Sziasztok!
Uj vagyok, mint “forumozo”, de napi szinten tobbszor is kovetem az eurobarcat es a forumokat is, es mivel ugy lattam szoktak kialakulni konstruktiv uzeneteket, ugy gondoltam en is csatlakozok kozetek..
Plane a ma esti meccs utan mar nem tudom magamba tartani a duhot, szomorusagot amit erzek. Ez meg a Bayern elleni meccsnel is kinosabb ugy gondolom.
1 eppkezlab tamadast nem sikerult felepitenunk, senki nem meri felvallalni az 1vs1-eket, senki nem mer progressziv passzokkal operalni. Ez katasztrofa!
Ami viszont szerintem a legelkeseritobb az az, hogy fogalmunk sincs mit is akarunk jatszani.
Tisztelem Koemant, szereti a klubot ezt mar tobb gesztussal is bizonyitotta, azonban ha igazan szereti magatol fel kene allnia es a klubnak mas munkat biztositani neki.
Ha mar ennyire szereti a fiatalokat es ugyebar neki koszonheto a jovo menjen el scoutolni…
Nem bantasbol de Egy eppkezlab edzo munkaja max 3 honap utan latszodik, itt 1 eve semmi es osztom sokatok velemenyet abban, hogy a tavalyi Chelsea-nek se volt erosebb kerete es megis oda tudtak erni…
Azonban annyira nem vagyok tajekozott hogy ki lehetne a holland helyett.
Szemely szerint en nagyon preferalnek egy Ten Haagot nem tudom mennyire mozdithato eppen de valakivel mindenkepp lepni kene mert ahogy Ti is irjatok hatrebb biztos nem lennenk.
Egy (goreny) Granada ellen ez a jatek megengedhetetlen.