Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elmúlt napokban annyi szélsőséges hozzászólás született, hogy már nehéz megmondani ki viccel és ki nem.Az első irónia volt (főleg a Realra utalva), gondoltam mindenkinek leesik.
Szerintem nem. Ez a Chelsea koránt sem olyan rossz csapat, és én a bajnoki eredményeikből is inkább arra következtetek, hogy ők már mindent a BLre tettek fel. Lehet, hogy nem, de "érdekesebb" meccset játszottuk velük mint mondjuk a Reallal vagy a Juvéval.fél óra alatt ki lehetne őket végezni,
Nem, de soha nem is próbáltunk még így játszani. Talán még Martinoval de az teljesen más keret volt, meg egy másik történet. Ezek a játékosok szerintem alkalmasak erre a focira, és szerintem jelenleg simán ott vagyunk a BLre 3 legesélyesebb csapat közt, mindeközben az egyik kezünk meg már rajta van a Ligán meg a CdRen.életben nem nyertünk még így és nem is fogunk BL-t nyerni.
Tudom hogy valószínűleg nem fognak jönni, de akkor nem jönnek, így jártak, nem hiszem hogy egy 1-1, 0-0-al kiesni hatalmas dicsőség lenne. Ha az a tervük hogy végig bekkelnek, az utolsó 10 percben meg majd előrevagdossák a labdákat Moratának meg Giroudnak akkor csináljak, túl sok sansz nem lesz abból betalálni, de bármennyire is "melós" kezdő megy fel, deffenzív mentalitással, minimum lesz 4-5 sanszunk, mi is lőhetünk.Pont leírod, h a Chelseanek kell jönnie, te is tudod, h nem fognak jönni,
Nekem erre a választ Valverde adja meg hétről hétre. De egyébként nem nehéz kitalálni miért nem játszik a gyerek, pont azért amiért nyáron elleneztük a leigazolását. Mindenki tudja hogy mi a gond vele, aki akarja megérti, aki nem az nem. Gomes tényleg katasztrófa volt legutóbb, Vidal nekem speciel tetszik (nem is értettem miért akarta eladni a fórum télen). A franciába egyedül ötször annyi tehetség és foci van mint a két kollegájában összesen együtt, de most nem erre van szükség.írja már le nekem valaki, h mennyivel kockázatosabb Dembele, mint Gomes vagy Vidal játszatásaha erre te értelmes választ adsz, akkor megemelem a kalapom.
Az első irónia volt (főleg a Realra utalva), gondoltam mindenkinek leesik.Nero. írta:Juve: 3-0, 0-0Ez is jogos, mondjuk normális csapattal még nem találkoztunk
Atletico: 1-0, 1-1
Real Madrid: 0-3
Chelsea 1-1 (vendégbe)Továbbjutásra állunk, nekik kell jönniük, ha kitámadnak akkor sokkal sebezhetőbbek hátul. Miért kéne nekik esni? Kiknek estünk neki idén? Szokásos türelemjáték lesz, félidő 0-0al és az ellenfél kifárasztása lesz a fő célpont.Normális esetben ennek a Chelseanek ilyen szituban neki kéne esni, mint hülyegyerek az anyjának...szerintem.
ezek tök jó ötletek, csak elég nagy hazárdírozás.Nero. írta: Továbbjutásra állunk, nekik kell jönniük, ha kitámadnak akkor sokkal sebezhetőbbek hátul. Miért kéne nekik esni? Kiknek estünk neki idén? Szokásos türelemjáték lesz, félidő 0-0al és az ellenfél kifárasztása lesz a fő célpont.
Juve: 3-0, 0-0Ez is jogos, mondjuk normális csapattal még nem találkoztunk
Továbbjutásra állunk, nekik kell jönniük, ha kitámadnak akkor sokkal sebezhetőbbek hátul. Miért kéne nekik esni? Kiknek estünk neki idén? Szokásos türelemjáték lesz, félidő 0-0al és az ellenfél kifárasztása lesz a fő célpont.Normális esetben ennek a Chelseanek ilyen szituban neki kéne esni, mint hülyegyerek az anyjának...szerintem.
Azért vigyáznunk kell velük, elég ha a mikrofonfejnek megint elsül egyszer a lába, aztán akkor futhatunk az eredmény után.recrea írta:
Ez is jogos, mondjuk normális csapattal még nem találkoztunk
Az odds meg gondolom azért ilyen, mert ótvar csapat a Chelsea, nehéz elképzelni, h gólt/gólokat lőnek idegenben.
