Spanyol Kupa & Szuperkupa
Szurkoljunk a csapatért és akkor nem lehet gond!! Bízom bennük és meglesz a jó eredmény!! HajrÁÁ BARCA!! Előre a győzelembe ISTEN segedelmével!!
VISCA EL BARCA
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ugyanaz mint egy bajnoki, nyerni kell 
S ha abból indulok ki ez már sikerült idén a rózsakertben, akkor nem lehet gond, persze ez már más meccs, de bízom a fiúkban, hajrá.

S ha abból indulok ki ez már sikerült idén a rózsakertben, akkor nem lehet gond, persze ez már más meccs, de bízom a fiúkban, hajrá.

- LM10Lionel Messi
- Barça C
Győzni!! Győzni kell!!!:) Hajrá Barca. 

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból...! Joan Laporta
- Laci7
- Barça B
Elég erős kezdőt dobtunk be, szerintem gond nélkül behúzzuk, viszont azt sajnálom, hogy Song, Adriano és Villa nem kapott helyet a csapatban. Remélem csereként kapnak azért lehetőséget.
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Hát nézve Courtois mai meccsét: nem valami nagy önbizalommal jön ki a kapuból. Persze ez most egy meccs, de azért neki is lenne hova fejlődnie.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Az idény eddigi legfontosabb meccse következik. Nem lesz könnyű, véleményem szerint a Málaga nagyon meg fog küzdeni a továbbjutásért, úgyhogy mindent bele kell adni. Remélem megtörik a két meccses nyeretlenségi "sorozat" (hülyébben csak akkor hangzana, ha egymeccses lenne
).
Visca el Barca! Előre a Clásicóért.

Visca el Barca! Előre a Clásicóért.

- Castiel
- Capitá del Barça
A Barcanoticiason esős meccset jósolnak. Nem tudom eldönteni, hogy ez most jó nekünk, vagy rossz? Amúgy a kezdőcsapatban ott van Piqué is. Lehet rosszul tudom de én azt hittem a Kupára is vonatkozik/hat a piros lap. (úgy látszik tévedtem)

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- Castiel
- Capitá del Barça
Nem szabad gólt kapni, vagy ha kapunk, kell mellé vágni egy 5öst.
Nincs mese. De nagyon remélem hogy olyan meccset hozunk ma össze, hogy az egész Európa elött egy erődemonstráció lesz.
Apropó Csapat: Pinto-Adriano-Puyol-Masch-Alba-Sergio-Cesc-Xavi-Ini-Messi-Villa
Nincs mese. De nagyon remélem hogy olyan meccset hozunk ma össze, hogy az egész Európa elött egy erődemonstráció lesz.

Apropó Csapat: Pinto-Adriano-Puyol-Masch-Alba-Sergio-Cesc-Xavi-Ini-Messi-Villa

A Chelsea elleni elődöntő óta nem izgultam ennyire meccs miatt
A fiúk ki-ki meccseken mindig a legjobbjukat hozzák,így bízom egy gálában,az ellenfélnél se Isco,se Toulalan,bár az Isco gyerek túl sok mindent a bajnokin sem mutatott ellenünk.
Sokkal jobb csapat vagyunk ha tudásunkhoz képest hozunk egy jó közepest,akkor is mi lépünk tovább!
Hajrá srácok!

A fiúk ki-ki meccseken mindig a legjobbjukat hozzák,így bízom egy gálában,az ellenfélnél se Isco,se Toulalan,bár az Isco gyerek túl sok mindent a bajnokin sem mutatott ellenünk.
Sokkal jobb csapat vagyunk ha tudásunkhoz képest hozunk egy jó közepest,akkor is mi lépünk tovább!
Hajrá srácok!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nem tudom kifejezni, hogy mennyire fontos lenne az első gólt hamar megszerezni. Ha ez megtörténik és jön a 2., akkor továbbjutunk. Ja és David Villat a kezdőbe! Messi fix kezdő, Alexistől fölösleges gólt várni, Pedronál meg gólerősebb. Tudom, hogy írtam egy kezdőt már, de újra megtenném. Változott a gondolkodásmódon.
Pinto-Adriano, Puyol, Mascherano, Alba-Cesc, Sergio, Iniesta-Pedro, Messi, Villa

Pinto-Adriano, Puyol, Mascherano, Alba-Cesc, Sergio, Iniesta-Pedro, Messi, Villa
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem igazán izgulok a meccs miatt. Ha úgy játszunk a visszavágón ahogy az előző 2 meccsen is a Málaga ellen, és úgy ahogy most ebben a helyzetben kell, akkor nem igen lehet kérdéses a továbbjutás. Ha pedig mégis megviccelne minket a Málaga, akkor sincsen semmi. Ha nem érdemeljük meg a továbbjutást akkor ne is menjünk tovább.
Első gólig megint nehezebb dolgunk lesz, de HA az megvan akkor 3ig meg sem állnak a fiaink.
1-3at tippelek.
Első gólig megint nehezebb dolgunk lesz, de HA az megvan akkor 3ig meg sem állnak a fiaink.
1-3at tippelek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- shutterisland
- Director del Fútbol
ha továbbjutunk, akkor a következő párharcban adán vs pinto. 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ez igaz, amikor tét van és kupavisszavágós rendszer, akkor jól szokott menni Pep alatt a csapatnak. Kíváncsian várom, hogy Tito (akarom mondani most Roura) korszakában hogyan teljesít ezen a fronton a csapatunk.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Várom már a meccset, de valahogy olyan nyugodt vagyok, szerintem simán nyerünk, most ez a női megérzésem. 
Amikor ilyen szoros meccset várunk, akkor ránk cáfolnak a fiúk, és könnyedén hozzák a meccset, remélem ez így lesz most is!
4-0-ra nyerünk.

Amikor ilyen szoros meccset várunk, akkor ránk cáfolnak a fiúk, és könnyedén hozzák a meccset, remélem ez így lesz most is!
4-0-ra nyerünk.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nincs túl jó előérzetem a mai meccsel kapcsolatban. Ebben az évben tényleg ez lesz az első igazán "életre-halálra" meccse a Tito-csapatnak és nem túl pozitív, hogy Tito nem lehet majd a csapattal. Roura bizonyosan meg tudja oldani, de mégiscsak Tito az 1. számú személy a csapatná és szerintem igenis számíthat a hiánya, pl az ilyen fontos meccseken. Persze természetesen az egészség mindennél fontosabb!
Plusz ez a Valdés-ügy is itt lógott a levegőben az utóbbi pár napban és a csapat formája sem a legtökéletesebb.
De ezzel a kerettel hiba lenne feladni a kupát, simán képes a csapat az összes kupáért küzdeni. Remélem ennek szellemében lépünk ma pályára és mindent megteszünk a továbbjutásért.
A legerősebb kezdőre lesz szükség, amibe jelenleg nálam nem fér be Alves, annál inkább Adriano. A többi pedig egyértelmű szerintem. Jó lenne ha mi rúgnánk az első gólt, ellenkező esetben pokolian nehéz dolgunk lesz.
Visca el Barca
Plusz ez a Valdés-ügy is itt lógott a levegőben az utóbbi pár napban és a csapat formája sem a legtökéletesebb.
De ezzel a kerettel hiba lenne feladni a kupát, simán képes a csapat az összes kupáért küzdeni. Remélem ennek szellemében lépünk ma pályára és mindent megteszünk a továbbjutásért.
A legerősebb kezdőre lesz szükség, amibe jelenleg nálam nem fér be Alves, annál inkább Adriano. A többi pedig egyértelmű szerintem. Jó lenne ha mi rúgnánk az első gólt, ellenkező esetben pokolian nehéz dolgunk lesz.
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ma este 22 órától kevesebbet szeretnék mérgelődni, mint tegnap a kézilabda mérkőzésen.
A védelem stabilan álljon a lábán, akkor gond nem lehet, mert gólt (gólokat) biztosan fogunk lőni a Málaga ellen.
A védelem stabilan álljon a lábán, akkor gond nem lehet, mert gólt (gólokat) biztosan fogunk lőni a Málaga ellen.
- Castiel
- Capitá del Barça
Én meg azt mondom az elsődleges az, hogy gólt ne kapjunk
Max csak 0-4nél.
Ha az elején kapunk akkor nagyon kicsi esély lesz a továbbjutásra.
Mondjuk nekem megfelel a 0-1 is. Csak jussunk tovább. Azt nem tudom hogy ha tovább m1ünk, akkor a Madrid/Valencia elleni kupa találkozó milyen időszakra van kiírva. A Bl egyenes kieséses szakaszának időpontja után?
Akkor felhalmozzuk a hard meccseket megint.

Max csak 0-4nél.

