Csak konkrétan a gólpasszkirályról beszélünk Iniesta mellett (9 assist a bajnokságban), és a leggólerősebb középpályásunk. Másrészt jobban védekezik, mint Iniesta. De várom a lehetőségeket, hogy kit raknál be helyette? Alexis, Tello, Thiago, Song?Gokuci írta:
Semmi szükség nincs rá.
Iniesta miatta kerül szélre, holott középen a világ legjobbja...
Ezt egy Barca szintű klubnál edzői szinten nem belátni...
Olyan olcsó, ócska alibifocit, amit Fabre csinál meccsről meccsre...
Nem értem, mi fogja indokolni a kihagyását, ha ez sem?
Üljön le a kezdőkörben?
Lassítani nem tudja jobban a játékot, több labdát sem nagyon lehet ennél eladni és ha kevesebbet futna hasznosan, sztem le is fekhetne.
Nulla az, amit hozzátesz a meccsekhez...
Padra vele!
Spanyol Kupa & Szuperkupa
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Jugador del Barça
Semmi szükség nincs rá.Barcaman1993 írta:Legutóbb gólt lőtt és nagyon jól tolta ellenük. Most, hogy volt 1 gyengébb meccse a Milan ellen... Inkább Villat kéne betenni középre és Messit kivenni a sűrűjéből, és kidobni jobbra. Igazából 3 jó csatár kéne, de jelenleg van 2, meg Iniesta. Ezen a meccsen még nem indokolt a kihagyása. A Milan ellen érzésem szerint az lesz, de most nagy szükség lesz rá.mess2009 írta:az összeállításról:csak Fabregast ne!!! Villa esetében is inkább a forgandó szerencsét várom, a többi csak óhaj. eredmény? 2:1 a javunkra.

Iniesta miatta kerül szélre, holott középen a világ legjobbja...
Ezt egy Barca szintű klubnál edzői szinten nem belátni...
Olyan olcsó, ócska alibifocit, amit Fabre csinál meccsről meccsre...
Nem értem, mi fogja indokolni a kihagyását, ha ez sem?
Üljön le a kezdőkörben?
Lassítani nem tudja jobban a játékot, több labdát sem nagyon lehet ennél eladni és ha kevesebbet futna hasznosan, sztem le is fekhetne.
Nulla az, amit hozzátesz a meccsekhez...
Padra vele!
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Csak ajánlani tudom!
http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Legutóbb gólt lőtt és nagyon jól tolta ellenük. Most, hogy volt 1 gyengébb meccse a Milan ellen... Inkább Villat kéne betenni középre és Messit kivenni a sűrűjéből, és kidobni jobbra. Igazából 3 jó csatár kéne, de jelenleg van 2, meg Iniesta. Ezen a meccsen még nem indokolt a kihagyása. A Milan ellen érzésem szerint az lesz, de most nagy szükség lesz rá.mess2009 írta:az összeállításról:csak Fabregast ne!!! Villa esetében is inkább a forgandó szerencsét várom, a többi csak óhaj. eredmény? 2:1 a javunkra.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
szerintem: a papírforma X.
mint szurkoló:győzelmet remélek és várok is. miért? a szerencse forgandó! volt már olyan hogy a letámadásuk eredményes volt? igen! nem kell most is így lennie. mindíg rúgnak mostanában? nem kell most is így lennie. rossz formában voltunk mostanában? éppen ma fordíthat a sors. tudom ezt nevezik reménynek, de most engem ez motivál.
az un. szorosan vett szakmai értékelések egyébként ugyanide jutnak: erény és hiány nagyjából azonos szinten, a két csapat erős mégpedig annyira, hogy egymást is képes legyőzni.az összeállításról:csak Fabregast ne!!! Villa esetében is inkább a forgandó szerencsét várom, a többi csak óhaj. eredmény? 2:1 a javunkra.
