Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az vicces jelenet volt. Piqué mutogatta az öngyújtót, erre odalépett hozzá Puyol, kikapta a kezéből, és eldobta a fenébe. Mintha azt mondta volna Karcsi bácsi, hogy "Hagyd a fenébe, inkább foglalkozz a játékkal" Megjegyzem igaza volt Puyinak.Piqué meg öngyújtót talált a tizenhatosunknál, szóval nem hazudtolta meg önmagát a Bernabeu...
az még hagyján, de volt pofája a mocsoknak megmutatni a gyújtót a sporinak... micsoda alja népség vagyunk, pfej...ab1daL írta:Nem egyszer történt ez meg, tisztán lehetett hallani. Most tart amúgy sajtótájékoztatót Dani, gondolom megjegyzi a dolgot.. Piqué meg öngyújtót talált a tizenhatosunknál, szóval nem hazudtolta meg önmagát a Bernabeu...Erxy írta:A meccs után ezt írta ki Alves a twitter oldalára, nagyjából azt jelenti, hogy kár a döntetlenért, de még nagyobb kár a rasszista megnyilvánulásokért.. Állítólag, amikor Alves labdába ért, huhogtak a lelátón. Nem tudom, ez mennyire igaz, én nem hallottam, de gondolom nem viccből írta ki Dani a twitterére.
Láttál összehasonlítást leírva,vagy akárcsak egy bezzeg mi kezdetű mondatot ? NEM, azt meg hadd jegyezzük már meg,ha türhőék megint hozták a formájukat,ez itt az eurobarca...Wade-Fan írta:mintha a Camp Nou-ba csak a szentek járnánakPiqué meg öngyújtót talált a tizenhatosunknál, szóval nem hazudtolta meg önmagát a Bernabeu...
mintha a Camp Nou-ba csak a szentek járnánakPiqué meg öngyújtót talált a tizenhatosunknál, szóval nem hazudtolta meg önmagát a Bernabeu...
Nem egyszer történt ez meg, tisztán lehetett hallani. Most tart amúgy sajtótájékoztatót Dani, gondolom megjegyzi a dolgot.. Piqué meg öngyújtót talált a tizenhatosunknál, szóval nem hazudtolta meg önmagát a Bernabeu...Erxy írta:A meccs után ezt írta ki Alves a twitter oldalára, nagyjából azt jelenti, hogy kár a döntetlenért, de még nagyobb kár a rasszista megnyilvánulásokért.. Állítólag, amikor Alves labdába ért, huhogtak a lelátón. Nem tudom, ez mennyire igaz, én nem hallottam, de gondolom nem viccből írta ki Dani a twitterére.
Tény, hogy nagyot játszott a srác, de ő inkább az utolsó pillanatban történő mentéseivel tűnt ki, (gólvonalról mentett, Cesc-et befutja, vagy épp hogy Messi elé "beugrik" hátulról tökéletes ütemben) nem azzal, hogy folyamatosan ott loholt volna Messi nyakán. Pláne, hogy a védelmetekből Carvalho lépett ki néha Messire, s nem Varane.REMY írta: Varaneitt nem a pocsék napkifogással kell jönni.
REMY írta:VaraneAsys írta:Ha Messi nem fog ki ilyen pocsék napot...itt nem a pocsék napkifogással kell jönni.
Ha Messi jó napot fog ki, akár a jóisten is lehet a madrid védősorában...REMY írta:VaraneAsys írta:Ha Messi nem fog ki ilyen pocsék napot...itt nem a pocsék napkifogással kell jönni.
Azért ne csináljunk a srácból rögtön világlegjobbja védőjét, főleg itt ne.. Kétségtelen, nagyot játszott a srác, szomorú, hogy ahogy felépül az idegileg gyenge kettős, rögtön ők lesznek a kezdők.REMY írta:VaraneAsys írta:Ha Messi nem fog ki ilyen pocsék napot...itt nem a pocsék napkifogással kell jönni.
VaraneAsys írta:Ha Messi nem fog ki ilyen pocsék napot...
azért ez viccesbarlacy írta:A mérkőzés elején a Real jobb volt, de csak a mi kisebb hibáink miatt került fölénybe.
Teljesen egyetértek Veled, az egyik legnagyobb játékos, akit valaha láttam (ha nem a legnagyobb), de ez a produkció Tőle elfogadhatatlan!mess2009 írta: ehez képest pocsék amit Messi csinált, az álló helyből próbálkozásai, a lezser visszapasszai, ...stb. szóval ez így nem volt méltó hozzá - szerintem.