recrea írta:
Azt nem értem, ha van előttünk üres terület, miért nem indulunk meg lendületből...ahogy Kante tette, de mondhatnám Modricot, Gündit, mi meg forgunk visszafelé. Kicsit haladni kéne más irányba is, mint ez a tötymörgés.
erről beszélek, ez dühített a chelsea ellen is főleg.
oké, néha nyugtatni kell a játékot, de baromi idegesítő, hogy nem megyünk rá egy kicsit jobban olyankor az ellenre amikor kicsit rendezetlenebb a védelmük.
És itt minden kp-nak megvan a felelőssége ebben, mert mindegyik eljátszotta ezt, hogy lehetett volna menni, de inkább vissza forgolódott. Tegnap is erre céloztam a Busi-kapusnak hátrapassz vonalon, egyből jött az őrzővédő és megmagyarázta.
De a legszembetűnöbb ilyen szituáció Paulinhoé volt az első félidő hajrájában. A hajam téptem ki idegességemben.
Muszáj Dembelét beépíteni, mert egyből jobb lenne a helyzet, ha ő is kontránál opció lenne.
És vesszőparipám, meg unalmas lehet sokaknak, de SR-t se védőnek játszatnám, kezdjük el Semedot terhelni, majd belejön. SR az akiben van lendület, és érti is a mozgásokat ezeknél a megindulásoknál, plusz a végén oda is tudja tenni ahova kell, lendület is van benne.
Paulinho meg legyen egy taktikai fegyver, csereként mindig hasznosabb volt mint kezdőként.
Szóval vagy legyen újra 4-3-3, vagy 4-4-2 de vagy Dembelével, és mögötte SR, vagy SR-el a jobb kp-n, és mögötte Semedo.
De ezt nem akarom még egyszer átélni, hogy ilyen kp-val állunk fel, mert gyötrelmes, és a stabilitás sincs meg, csak úgy látszik.
mess2009 írta:
-TerStegen: hiába sértődik meg (valaki) a kirúgásai szinte kivétel nélkül ellenfélhez mentek ez tény. ami még feltűnt, hogy régen nem láttam már "lefagyni" örültem is ennek, de most újra volt kettő...tudom, a kapufa mellé kerülő lövések védhetetlen kategória, de 18-ról azért nem lehetetlen oda érni...
Akkor ezt még egyszer. Tudod egy passznál van aki adja, van aki fogadja. Ez két emberes buli, akár tetszik akár nem. Álló helyzetben várja valaki a labdát, nyilván nem lesz az övé.
5 éves gyerekeknek beleverik a fejébe jobb helyeken, hogy lépni kell a labda felé, támadni a labdát.
A másik, hogy nézd meg a két lövést meg a gólt. Full takarásban mindegyiknél, egy nagy erővel előtt labda volt. Esélye nem lett volna odaérni, persze szépen mutatott volna ha behomorít egyet full feleslegesen.
Akkor már inkább a helyezkedést vegyük elő, vagy a védelmet hogy így hagyták lőni, de hogy lefagyott, na bumm.
Kb a belga kapus is alibiből dőlt el Messi góljánál, tudta hogy vége van, de eldőlt. Végeredmény? Gól lett abból is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."