Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
REMY írta:VaraneAsys írta:Ha Messi nem fog ki ilyen pocsék napot...itt nem a pocsék napkifogással kell jönni.

Ha Messi jó napot fog ki, akár a jóisten is lehet a madrid védősorában...REMY írta:VaraneAsys írta:Ha Messi nem fog ki ilyen pocsék napot...itt nem a pocsék napkifogással kell jönni.
Azért ne csináljunk a srácból rögtön világlegjobbja védőjét, főleg itt ne.. Kétségtelen, nagyot játszott a srác, szomorú, hogy ahogy felépül az idegileg gyenge kettős, rögtön ők lesznek a kezdők.REMY írta:VaraneAsys írta:Ha Messi nem fog ki ilyen pocsék napot...itt nem a pocsék napkifogással kell jönni.
VaraneAsys írta:Ha Messi nem fog ki ilyen pocsék napot...
azért ez viccesbarlacy írta:A mérkőzés elején a Real jobb volt, de csak a mi kisebb hibáink miatt került fölénybe.

Teljesen egyetértek Veled, az egyik legnagyobb játékos, akit valaha láttam (ha nem a legnagyobb), de ez a produkció Tőle elfogadhatatlan!mess2009 írta: ehez képest pocsék amit Messi csinált, az álló helyből próbálkozásai, a lezser visszapasszai, ...stb. szóval ez így nem volt méltó hozzá - szerintem.

Nem csak te vagy mérges! Rég voltam ennyire ideges meccs miatt!salas9 írta:Ahogy olvasom nem csak én vagyok mérges... Földbe kellett volna őket gyepálni, ehelyett megint felhoztuk őket. Első félidőben még mondtam magamban, hogy nincsen Pepe és Ramos nincs akkora favágás, de második félidőben Alonso és Arbeloa eszembe juttatta a dolgokat![]()
Összességében nem voltunk jók, Fabregas a góljáig el volt tűnve, a középpálya nem úgy működött ahogy kellett volna. Varane viszont remekül játszott, és ha nem törik meg a fejlődése jó kis playa válhat belőle![]()
Attól meg falra másztam, hogy néha úgy tötyögtünk lötyögtünk mintha esküvőn lennénk...
piqué nagyot tolt, ma itt ott is egy-egy középhátvéd volt a legjobb. de varane klényegtelen, jo5é usem fogja játszatni ha a két hentes felépülSanama írta:Azt elfelejtettem mondani, hogy nálunk pedig szerintem Piqué a meccs embere. Az elején megijedtem 1perc alatt összeszedte a sárgát, de aztán remek volt.
(érdeksség: volt olyan állás hogy 15-1 volt a szabálytalanságok aránya, mi azért az 1ért sárgát is kaptunk, tény hogy jogosan.)