Rosszul fogalmaztam, természetesen voltak fiatalok bőven, de a fent felsoroltak azért elég sokszor játszottak már a Realban komolyabb ellenfelek ellen is. (Morata valamelyik meccsen Benzemát is kiszorította.) Azért nyilván nálunk sem a 21 éves Neymart kell érteni "fiatalok" címszó alatt, mint ahogy ott sem a BL-negyeddöntős Malaga húzóemberét, meg a Bundesliga akárhányadik legjobb jobbhátvédjét.Alcantara írta: Ezekhez tedd hozzá Carvajalt,Moratát, Illaramendit, Iscot. Mind fiatal, igaz van köztük, aki több meccset nyomott, mint a fent említett 3. Viszont így együtt látszódott, hogy csak fiatalokkal telerakni egy csapatot semmi értelme.
Ezt nem is vártam el, csak gondoltam jelzem, hogy nem kéne kiakadni egy olyan dolgon, ami már évek óta így van.bence-barca írta: Hát évente van kb egy harmadosztályú csapat ellen meccsünk, szóval mindig képes lesz meglepetésként érni, a memóriám nem olyan éles, h 1 vagy több évvel ezelőtti kezdőre emlékezzek.
Konkrétan leírtad, hogy "nem Tata ellen irányult, ez mindig is zavart", ezek után én színezem ki, hogy nem tetszik neked ez a bevett gyakorlat meg hogy hülyeség volt ez a többi edző részéről? Most akkor tényleg mondd már el, hogy mire vonatkozott, ha nem Tatára és nem is az egész "azért alapkezdőket is fennhagyunk a kupa odavágón" jelenségre.bence-barca írta:Azt meg, h bevett gyakorlat meg az edzők barmok vtak csak te színezted ki, h jobban hasson a mondanivalód, mert én biztos nem írtam ilyet, sőt még csak nem is gondoltam.
Jó, de most akkor komolyan 1 db ember, meg két, 20 perccel később végrehajtott csere a probléma? Lehet, hogy pihenhetett volna Cesc, ok, nem kapunk ki, nyerünk 2-1re, és akkor a következő meccsen viszont nézheted Neymart Traoré meg Dongou helyett, mert azt a meccset is hozni kell. Akárhogy is nézzük, azzal az ifik csak jobban járnak, hogy a visszavágó tét nélküli lett.bence-barca írta: Nem hiszem, h az a +1 fiatal meg mondjuk cserékkel együtt még más ifi a vereségünket hozta volna. Főleg Montoya esetében, aki azért nem olyan tapasztalatlan már.
(Montoya meg az elmúlt 5 meccset végigjátszotta, szerintem ezt nem sokan mondhatják el magukról a csapatból. Most ő esett áldozatul a rotációnak. Hozzáteszem, ennek akkor van értelme, ha a következő meccsen Adriano ül a padon, egyébként egyetértek, hogy Montoyának kellett volna kezdenie.)