mint szurkoló:győzelmet remélek és várok is. miért? a szerencse forgandó! volt már olyan hogy a letámadásuk eredményes volt? igen! nem kell most is így lennie. mindíg rúgnak mostanában? nem kell most is így lennie. rossz formában voltunk mostanában? éppen ma fordíthat a sors. tudom ezt nevezik reménynek, de most engem ez motivál.
az un. szorosan vett szakmai értékelések egyébként ugyanide jutnak: erény és hiány nagyjából azonos szinten, a két csapat erős mégpedig annyira, hogy egymást is képes legyőzni.az összeállításról:csak Fabregast ne!!! Villa esetében is inkább a forgandó szerencsét várom, a többi csak óhaj. eredmény? 2:1 a javunkra.
Megjegyzem, hogy az 1-1 nekünk nem lehet inkább hátrányos, mert jelen esetben a továbbjutás pillanatnyilag nekünk áll.
Engem inkább megnyugtat, hogy nem vagyunk túl jó formában, mert így jobban fogunk harapni, ellentétben azzal, ha eddig csak gálameccseket játszottunk volna.
2:1-es Barca győzelmet érzek, remélem nem tévedek, szombaton pedig azt csinálnak amit akarnak Madridban. Legyen övéké a diadal a Bernabeuban.
Engem inkább megnyugtat, hogy nem vagyunk túl jó formában, mert így jobban fogunk harapni, ellentétben azzal, ha eddig csak gálameccseket játszottunk volna.
2:1-es Barca győzelmet érzek, remélem nem tévedek, szombaton pedig azt csinálnak amit akarnak Madridban. Legyen övéké a diadal a Bernabeuban.
Tartok a holnapi meccstől és nem is tartom magunkat esélyesnek. Egyrészt rossz formában vagyunk, másrészt pedig a Real Madrid szinte 100%-ban erre a meccsre készül a MU elleni BL csata óta. Abban is biztos vagyok, hogy "beáldozzák" a madridi bajnokit a kupameccs és a BL visszavágó miatt. Az 1-1 pedig szinte számunkra hátrányos eredmény.
Miért? Mert a Real Madrid 100%, hogy gólt fog holnap szerezni.
A Real Madird az utóbbi időben mindig gólt szerzett a Camp Nou-ban.
Legutóbb 2010 telén az 5-0 alkalmával volt képtelen gólt rúgni Mourinho Madridja a Camp Nou-ban.
Összességében is a Mourinho-csapat(most csak a Real Madridról van szó) eddigi 15 Barca elleni meccséből csak két alkalommal nem volt képes a kapuba találni, az 5-0-án kívül a BL-ben elszenvedett 2-0-ás vereség alkalmával.
Eddig a Nou Camp-ban csak 3 alkalommal született olyan eredmény az itt lejátszott 7 meccs közül, ami a Barca továbbjutását eredményezné: 5-0,3-2,3-2 és 3 alkalommal olyan, amivel a Real Madrid jutna tovább: 2-2,2-2, 1-2, a megmaradó egy meccs (1-1) eredménye hosszabbítást érne.
SŐT! A legutóbbi 5 meccs(2 bajnoki, 2 szuperkupa, 1 kupa) mindegyikén 2 gólt is tudtak nekünk rúgni.
Márpedig ez azt jelenti, hogy a döntetlen is inkább számukra lesz kedvező eredmény. A védelmünk simán képes 2 gólt benyelni, abban viszont nem vagyok biztos, hogy a csatársor képes lesz 3 gólt rúgni.
Még akkor is a Madridot tartom esélyesnek, ha Mourinho-féle Madrid mérlege a Camp Nou-ban 1 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség, Mou mérlege pedig 1 győzelem, 5 döntetlen és 6 vereség.
Miért? Mert a Real Madrid 100%, hogy gólt fog holnap szerezni.
A Real Madird az utóbbi időben mindig gólt szerzett a Camp Nou-ban.
