Barca videók és összefoglalók
- Mihu
- Director del Fútbol
Keresd Morzsi keresd....keresd a labdát MorzsiFecooo írta:mindjárt megpróbálom kivágni a felvételből és feltolom vhova, megfelel?
szerk: tessék pahancsolni, ez tényleg csak az pár a mp, ahogy Andris kérte
http://www.youtube.com/watch?v=HtvzIAV9F8M
szerk2: megcsinálom az Olléval

Mourinho sztem épp ekkor magyarázott hátrafele Diarra-nak és azért nem látta az esetet, mert máskülönben nem mondta volna hogy nem volt alázás. A XX. század csapata ellen sarokpasszt sarokpasszal visszaadni 2 védő mellett 5 méteren belül....nekem elég alázás szagú

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ha majd valaki megtalálja a meccset GolTV-s kommentárral az kérem jelezze.
Spanyolul már megvan,magyarul is meglesz de az csak Horváth Feri Olléja miatt meg a nyomozós beszólása miatt.
Szerk:Feco az Ollét kivágtad,öreg hiba...
Szerk2:Na látom GolTV-s is fent van ráadásul HD-ben...óriási.
Spanyolul már megvan,magyarul is meglesz de az csak Horváth Feri Olléja miatt meg a nyomozós beszólása miatt.

Szerk:Feco az Ollét kivágtad,öreg hiba...

Szerk2:Na látom GolTV-s is fent van ráadásul HD-ben...óriási.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
mindjárt megpróbálom kivágni a felvételből és feltolom vhova, megfelel? 
szerk: töröltem...

szerk: töröltem...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.12.01. 21:01:27-kor.
videót nem tudok adni, de ha segítség, én megjegyeztem és a 69. percben voltAndris írta:Valaki nem tudna nekem egy olyan aprócska videot szerezni, amin a clasico 65. perce környékén (asszem) Busquets adja hátsó passzal Iniestának, és Ini meg ugyanúgy vissza, és még egy passzváltás.. ?
Erre fáj a fogam, ha a gólokon kívül volt jelenet ami az eufórián túl is megfogott, akkor ez volt az. Persze a teljes meccset felvettem, de lusta vagyok vágni meg feltölteni stb.
- levproff
- Director del Fútbol
Ejj, ez valami hatalmas videó.Robcsyy írta:http://www.youtube.com/watch?v=k5A1xpWckuw

Andris
Csak ez van fészbúkon:
http://www.facebook.com/video/video.php ... 9&comments
Itt az elején megtalálható, viszont a videó többi része is erről a fergeteges játékról szól.

Valaki nem tudja megoldani, hogy ezt a videót le lehessen tölteni valahonnan? Feltölti valahová vagy valami. Azt nagyon megköszönném, és gondolom nemcsak én.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.12.01. 20:25:38-kor.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Andris
- Adminisztrátor
Valaki nem tudna nekem egy olyan aprócska videot szerezni, amin a clasico 65. perce környékén (asszem) Busquets adja hátsó passzal Iniestának, és Ini meg ugyanúgy vissza, és még egy passzváltás.. ?
Erre fáj a fogam, ha a gólokon kívül volt jelenet ami az eufórián túl is megfogott, akkor ez volt az. Persze a teljes meccset felvettem, de lusta vagyok vágni meg feltölteni stb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
kicsit off, de tvből felvenni pont hogy nem illegálisdetabarca írta:juhúúú!!!!20tek írta:Ncore-n fenn van több verzióban és minőségben is. Köztük a Sport1-es is.
azaz, fúúúj az illegális!

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Barcaádám
- Capitá del Barça
köszönet!! zseniális videó olyan mint egy mozifilm!! mindenki nézze meg!Robcsyy írta:http://www.youtube.com/watch?v=k5A1xpWckuw

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Nem tud valaki linkelni egy videot amin rajt van ahogy kijönnek a csapatok meg mutatják az élőképet_?
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- detabarca
- Capitá del Barça
juhúúú!!!!20tek írta:Ncore-n fenn van több verzióban és minőségben is. Köztük a Sport1-es is.
azaz, fúúúj az illegális!

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Ncore-n fenn van több verzióban és minőségben is. Köztük a Sport1-es is.
Üdv!
Pirateclub-on is fennt van ráadásul addat-os linkekkel, ami viszonylag elég gyors
Pirateclub-on is fennt van ráadásul addat-os linkekkel, ami viszonylag elég gyors

ehhez a témához hülye vagyok, de a kedvenc oldalatok az a ráadás?Fecooo írta:embörök! a kedvenc oldalunkon fennvan a meccs a felvezetővel együtt

Your village called. Their idiot is missing.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Zsírsátor! Megy az archívumba.Fecooo írta:embörök! a kedvenc oldalunkon fennvan a meccs a felvezetővel együtt

szerk.: mindneható Iván urunk szavairól úgyis lemaradtam, úgyhogy külön jó.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
embörök! a kedvenc oldalunkon fennvan a meccs a felvezetővel együtt 

-
- Jugador del Barça
- Rajmó
- Capitá del Barça
Erre majd én is igényt tartanék, ha valaki talál ilyet, ne legyen rest megosztani velünkdavid0311 írta:Hali!
Tud nekem egy linket adni valaki ahonnan letudom tölteni a meccset magyar kommentátorral?
Jó lenne még egyszer megnézni

- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
davi10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=iWRKpHermA4 de ebben nem csak az a meccs összefoglalója van.Rezi Torres írta:valaki nem tudja belinkelni a 6:2es meccsről azt az összefoglalót amibe ez a szám megy---> whatever you want
vááááá köszi köszi köszi köszi!imádom ezt a videot és nem találtam:)köszi!imádlak:D
- davi10
- Llegenda del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=iWRKpHermA4 de ebben nem csak az a meccs összefoglalója van.Rezi Torres írta:valaki nem tudja belinkelni a 6:2es meccsről azt az összefoglalót amibe ez a szám megy---> whatever you want

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
valaki nem tudja belinkelni a 6:2es meccsről azt az összefoglalót amibe ez a szám megy---> whatever you want