Élő közvetítések
egyébként én akkor se fogok haragudni a csapatra, ha idén semmit se nyernének és oda-vissza verne minket a margit. hogyan is lehetne haragudni, mikor annyi szépet adtak ez elmúlt 2 év során. aki meg valaha is játszott csapatsportágat-versenyszerűen- az tudhatja, hogy előbb-utóbb eljön a hullámvölgy.egyszer fent, aztán meg lent.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Húú ez is helyzet volt a javából...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Majd meglátjuk,remélem elszállnak.Victor_Valdes írta:Felcsillant a remény, a problémák maradtak ugyan azok.honda25 írta:Pesszimizmusom el is szállt hirtelen.
Hajrá Barca! És a Honda!
Bree írta:INIESTA!!!!
XAVI

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
gyönyörű gólpassz Xavitól és hála az égnek elég korán egyenlítettünk...
Yes.....na végre.....még 1et..
Ini
Xavi
Ini :arrow:gól
Az ünneplést is értsük...

Az ünneplést is értsük...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2010.10.16. 21:08:52-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
INIESTA!!!! 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Felcsillant a remény, a problémák maradtak ugyan azok.honda25 írta:Pesszimizmusom el is szállt hirtelen.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Iniii
Isten vagy! Szép volt.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hogy változik a dolog
1:0 már úszott az idény, nagy hátrányba leszünk, most meg már beindult a szekér
Szép gól volt, s végre berúgtuk

Szép gól volt, s végre berúgtuk
no ez szép volt!!
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Pesszimizmusom el is szállt hirtelen.
Hajrá Barca! És a Honda!
- Messithebest
- Director del Fútbol
na végre Don Andrés!!! Visszajött a remény!!! GYERÜNK!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
ottvvannn!!!! Végre! Kezdik össze sezdni maguakt a fiúk!!!!!!! 

- forcabarca10
- Barça B
ott vaa iniLeomessi14 írta:Nem fogja mert ossze fognak esni a nyomas alatt.Most elsosorban azert ilyen jok mert nincsenek elvarasok,ha mondjuk 5-6-odikak lesznek akkor se lesz tragedia,de ha az ideny vege fele is elsok,akkor gyozelmi kenyszerben lesznek es botlani fognak.Amugy tavaly asszem ugyanebben az idopontban jatszodtunk a Valencia ellen valogatott fordulo utan es jatszodtunk egy bazi nagy helyzetnelkuli 0-0-at idegenben.Szoval en nem nagyon bizakodok....Ilúvatar írta:Emlékeztek hogy mire figyelmeztetett minket Pep?Tök jó szeme van neki, rögtön meglátja hogy bajok lesznek, s nem tud mit tenni ellene.
amúgy is sztem most ezt az idényt a Valencia nyerje meg most. Foci törvénye az, hogy nem lehet mindig nyerni, tehát most rosszak vagyunk. Azért mondtam hogy Valencia nyerje meg, mert semmiképpen ne a Madrid.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
gólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgólgól
Érzem beindul a szekér!
Érzem beindul a szekér!

Így kell!INIESTAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Iniiiiiiiiiii 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- geridoss
- Director del Fútbol
Ez szégyenletes teljesítmény ami mostanában folyik itt, 2-4 a gk hazai pályán, az mi? Mikor volt ilyen utoljára? Mi történt a fiúkkal ? 
Szerk: Na végre valami... Hajrá srácok, meg lehet fordítani!! (de akkor is áll az első észrevételem..)

Szerk: Na végre valami... Hajrá srácok, meg lehet fordítani!! (de akkor is áll az első észrevételem..)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2010.10.16. 21:06:40-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ezt adom, most megmutathatja, hogy mi az a plusz, amivel jobb, és alkalmasabb Rijkaardnál a posztra.krampusz írta:sajnos ki kell mondani, ez a meccs is bukó. egyértelmű, hogy a csapat hullámvölgyben van, ilyen még nem volt PEP időszaka alatt. ha nem talál ki vmit, akkor elért eredményei ellenére nem alkalmas a szitú megoldására, sajnos. most kellene megmutatnia, hogy mi az a + amit hozzá tud tenni, mert igazán akkor kellene, amikor nem megy a szekér. ha ez így megy tovább, akkor lesz még jópár kellemetlen pofon a szezonban. nem gondoltam vna az idény elején, hogy 4 hazai meccs után, 4 pontunk lesz.((( most majd jópáran leugatanak itt, de ha nem is megy a csapatnak idén, akkor annyi haszna lesz, hogy legalább a divat lemorzsolódik...

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -