Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ép meg akartam kérni valakit, hogy pár sorban írja már le milyen volt a meccs, mert az első 4 perctől eltekintve nem láttam semmit, mert 2 rendőrrel hajtottuk a csöveseket a házbanmiihii írta:Nem játszunk jól. Tompák vagyunk, lomhák és a pálya állapota sem kedvez a játékunknak. Ugyanakkor a Malaga nagyot játszik, lelkesen tepernek, harcosan játszanak, veszélyesen támadnak. Legalábbis nem kevésbé, mint mi. Még talán az benne lehet a pakliban, h elfáradnak, de az eredmény tudata elég ösztönzően hathat, ráadásul otthon...
Kicsit sok a falt és elég sok a kártya már most, uh érik egy piros is sztem.
Én nem tartok kizártnak egy hosszabbítást sem.

Engem az nyugtat, hogy 3 meccsen egymás után csak nem fog betlizni ez a csapat. ebben bízok, nem tartom elképzelhetőnek.Lionel85 írta:Nehéz lesz nyerni Málagán, de összejött a bajnokin, most is van annyi a fiúkban, hogy minimum két góllal jobbak lesznek. Jó csapat a Málaga, de mégjobb a Barça és ennek a pályán is ki kell jönnie. A keret alapján nem lesznek fiatalok és keveset játszók, hanem egy lapra mindent feltéve fog Roura rohamozni. Remélem nem vesz ki annyit a fiúkból a meccs, hogy ne tudjanak aztán vasárnapra pihenni...