Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek!geridoss írta:Tessék !! Ez nem igaz! Pique összetöri magát, őt kell előreküldeni, miközben Pep elküld egy termetileg tökéletes, gólérzékeny csatárt a búsba! Pep ébredj fel!! ÉBRESZTŐ!
Ott van Pique, majd ő megoldja...Ronaldinho&Barca írta:Pedro amióta beállt csak ívelget, kár h nincs kinek..
Akkor még nem volt egy rossz meccse sem...D.Villa írta:Attól hogy van 1-2 rossz meccsünk nem kell leírni se a keretet se az edzőt se a vezetőséget!chonggy írta:Én már egy hónapja megmondtam 2 dolgot:
1.Ezzel a kerettel,edzővel,vezetőséggel sz*rban vagyunk (olvasd:nem nyerünk fast sem)
2.A HRC lesz a meglepetéscsapat..
Remélem az elsőt elhibáztam,bár nem úgy néz ki...
minden csapatnak van sz*r meccse...
Szintúgy meg akartam.....bár ha az vigasztal(már mért vigasztalna nem tudom),a kicsik mégjobban szívnak...4-0 a Cartagenanak :Ssoadroli írta:Ezt én is meg akartam kérdezni.MichaaBee írta:Jó meccset nézek?
Attól hogy van 1-2 rossz meccsünk nem kell leírni se a keretet se az edzőt se a vezetőséget!chonggy írta:Én már egy hónapja megmondtam 2 dolgot:
1.Ezzel a kerettel,edzővel,vezetőséggel sz*rban vagyunk (olvasd:nem nyerünk fast sem)
2.A HRC lesz a meglepetéscsapat..
Remélem az elsőt elhibáztam,bár nem úgy néz ki...