Legutóbb 2010 telén az 5-0 alkalmával volt képtelen gólt rúgni Mourinho Madridja a Camp Nou-ban.
Összességében is a Mourinho-csapat(most csak a Real Madridról van szó) eddigi 15 Barca elleni meccséből csak két alkalommal nem volt képes a kapuba találni, az 5-0-án kívül a BL-ben elszenvedett 2-0-ás vereség alkalmával.
Eddig a Nou Camp-ban csak 3 alkalommal született olyan eredmény az itt lejátszott 7 meccs közül, ami a Barca továbbjutását eredményezné: 5-0,3-2,3-2 és 3 alkalommal olyan, amivel a Real Madrid jutna tovább: 2-2,2-2, 1-2, a megmaradó egy meccs (1-1) eredménye hosszabbítást érne.
SŐT! A legutóbbi 5 meccs(2 bajnoki, 2 szuperkupa, 1 kupa) mindegyikén 2 gólt is tudtak nekünk rúgni.
Márpedig ez azt jelenti, hogy a döntetlen is inkább számukra lesz kedvező eredmény. A védelmünk simán képes 2 gólt benyelni, abban viszont nem vagyok biztos, hogy a csatársor képes lesz 3 gólt rúgni.
Még akkor is a Madridot tartom esélyesnek, ha Mourinho-féle Madrid mérlege a Camp Nou-ban 1 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség, Mou mérlege pedig 1 győzelem, 5 döntetlen és 6 vereség.
Done!S.Agüero írta:Akkor kiestünk.Most úgy érzem, hogy Pedro fogja eldönteni a továbbjutás sorsát, legyen az számunkra pozitív vagy negatív.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Az Év fórumozója 2013
http://www.fcbarcelona.com/club/detail/ ... up-clasico
Jó lesz.
Én is úgy gondolom, hogy nagyon fontos lenne, hogy továbbmenjünk, elsősorban azért, mert hatalmas lökést adna a csapatnak a Milan-meccshez. Na meg az sem mellékes, ha meg tudjuk nyerni a kupát.
Lehetne dobálózni a nevekkel, kiket látnánk szívesen a kezdőben (csak egyet: Thiago), de én biztos vagyok benne, hogy a sablonkezdő fog kifutni a gyepre minden előnyével és hátrányával együtt.
A már sokak által (szerintem is helyesen) felvázolt "több lendület" elvét el is kezdhetjük gyakorolni, hogy aztán tökéletes legyen A Meccsre, illetve fontos lenne még, hogy merjünk cserélni, ha valakinek láthatóan nem megy, még akkor is, ha az illető mondjuk éppen Xavi.
Most úgy érzem, hogy Pedro fogja eldönteni a továbbjutás sorsát, legyen az számunkra pozitív vagy negatív.
DESTROY THEM ALL
Jó lesz.
Én is úgy gondolom, hogy nagyon fontos lenne, hogy továbbmenjünk, elsősorban azért, mert hatalmas lökést adna a csapatnak a Milan-meccshez. Na meg az sem mellékes, ha meg tudjuk nyerni a kupát.

Lehetne dobálózni a nevekkel, kiket látnánk szívesen a kezdőben (csak egyet: Thiago), de én biztos vagyok benne, hogy a sablonkezdő fog kifutni a gyepre minden előnyével és hátrányával együtt.
A már sokak által (szerintem is helyesen) felvázolt "több lendület" elvét el is kezdhetjük gyakorolni, hogy aztán tökéletes legyen A Meccsre, illetve fontos lenne még, hogy merjünk cserélni, ha valakinek láthatóan nem megy, még akkor is, ha az illető mondjuk éppen Xavi.
Most úgy érzem, hogy Pedro fogja eldönteni a továbbjutás sorsát, legyen az számunkra pozitív vagy negatív.
