Én abban bízom, hogy azt a hihetetlen nagy mákot amit a Chelsea tett 2012-ben ellenünk, nem lehet még egyszer végig vinni.
Néztem őket az Arsenal ellen, első 10 percig presszingeltek, abból is lett a gól, és utána visszább vettek.
Nem az a betonbunkerezés ment mint régen, de még mindig nagyon szilárdan védekeznek, sokszor 5 védővel, szóval kontrák, és nagyon gyors labdajáratás, kapura törő játék kell a gólokhoz majd.
Szerencse hogy megúsztuk Lajos sérülését, az az undorító taposás simán hónapokra nyaralni küldhette volna, szépen alá fordult, de szerencsére ő Lajos.
Dembelé február 5-12 körül térhet vissza, odavágón max a fáradt védelmre érdemes rávinni, majd a visszavágón alkothat már.
Nagyon össze rakta a csapatot Valverde, nyár után örültünk volna ha nem ver ránk 10 pontot a RM fél szezon alatt, és a közvéleményben is a "hanyatló, kiöregedett Barca" voltunk, akiknek kifújt, ehhez képest most ott tartunk, hogy fő esélyesek között vagyunk a BL-ben is.
Rég éreztem amúgy ennyire magabiztosnak a Barcát, talán a 2014-15-ös szezon tavaszában, ahol tényleg olyan magabiztos volt a csapat, hogy szinte mindegy ki jött, bajnokokat kaptunk sorra és egyenes kieséses szakaszban csak 1 meccsen kaptunk ki, akkor is azért mert Lajos lesérült, és Lucho rászólt a csapatra hogy elég mára, lassítsunk.
A Chelsea-seknek nagy volt a szája a sorsolás előtt, ez nekünk általában jó jel, elég bele gondolni hogy mi volt a City és a Bayern ellen.
Amúgy akit érdekel, a legendás visszavágó 2009-ből:
http://www.barcelona-hd.co/2016/03/full ... na-06.html" target="_blank
(fent van az odavágó is, és a 2012-es párharc is teljes meccsben)