Mondjuk nekem megfelel a 0-1 is. Csak jussunk tovább. Azt nem tudom hogy ha tovább m1ünk, akkor a Madrid/Valencia elleni kupa találkozó milyen időszakra van kiírva. A Bl egyenes kieséses szakaszának időpontja után?
Akkor felhalmozzuk a hard meccseket megint.

nagyon szeretném hinni, hogy a botlás(ok) megtörténtek, jöhet a régi forma! de néhány dolognak azért válltoznia kell(ene) gondolom
- stabilabb védekezés jobb szűrés középen, visszazárni időben, a lefújásig figyelni
- kevesebb hátra passz, határozottabb gólratörő támadójáték
- több mozgás és lendület, nagyobb sebesség(úgy általában)
- egy jól kitalált kezdő formáció
- szerencse és jó (jobb) bírók
a többi talán megvan és elég is lehet.
a meccs (szerintem) egyébként három esélyes ,bárki eltalálja az csak a véletlen műve.
- stabilabb védekezés jobb szűrés középen, visszazárni időben, a lefújásig figyelni
- kevesebb hátra passz, határozottabb gólratörő támadójáték
- több mozgás és lendület, nagyobb sebesség(úgy általában)
- egy jól kitalált kezdő formáció
- szerencse és jó (jobb) bírók
a többi talán megvan és elég is lehet.
a meccs (szerintem) egyébként három esélyes ,bárki eltalálja az csak a véletlen műve.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Engem az nyugtat, hogy 3 meccsen egymás után csak nem fog betlizni ez a csapat. ebben bízok, nem tartom elképzelhetőnek.Lionel85 írta:Nehéz lesz nyerni Málagán, de összejött a bajnokin, most is van annyi a fiúkban, hogy minimum két góllal jobbak lesznek. Jó csapat a Málaga, de mégjobb a Barça és ennek a pályán is ki kell jönnie. A keret alapján nem lesznek fiatalok és keveset játszók, hanem egy lapra mindent feltéve fog Roura rohamozni. Remélem nem vesz ki annyit a fiúkból a meccs, hogy ne tudjanak aztán vasárnapra pihenni...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nehéz lesz nyerni Málagán, de összejött a bajnokin, most is van annyi a fiúkban, hogy minimum két góllal jobbak lesznek. Jó csapat a Málaga, de mégjobb a Barça és ennek a pályán is ki kell jönnie. A keret alapján nem lesznek fiatalok és keveset játszók, hanem egy lapra mindent feltéve fog Roura rohamozni. Remélem nem vesz ki annyit a fiúkból a meccs, hogy ne tudjanak aztán vasárnapra pihenni...

-
- Barça C
Az elmúlt egy hetet meg a tavalyi "cselzis korszakot" nézve, eléggé be vagyok tojva a Malagatól,de bízom a csapatban,már csak azért is mert tuti a Real lesz a Barca következő ellenfele és minél több Klasszikus van egy évben annál jobb! 

-
- Az Év fórumozója 2013
Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Cesc, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Adriano, Song y Tello.messideco írta:19 fős keret megy Malagára, Bartra, Montoya, dos Santos és Cuenca nem fog a csapattal tartani, akkor ezek szerint Villa igen
A Malaganal Isco és Toulalan ezúttal is kimaradtak a hazai csapatból.
A Málaga keretébe pedig bekerült Lucas Piazón is, akit a Chelsea-től vettek kölcsön az idény végéig.
Kameni, Jesús Gámez, Weligton, Demichelis, Camacho, Joaquín, Saviola, Seba, Lucas Piazon, Willy, Iturra, Duda, Eliseu, Portillo, Buonanotte, Sergio Sánchez, Onyewu y Santa Cruz.
Alves helyett Adriano kezdjen a jobbhátvéd posztján, ez most minden vágyam.

Piquét nem biztos, hogy okos dolog berakni a gyereke születése után, így Puyol-Mascherano lehetne középen. A bal szél nyilván Albáé.
A támadószekcióban én Thiagót kezdetném Cesc helyett, Xavi-Iniesta-Pedro-Messi mellett.
Brutális meccs lesz, de győzelmet várok.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Azt várhatod. Ha nem sérül meg addig, amire nincs nagy valószínűség, akkor Messi játszani fog. 4 csatárral meg nem fogunk játszani. Egy ilyet el tudnék képzelni:Vakmacska írta:
Várok egy Villát, Tellot Alexist, Adrianot a kezdőbe.
Pinto-Alves, Piqué, Puyol, Adriano-Cesc, Song, Thiago-Iniesta, Messi, Villa
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
gondolom Cuenca azért nem, mert neki azért elég sok idő esett ki, kell még az erősítés. Montoyát nem értem, jó lenne kipróbálni Alves helyén újfent, hogy mit nyújt. Számomra sokkal labdabiztosabb, és ha úgy érzi, inkább hátul marad, mintsem fent ragadjon, mint Alves. Kellenének neki is a percek.salas9 írta:Ennek azért örülökmessideco írta:A Malaganal Isco és Toulalan ezúttal is kimaradtak a hazai csapatból.
Sajnálom, és remélem hétvégén majd játszhat az Osasuna ellen.messideco írta:Malagára, Bartra, Montoya, dos Santos és Cuenca nem fog a csapattal tartani
Várok egy Villát, Tellot Alexist, Adrianot a kezdőbe.