DESTROY THEM ALL

- neobarca
- Director del Fútbol
Igen ezzel pontosan így vagyok én is. Bl-ben kisebb csoda kell nekünk, hogy továbbmenjünk. De azárt a madridot kiejteni és a döntőbe jutni, igen csak pozitívum lenne az évben.shutterisland írta:elképesztően fontos lenne a döntőbe jutás.
egyrészt a bajnokság már (szerintem kijelenthető) zsebben van, másrészt pedig ha a kupában is döntőt játszanánk, akkor közel kerülnénk a duplázáshoz.
egy duplázós év meg nagyszerű, még akkor is, ha a bl csalódás lenne.
Pedig olyan jól indult minden Tito-val. Bíztam benne, hogy ez is egy triplázó év lesz. Pedsze még lehet, csak optimistán kell hozzáállnunk...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- shutterisland
- Director del Fútbol
elképesztően fontos lenne a döntőbe jutás.
egyrészt a bajnokság már (szerintem kijelenthető) zsebben van, másrészt pedig ha a kupában is döntőt játszanánk, akkor közel kerülnénk a duplázáshoz.
- Deus
- Boixos Nois
Uh, 4 gólt számoltam meg... Meg is rakom tippmixen 4-0 át 
http://www.youtube.com/watch?v=CfIi1AthR1k

http://www.youtube.com/watch?v=CfIi1AthR1k

lehet, hogy kihűlt már a dolog, de egy clássicóról nem lehet eleget beszélni...szóval: azért a dolog nem ilyen egyszerű! amiket felsorolsz ahoz van némi köze annak is, hogy egy tudatosan megtervezett és jól végrehajtott taktikát kellett (csak úgy lazán!) semlegesítenünk!! persze, hogy nem tudták meg tartani a labdát, ha azonnal (ketten) rontottak a labdás emberre, persze, hogy nem tudtak pontosan passzolni, mert nem volt megjátszható ember! ahogy a (nálam okosabb)elemzők írják, amikor Iniestát hátrébb rendelte Roura,javult a helyzet, mert Ini egyedül meg tudta teremteni a létszámfülényt!(átment rajtuk labdával együtt!) valószínű egyébként hogy Messi baja is az lehetett(hogy szintén hátra hozta az edző) neki viszont ez nem tetszett ellentétben Iniestával aki hatalmasat játszott.Lionel85 írta:Hihetetlen, hogy tud visszavenni igazi énjéből a csapat, amikor a Real az ellenél. Az utóbbi időben remekül játszottak, most meg begörcsöltek. A labdát alig tudták megtartani az első félidő első részében, a passzokba sok hiba csúszott, sok labda ment el a lábak alatt/mellett és lett az az ellenfélé. Nagyon pontatlanok voltunk és két gyenge teljesítmény, Alvés és Pedro töketlenkedése majdnem megbosszulta magát.
A visszavágón annyival van jobb dolgunk, hogy van egy idegenben lőtt gólunk, szóval egy 0-0 is elég lesz, bár hazai pályán illene győzni és megmutatni, ki a jobb.
Varane: jó a srác persze....de amikor Fabregast beérte az nem az ő érdeme, hanem Fabre balféksége, csakúgy mint a gólvonali mentés ami Xavi hibája.
