy általában...mindig próbálom felfedezni a játékában a pozitívumot, de esküszöm nem látom...segíts kérlek, mondj róla valami jót

például a kényszerítő maxwell góljánál. vagy az, hogy ő lő (igen tudom, rosszul), próbálkozik, nem rakja huszonhatodjára is tovább a labdát. vagy az, hogy megkapja a labdát megindul és próbálja lendületből vinni és megverni az ellenfelet (igen tudom, nem sikerül neki), nem mindig hátra játszani. sajnos a mai meccsel ilyen kevés pozitívummal bekell érned vele kapcsolatban, mivel ahogy mindenki elismerte NEM JÁTSZIK JÓL.
igazából ott pont az volt a baj, hogy messi volt a középpálya. neki kellett volna azt csinálnia amit xavi csinál nálunk, plusz még hoznia kellett volna a gólerős messit is.mindorokke_barca írta:Argentína a vb-n. Nem volt középpályája, Messi emiatt halott volt.
ígymár mindent lehet érteni. tiszta utálat és kész.Ede72 írta:a gólpassz meg egy alibi pasz volt