Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
majd jön csereként az 50. percben felpörgetni a meccsetmess2009 írta:Ernőbá' rápillantott a fórumunkra és nem merte berakni Gomest..
Biztos el van írva, Semedo kezd!visca el barca írta:Official XI v Chelsea: Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Iniesta, Busquets, Rakitic, Paulinho; Messi, Suarez.
Úgyis vakon volt mostanábanMessiNeymarSuarez írta:+1hdavid írta:Ki az, aki már fosik?(Én)
Pláne ha tényleg igaz hogy Messi sérülést szedett össze
+1hdavid írta:Ki az, aki már fosik?(Én)
visca el barca írta:nincs még hivatalos kezdő. ennek ellenére lehet ez leszMessiNeymarSuarez írta:Barça XI v Chelsea: Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Iniesta, Busquets, Rakitic, Paulinho; Messi, Suarez.
Hajrá!!! Remélem Messi sérülése nem komoly
nincs még hivatalos kezdő. ennek ellenére lehet ez leszMessiNeymarSuarez írta:Barça XI v Chelsea: Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Iniesta, Busquets, Rakitic, Paulinho; Messi, Suarez.
Hajrá!!! Remélem Messi sérülése nem komoly
Igen, talán egy kicsit a Real tekintetében félreérthető voltam. Azt akartam mondani, hogy hiába nézte be ott Kassai a meccset, szerintem a sajtó visszhang sokkal kisebb volt. Míg a mi meccsünket még mindig emlegeti a sajtó.S.Agüero írta:Mondjuk a Realnak nem tudom, hogy mi köze van ehhez. Főleg, hogy mondjuk a kassais esetnek bőven volt sajtóvisszhangja. Ramos lesgóljáról tényleg nem sok szó volt, ez igaz.
A 0-0-ás odavágón amúgy tényleg mi jártunk rosszabbul a bíróval, de a visszavágón meg ők, csak mi éltünk a lehetőséggel, ők meg nem. Abidal kiállítása kamu volt, de Piqué vagy Eto'o kezezéséért lehetett volna büntetőt fújni, habár egyik sem volt szándékos.
Az Inter ellen amúgy kihagytad, hogy Bojan gólja érvényes kellett volna, hogy legyen, plusz ugye Milito lesről lőtte az első góljukat az odavágón.
hagyjátok már ezt a bakayokot, sérült, nem is lesz a pályánChino írta:a Chelsae inkább a kp-n akarja "megnyerni" a meccset Egy Bakayoko-Kanté-Cesc trióval a szárnyakon meg Moses, Alonso és Hazard-éknak is több területe lenne.
Gomes kezdetésével, azért vannak "kétségeim", mert már nem szent tehénként van kezelve, mint LE alatt vagy az őszi szezonban, bár lehet ebben Cou érkezése is benne van.MessiNeymarSuarez írta: A többivel viszont egyetértek, a próféta szóljon belőled![]()
Ha nem Chelsea-nek hívnák az ellenfelet, akkor nem lennénk ennyire betojva, de sokakban benne maradt a 2012-es párharc(plusz a régebbiek), ahol egy sokkal jobb Barcát ejtett ki hihetetlen nagy mázlival a Chelsea.
Azért nagyon jó lenne elérni egy kedvező eredményt. Sajnos ilyen szinten minden nüansz számít, az esetleges sérülésről nem is beszélve.
Elég megnézni odaát, Marcelo jó eséllyel kimarad, és Kroos is esélyes lehet hogy nem fog a visszavágón játszani, így azért eléggé pácban lennének ha nem 3-1-re győztek volna az odavágón.
Chino : Ez igaz, de ettől függetlenül gyanús nekem hogy a legtöbb helyen Gomest várják a kezdőbe.
Azért ilyen szinten már el tud menni 1-1 párharc egyetlen játékos hibáján, ezért kell minimalizálni a lehetőségeket erre.Alcantara írta:Túl van lihegve, hogy ki legyen a 11. játékos.Nem ezen fog múlni. A Chelsea-nél nem lihegnek ennyit Cahill szereplése miatt, pedig az a pont igen gyenge náluk. Nehogy már összetojjam magamat egy Hazard névtől, amikor nekünk meg van egy Messink, akit 4-5 játékos próbál üldözni minden meccsen telerakott nadrággal. Van egy Suarezünk, aki ragadozó a 16-oson belül.Van egy Iniestánk, aki olyan passzokat ad, amit az ellenfélnél sosem fognak. Van egy rakéta sebességű felfutó hátvédünk, aki bombaformában van az idén, különlegesen jól érti az összjátékot Messivel.
Soroljam még? Fasorban nincsenek tőlünk, max. csapatjátékkal ellensúlyozhatnak.
Tovább fogunk jutni két meccs alatt. Nem ma kell eldönteni.
Vaelverde alatt meg senki ellen nem szaladtunk a késbe, akár kit állított ki kezdő tizenegynek (Szuper kupát nem számítom). SZURKOLJATOK!!!
De szépen leírtad a gondolatomatcsabimo írta:Ma este ha tényleg AG kezdő lesz, az Valverdenek fekete pont nálam! Egy lesajnált játékos, aki idén nemhogy robantott, de még a kezdő közelébe is alig került, az ne kezdjen ugymond az év egyik legfontosabb meccsén..amit kis túlzással az egész világ néz, hát óriási fircska Dembelenek ha Vidal vagy Gomes kárára a padon lesz ma is!
Dembelenek szoknia kell a játékot igen, de padon ülve elég nehez, az eibar ellen sem fért be, pont egy ilyen meccsen való kezdőbe szerepeltetése jelentené azt hogy számit rá az edző es kap esélyt a bizonyitasra biznak benne stb! Lehet itt irni hogy adhat el labdat meg hibazhat,(mert Gomes nem fog tuti azzal a lagymatag mozgásával) de a plusz is elobb jöhet es elvégére ezért vettük..Deulofeu szerencsetlenkedett egy fél szezont de kapott lehetöséget..
Gomes detto, aki itt van lassan 2 éve szokja tanulja a játékot és szivja el a levegőt veszi el a helyet masok elől. Vidal meg csoda hogy még itt van, es nem adtuk el télen.
A csúcsniggerünk meg ül a padon mert stabilitás kell?? Gondolkozzon el akkor hogy hova igazolt, lesz e helye ebben a csapatban, vagy Gomes félék kiszoritják a stabilitás nevében, es igen kamu hirek hogy nyáron elmehet, de miert maradna ha lehetöséget sem kap, és érezhetően nem bizik benne az edző..