Igen, jó párszor már téma volt, de akkor megint lehet azt mondani, h "ennyi idő után se tanultak ezekből?!"...úgy látszik nem, pedig emlékezünk csak az Arsenal elleni 2-2 utáni visszavágóra vagy pl az MU elleni döntőre...ott volt olyan gyors mozgás és labdajáratás, h az ellen már 20 perc után a levegőért kapkodott...na én ezt hiánylom, de nagyonBarcaman1993 írta:Sokszor végigfutottuk már ezeket a köröket. Akármilyen meccset nézünk a Barcát leszámítva mindenhol láthatjuk, hogy folyamatosan mennek a keresztmozgások a csatárok között, így megmozgatják az ellenfél védelmét. Vki azt nyilatkozta korábban, hogy itt tanulta meg a taktika jelentőségét. Ha jól megnézzük, akkor nincs is olyan játékosunk, aki szinte a posztjától eltérő helyen tartózkodna a pályán. Néha persze, vagy egy-két kivétel, de a keresztmozgásokkal egyáltalán nem élünk. És azt is ki lehet venni, hogy a Real ellen a szélső hátvédeink szinte alig támadnak. Lehet, hogy taktikailag fegyelmezettek vagyunk, de a szükséges mozgások nagyon ritkán vannak meg.Zsazsa Jr írta:
Ehhez persze azért hozzá jött, hogy kevés volt a mozgás és lassú volt a labdajáratás, tehát a visszavágón mivel valószínű ugyan ezt fogják alkalmazni, ezért egy dologgal kerekedhetünk föléjük!Rengeteg elmozgással illetve gyors labdajáratás és természetesen sokkal eredményesebb helyzetkihasználás!
Ha ez mind sikerül, akkor biztos, hogy megverjük őket!

Kicsit lehiggadva a tegnapi meccs után talán tárgyilagosabban tudom megítélni a meccset. Továbbra is tartom amit már kb 2 hete mondok: ez a Barca most nagyon nincs csúcsra járatva. A Pep-érában már megszokott "tervezett hullámvölgy" szerintem már érezteti a hatását, csak most talán kevésbé szembetűnő, mint tavaly, amikor a gyatra nyári felkészülés, a sok sérült, illetve a klub VB pluszterhelése kicsit jobban hazavágta a csapatot. Ez a Barca a mostani erőállapotában nem képes 70-80 percnyi maximális koncentrációra és sebességre. Láthattuk ezt a Malaga elleni kupameccseken, a Sociedad elleni bajnokin és tegnap este is. Jó esetben 30-40 percnyi viszonylagosan jó játék van a csapatban és 2-3 hétig szvsz még nem is várható sokkal több. Kísértetiesen hasonló a szitu az őszi szezon elejéhez, amikor is nagyon sok szenvedős, kibrusztolt meccsünk volt. A jó alapozásnak köszönhetően azonban november-decemberre beérett a csapat és érzésem szerint március-április tájékán lesznek ismét csúcsformában a srácok. Nem lehet egy teljes szezont maximális fordulatszámon kipörgetni, mert annak vagy rengeteg izomsérülés lesz a vége, vagy tavaszra egyszerűen elfogy az erő a kulcsjátékosokból. Biztos vagyok benne, hogy ez a csapat lényegesen jobb lesz a visszavágón, a tegnapi meccsen ugyanis szvsz nem a mindenáron való győzelem volt az elsődleges szempont, hanem a Real támadások féken tartása. Egy nagyon jó csapat ellen egy értékes x-et sikerült összehozni, a visszavágón tehát minden adott lesz a továbbjutáshoz.
Irigylem az Atletico direkt,és végtelenül őszinte támadójátékát !
Egyszerűen minden pillanatban támadják a kaput,sokan mondják,hogy Falcao függő a csapat,hát,szerintem nagyon nem!
Ugyanaz a játékuk,és ugyanolyan szinten csinálják,mint amikor ott van a kolumbiai,egyszerűen a befejezések gyatrábbak valamivel,de egy befejezőcsatárt véleményem szerint könnyebb pótolni,mint mondjuk nem létező csapatjátékból,pofásat faragni (a párhuzamot gondolom mindenki érti)
Nagyon tetszik ez az Atletico,és merem remélni,hogy stabilan megragadnak az első 3-ban,mint egy falat kenyér,úgy kellenek a spanyol focinak !
Egyszerűen minden pillanatban támadják a kaput,sokan mondják,hogy Falcao függő a csapat,hát,szerintem nagyon nem!
