Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Majd meglátjuk,remélem elszállnak.Victor_Valdes írta:Felcsillant a remény, a problémák maradtak ugyan azok.honda25 írta:Pesszimizmusom el is szállt hirtelen.
Bree írta:INIESTA!!!!
Felcsillant a remény, a problémák maradtak ugyan azok.honda25 írta:Pesszimizmusom el is szállt hirtelen.
ott vaa iniLeomessi14 írta:Nem fogja mert ossze fognak esni a nyomas alatt.Most elsosorban azert ilyen jok mert nincsenek elvarasok,ha mondjuk 5-6-odikak lesznek akkor se lesz tragedia,de ha az ideny vege fele is elsok,akkor gyozelmi kenyszerben lesznek es botlani fognak.Amugy tavaly asszem ugyanebben az idopontban jatszodtunk a Valencia ellen valogatott fordulo utan es jatszodtunk egy bazi nagy helyzetnelkuli 0-0-at idegenben.Szoval en nem nagyon bizakodok....Ilúvatar írta:Emlékeztek hogy mire figyelmeztetett minket Pep?Tök jó szeme van neki, rögtön meglátja hogy bajok lesznek, s nem tud mit tenni ellene.
amúgy is sztem most ezt az idényt a Valencia nyerje meg most. Foci törvénye az, hogy nem lehet mindig nyerni, tehát most rosszak vagyunk. Azért mondtam hogy Valencia nyerje meg, mert semmiképpen ne a Madrid.
Ezt adom, most megmutathatja, hogy mi az a plusz, amivel jobb, és alkalmasabb Rijkaardnál a posztra.krampusz írta:sajnos ki kell mondani, ez a meccs is bukó. egyértelmű, hogy a csapat hullámvölgyben van, ilyen még nem volt PEP időszaka alatt. ha nem talál ki vmit, akkor elért eredményei ellenére nem alkalmas a szitú megoldására, sajnos. most kellene megmutatnia, hogy mi az a + amit hozzá tud tenni, mert igazán akkor kellene, amikor nem megy a szekér. ha ez így megy tovább, akkor lesz még jópár kellemetlen pofon a szezonban. nem gondoltam vna az idény elején, hogy 4 hazai meccs után, 4 pontunk lesz.((( most majd jópáran leugatanak itt, de ha nem is megy a csapatnak idén, akkor annyi haszna lesz, hogy legalább a divat lemorzsolódik...