MDevillD írta: ↑2021.08.22. 03:12:41
Eddig nem írtam hozzászólást, csak olvasgattam, de egyre inkább bosszantó az amit látok a meccseken.
Én személy szerint nem kedvelem Koemant, főleg azért mert Puig játékára várok minden meccsen,
Jaj ne már
Kövezettek meg, de én megint keresgéltem a pozitívumokat a tegnapi meccs alatt, és volt ami tetszett. Főleg a 2. félidőben, (amikor valamennyire sikerült hozzászokni) ilyen kemény pressing alól sikerül párszor nagyon szépen egyérintőkkel kihozni a labdát.
Az feltűnt, hogy a kp átpasszolása, amit a Soci ellen csináltunk most nem csak nem működött, de nem is nagyon láttam rá próbálkozásokat, pedig egy ilyen magasan védekező Bilabo ellen simán működő fegyver lehetett volna. Gondolom Koeman levágta az első meccs után, hogy ehhez nem Neto a megfelelő ember és inkább elengedte.
Az első félidőben is azért kicsit nagyobb mákkal vezethettünk volna (Araujo gólját vicc, hogy elvették), volt legalább 2 olyan eset, amikor Dest vagy De Jong kb. 1v1-ben mehetett volna a kapusra a jobboson, és mindketten elbénázták már a labdaátvételnél, ez azért elég nagy luxus...
Az feltűnő, hogy mennyire gyakran a balosra vannak kihegyezve a támadásaink, de az eddigieknél mintha többször fordították volna át a játékot hosszú labdákkal a jobbosra. Meg úgy alapjáraton több hosszú labdát látok a játékunkba, mint az elmúlt évekbe, bár simán lehet, hogy csak belemagyarázom.
Na mindegy, én látok előremutató jeleket, türelmem is van a csapattal szemben, mert azért x év után teljesen átrendezni az egész játékot Messi hiányában az nem 2 hetes meló lesz. Plusz ugye tele vagyunk sérültekkel, TS visszatérésével szerintem nem leszünk ennyire töketlenek hátul, illetve előre is jól jöhet majd egy Fati vagy egy egészséges Aguero. Én kíváncsi vagyok a fiatalokra is, de pl. Demir nem a tegnapi meccse alapján fog meggyőzni bárkit.
Illetve ezt a Bilbao-t én még nem láttam így játszani, ha mindig ez lenne még szurkolnék is nekik a BL-ben. Csak aztán gondolom megint az lesz, hogy ellenünk tepernek mint az állat és a végén odaérnek a 7. helyre