Ugyanaz a játékuk,és ugyanolyan szinten csinálják,mint amikor ott van a kolumbiai,egyszerűen a befejezések gyatrábbak valamivel,de egy befejezőcsatárt véleményem szerint könnyebb pótolni,mint mondjuk nem létező csapatjátékból,pofásat faragni (a párhuzamot gondolom mindenki érti)
Nagyon tetszik ez az Atletico,és merem remélni,hogy stabilan megragadnak az első 3-ban,mint egy falat kenyér,úgy kellenek a spanyol focinak !
- miihii
- KHAL
Fél szemmel nézem a másik elődöntőt, ATMA-Sevilla.
Eddig nem egyszerű, 3 kezezésért 3 tizi (egy-egy kiállítással), 2:1 az állás
Szerk.:
A 85. percben még egy embert kinyomtak a vendégektől. 10 a 9 ellen, ráadásul kettő egyből piros volt.
A mi meccsünkből láttam vagy fél órát, uh olyan sokat nem tudok hozzáfűzni, de annyi lejött, h tényleg nagyon kényelmesen játszottunk. És még ennek is elégnek kellett volna lennie, de nem is érdemeltük meg igazán.
Nagyon remélem, h az elmúlt néhány meccs a szokásos "tervezett" hullámvölgy, csak idén előbbre van időzítve. Ez esetben a visszavágó már épp megfelelő időben lehet, ráadásul otthon...
Ennél sokkal több kell, még akkor is ha "csak" egy Király kupa. De ez is egy bőven fogható trófea lenne és meg is édesítené, ha pont a reál testén keresztül vezetne az út.
Tehát szépen szedjük össze magunkat és agggyunk a testinek
Eddig nem egyszerű, 3 kezezésért 3 tizi (egy-egy kiállítással), 2:1 az állás

Szerk.:
A 85. percben még egy embert kinyomtak a vendégektől. 10 a 9 ellen, ráadásul kettő egyből piros volt.
A mi meccsünkből láttam vagy fél órát, uh olyan sokat nem tudok hozzáfűzni, de annyi lejött, h tényleg nagyon kényelmesen játszottunk. És még ennek is elégnek kellett volna lennie, de nem is érdemeltük meg igazán.
Nagyon remélem, h az elmúlt néhány meccs a szokásos "tervezett" hullámvölgy, csak idén előbbre van időzítve. Ez esetben a visszavágó már épp megfelelő időben lehet, ráadásul otthon...
Ennél sokkal több kell, még akkor is ha "csak" egy Király kupa. De ez is egy bőven fogható trófea lenne és meg is édesítené, ha pont a reál testén keresztül vezetne az út.
Tehát szépen szedjük össze magunkat és agggyunk a testinek

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A kiütjük alatt nem azt értem, hogy többgólos alázással döngöljük őket a gyepbe, hanem amit kell: Kiütjük őket a kupából. Egy kétfelvonásos párharc esetében mindig jó eredmény az idegenbeli 1:1.
Továbbra is tartom, hogy jobbak voltunk, egyetértek Xavival teljes mértében.
Továbbra is tartom, hogy jobbak voltunk, egyetértek Xavival teljes mértében.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Egyébként ez is jól mutatta,hogy ki állt közelebb a győzelemhez. Ők egy otthon elért iksznek örülnek rettentő módon,mi meg egy idegenbeli iksznek nem, és mérgesek vagyunk.Rivaldo11 írta: Ui: Amúgy hihetetlen, hogy milyen sikernek próbálják megélni a rossz eredményt, és a játékot odaátVarane játéka mint kapaszkodó...
Alapesetben pont fordítva kéne lennie. Azt meg felejtse el mindenki,hogy otthon kiütjük őket, ilyen támadósorral,akik ilyen helyzeteket kihagynak nagyon nehéz lesz.