Ez is jogos, mondjuk normális csapattal még nem találkoztunkzola8787 írta:Gondolom az is benne van, hogy rossz játékkal sem tudtunk eddig idén kikapni. Bár ez az 1.22 tényleg karcsú.visca el barca írta:nézem az oddsokat, vicc h 1.22-t adnak ránk, több esélyt látnak a mi továbbjutásunkra mint a realéramondjuk én látom nem látom ennyire esélyeseknek magunkat, de hát a fogadóirodák jobban tudják
Gondolom az is benne van, hogy rossz játékkal sem tudtunk eddig idén kikapni. Bár ez az 1.22 tényleg karcsú.visca el barca írta:nézem az oddsokat, vicc h 1.22-t adnak ránk, több esélyt látnak a mi továbbjutásunkra mint a realéramondjuk én látom nem látom ennyire esélyeseknek magunkat, de hát a fogadóirodák jobban tudják
francokat! stabilitás kell, 0-0 meg 6-4-0-ás formációMatsMessi írta:Szerintem rá kellene ülni az 1-1-re, egy 5-4-1-et kéne játszani.
recrea írta:Milyen szuper meccs lesz, amikor mindkét edző a 0-0-ra játszik, hátha találnak majd egy gólt. Normális esetben ennek a Chelseanek ilyen szituban neki kéne esni, mint hülyegyerek az anyjának...szerintem.
Azt meg hagyjuk is, h mekkora épületes baromság a sérült Iniestat játszatni.
Szerintem Messit visszább fogja játszatni.S.Agüero írta:Nálam is ez kezdene, Semedo és Ini sérült, Gomes gyenge, Vidalnál pedig jobb Dembélé, Denis meg ugye hetek óta nem játszott...Így nálam a Paulinho,Busquets,Rakitic,Dembelé középpálya kezdene előttük nyilván Messi és Suárez.
felnyitottad a szemem, akkor mostmár egyértelmű, hogy Denis lesz a kezdő...Gomes is így játszott tegnap, úgyhogy egyértelmű DS ezdetése csonthidegen.S.Agüero írta: Nálam is ez kezdene, Semedo és Ini sérült, Gomes gyenge, Vidalnál pedig jobb Dembélé, Denis meg ugye hetek óta nem játszott...
Nálam is ez kezdene, Semedo és Ini sérült, Gomes gyenge, Vidalnál pedig jobb Dembélé, Denis meg ugye hetek óta nem játszott...Így nálam a Paulinho,Busquets,Rakitic,Dembelé középpálya kezdene előttük nyilván Messi és Suárez.
Tökéletesen egyetértek! Arról nem is beszélve, hogy ha sérülten játszana, akkor nem is tudná feltétlenül ugyanazt a minőséget hozni.BarcafanTomee írta: Szerintem nem kéne vele is rizikózni. Tény, hogy nélküle csak Messit kell kikapcsolniuk az angoloknak, és nulla lesz a KP, pláne labdakihozatalban és előre játékban. De tuti rásérülne, és akkor a szezon hajrája is kuka lenne.
Baj akkor lesz ha megszerzik a vezetést, mert akkor már nem magunkra tennék sajna. Akkor talán meg is érné kockáztatni Inivel a padról beszállva. Mert ha kiesünk a BL-ből akkor onnan Ini nélkül is megvagyunk.
Remélem a padon kezdhet, aztán csak akkor kell behozni ha ég a ház.BarcafanTomee írta:Szerintem nem kéne vele is rizikózni. Tény, hogy nélküle csak Messit kell kikapcsolniuk az angoloknak, és nulla lesz a KP, pláne labdakihozatalban és előre játékban. De tuti rásérülne, és akkor a szezon hajrája is kuka lenne.MessiNeymarSuarez írta:" Iniesta is aware of the importance of the game against Chelsea and will do everything possible to recover from his injury and if necessary, force himself next week. [sport]"
Baj akkor lesz ha megszerzik a vezetést, mert akkor már nem magunkra tennék sajna. Akkor talán meg is érné kockáztatni Inivel a padról beszállva. Mert ha kiesünk a BL-ből akkor onnan Ini nélkül is megvagyunk.
Szerintem nem kéne vele is rizikózni. Tény, hogy nélküle csak Messit kell kikapcsolniuk az angoloknak, és nulla lesz a KP, pláne labdakihozatalban és előre játékban. De tuti rásérülne, és akkor a szezon hajrája is kuka lenne.MessiNeymarSuarez írta:" Iniesta is aware of the importance of the game against Chelsea and will do everything possible to recover from his injury and if necessary, force himself next week. [sport]"
Helyesbítek: Iniesta nélkül ÉS Gomessel...Pláne ha ő játszik Dembele helyett.Phil07 írta:Iniesta nélkül ez teljesen 50-50 meccs lesz szerintem..félek.