Élő közvetítések
ha csak Ő lenne gyenge, akkor nem szólnék egy szót se, de így undorító, amit művelsz!Ede72 írta:hol vannak a Bojan fanok?? most miért nem dicséritek agyon ezt a szerencsétlent?? szégyen hogy rajta van a 9-es mez!!!

hsz-eid 99%-a Bojan fikázására van!

baszus minden szögletüknél majd beszarok a félelemtől 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
ALVEEEEEEEEEEEEEES...már 5méterről se megy??? az a szerencsétlen beadás,odapassz?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Alves is onnan miért nem veri rá?ehelyett odapasszolja az ellenfélnek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Llegenda del Barça
HIHETETLEN 

Mit gondoltok, nem kéne nekikezdeni az aggódásnak? Ha már az ellenfél is az időt húzza... 

hol vannak a Bojan fanok?? most miért nem dicséritek agyon ezt a szerencsétlent?? szégyen hogy rajta van a 9-es mez!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Elől nagyon gyengék vagyunk,Messin kívül mindenki nudli,és még magához képest Messi sem játszik jól.
Télen meg úgyse igazolunk senkit,ahhoz valami nagy bajnak( súlyos sérülés,min 2.) kéne történnie.
Télen meg úgyse igazolunk senkit,ahhoz valami nagy bajnak( súlyos sérülés,min 2.) kéne történnie.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Egyik csere megvolt még Bojan helyett Jeffrén és máris jobbak vagyunk.
nah végre Farkas Norbi is észrevette: az argentin feleslegesen van a pályán, Keita legalább aktívan részt vesz a támadásépítésben! (vagyis próbál...)
Pep meg szokás szerint teljesen tehetetlen!
Pep meg szokás szerint teljesen tehetetlen!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.10.03. 20:28:41-kor.
- westerngom
- Entrenador del Barça
- na végre! Keita le!
Minden imám igy hallgattassék meg! Ezaz Pep így kell meccselni. Következő dolog amit majd átveszünk az a "hogyan ne igazoljunk 22 millioért csere vkp-t"menczel írta:Pep mire vár??? Keita akkora fék, hogy ha lemenne többen lennénk!!! Bojan meg olyan impotens mint Steiner Kristóf a playmate-ekre. VÁÁÁ
Messi megment minket vagy sem című játékunkat látják.
- geridoss
- Director del Fútbol
Bojan tényleg 0. Ezt el kellett volna lőni, nem belőni középre hátha.. Egy középcsatár ne a gólpasszra játszon már, hanem gólra, az ég szerelmére!! Nolitot a helyére.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
az istenit ennek a kis [auto_cenzúra] Bojannak...mi a túróért nem lehet 7 méterről kapura lőni?? bepasszol középre..ALIBI!!!!
jeffrennel mivan? szerintem ötször jobb mint Bojan
Hattrick: Risu
Bojant sose szapultam még, de most muszáj vagyok...0 a teljesítménye és nem csak ezen a meccsen...Pep észrevehetné és lehozhatná,Keitát is le lehetne hozni.
Pep mire vár??? Keita akkora fék, hogy ha lemenne többen lennénk!!! Bojan meg olyan impotens mint Steiner Kristóf a playmate-ekre. VÁÁÁ
jólvan bojan menjél le, inkább nolitot nézném
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shevy 2010.10.03. 20:24:56-kor.
Puyol nélkül ijesztő dolgokat müvel a védelem.
- albicelesteX
- A Vadász
Télen csatárt kéne venni.Nem muszáj világklasszis,olyan Lisandro Lopez féle,mert Bojan nokedli!Messitől egy magától nem lehet mindig elvárni,hogy hozza a meccseket!