Sokkal nagyobb koncentráció kell, akkor lehet szó több gólos győzelemről.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Az, hogy végig jobbak voltunk eléggé túlzás. Volt kb. 5db 5-6perces szakasz, amikor tényleg domináltunk, és a Real kereste a labdát, de ennyi. Az is igaz, hogy ennek ellenére 2-3góllal kellett volna nyerni, de ez is az tmutatja, hogy ez a Real milyen erős, és nem tudtuk kihasználni.Rivaldo11 írta:Én amúgy nem láttam azt, hogy gyengén játszunk, inkább a kényelmes szót használnám. Mi irányítottunk, jobbak voltunk végig-sajnos nem kaptunk érte semmit. A meccs előtti alapcélt-ne kapjunk ki, és legyen lőtt gólunk-viszont mindenképp teljesítettük.
Hazai pályán kiütjük őket.
Ui: Amúgy hihetetlen, hogy milyen sikernek próbálják megélni a rossz eredményt, és a játékot odaátVarane játéka mint kapaszkodó...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én amúgy nem láttam azt, hogy gyengén játszunk, inkább a kényelmes szót használnám. Mi irányítottunk, jobbak voltunk végig-sajnos nem kaptunk érte semmit. A meccs előtti alapcélt-ne kapjunk ki, és legyen lőtt gólunk-viszont mindenképp teljesítettük.
Ui: Amúgy hihetetlen, hogy milyen sikernek próbálják megélni a rossz eredményt, és a játékot odaát
Varane játéka mint kapaszkodó...
Ui: Amúgy hihetetlen, hogy milyen sikernek próbálják megélni a rossz eredményt, és a játékot odaát

Rivaldo-A Legnagyobb.
- visca el barca
- Presidente del Barça
az egyetlen probléma a real elleni játékunkban, hogy tele gatyával megyünk ki állandóan, mintha évek óta aláznának minket 5-0-ás eredményekkel. a visszavágón is ez, de behúzzuk, mert sem az uefa, sem a nasa nem engedheti meg azt a luxust h kiessen barcelona.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hihetetlen, hogy tud visszavenni igazi énjéből a csapat, amikor a Real az ellenél. Az utóbbi időben remekül játszottak, most meg begörcsöltek. A labdát alig tudták megtartani az első félidő első részében, a passzokba sok hiba csúszott, sok labda ment el a lábak alatt/mellett és lett az az ellenfélé. Nagyon pontatlanok voltunk és két gyenge teljesítmény, Alvés és Pedro töketlenkedése majdnem megbosszulta magát.
A visszavágón annyival van jobb dolgunk, hogy van egy idegenben lőtt gólunk, szóval egy 0-0 is elég lesz, bár hazai pályán illene győzni és megmutatni, ki a jobb.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Sokszor végigfutottuk már ezeket a köröket. Akármilyen meccset nézünk a Barcát leszámítva mindenhol láthatjuk, hogy folyamatosan mennek a keresztmozgások a csatárok között, így megmozgatják az ellenfél védelmét. Vki azt nyilatkozta korábban, hogy itt tanulta meg a taktika jelentőségét. Ha jól megnézzük, akkor nincs is olyan játékosunk, aki szinte a posztjától eltérő helyen tartózkodna a pályán. Néha persze, vagy egy-két kivétel, de a keresztmozgásokkal egyáltalán nem élünk. És azt is ki lehet venni, hogy a Real ellen a szélső hátvédeink szinte alig támadnak. Lehet, hogy taktikailag fegyelmezettek vagyunk, de a szükséges mozgások nagyon ritkán vannak meg.Zsazsa Jr írta:
Ehhez persze azért hozzá jött, hogy kevés volt a mozgás és lassú volt a labdajáratás, tehát a visszavágón mivel valószínű ugyan ezt fogják alkalmazni, ezért egy dologgal kerekedhetünk föléjük!Rengeteg elmozgással illetve gyors labdajáratás és természetesen sokkal eredményesebb helyzetkihasználás!
Ha ez mind sikerül, akkor biztos, hogy megverjük őket!