Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.09. 15:22:53

Xavi, Iniesta, Pedro és Piqué kapott pihenőt.
Látszik, hogy Titóék még nem gondolják teljesen lefutottnak a párharcot.

Solo un jugador del filial, Sergi Roberto, ha sido incluido en una lista en la que aparecen también los guardametas Pinto y Valdés, los defensas Alves, Puyol, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Montoya y Adriano, los centrocampistas Cesc, Thiago, Dos Santos, Busquets y Song, y los delanteros Villa, Alexis, Messi y Tello.

Ennek alapján egy ilyen kezdőnek örülnék:
Pinto - Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano - Thiago, Song, Sergi Roberto - Tello, Messi, Villa. :)
Song nagyon rég nem játszott, Bartra és Montoya szintúgy. Thiago szerintem egyértelmű, a kérdés az, hogy mellette Jonathannak vagy Robnak szavaz bizalmat Roura. Én inkább utóbbit választanám.
Elöl Tello kezdjen, nagyon rég szerepelt már a kezdő tizenegyben, csakúgy, mint Villa.
Messi esetében valószínűbbnek gondolom, hogy csereként fog beszállni, de azért jó lenne, ha a meccs elejétől a pályán lenne.
Rinku
Director del Fútbol

2013.01.09. 11:15:00

messideco írta:Azért egy Alves-Piqué-Mascherano-Montoya-Song-Fabregas-Thiago-Pedro-Villa-Tello összeállítású csapatnak nem lehet akadály a Cordoba legyőzése például nem? Mondom, a kulcsemberek inkább pihenjenek a Malaga ellen. :wink:
Azért én megpróbálnék felállni egy Sanchez-Villa csatárkettőssel, mögöttük három kp - Pedo-Cesc-Tello és egy vkp - Song, akik labdákkal tömik őket. Nem tűnne rossz ötletnek, baj esetén szerkezetváltás és cserék. Biztonsági okokból Messit, Iniestát és Xavit nevezném a padra. Ha minden rendben van, beállniuk nem kell, annyiban változna az összkép, hogy nem a karéjról, hanem a padról nézik a meccset, de ha történetesen felüt a baj - mert az mindig benne van a pakliban -, tudjon lépni Roura. Én ezt egyszer kipróbálnám, szvsz jobb alkalom nincs rá, 2:0 fórban vagyunk, nem nézem le a Córdobát, de azért mégsem egy Betis jön hozzánk.
Football, bloody hell. /SAF/
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.09. 10:47:28

messideco írta:Azért egy Alves-Piqué-Mascherano-Montoya-Song-Fabregas-Thiago-Pedro-Villa-Tello összeállítású csapatnak nem lehet akadály a Cordoba legyőzése például nem? Mondom, a kulcsemberek inkább pihenjenek a Malaga ellen. :wink:
Igaz ez is,de szerintem,ezt már tavaly is leírtam,a mi játékunkhoz a legfontosabb összetevő az állandóság,nem véletlen az sem,hogy minden évben februárban van a holtpont,amíg megy a két-három frontos harc,addig mindig sokkal élesebb,pengésebb a csapat,mert játékban vannak,és folyamatosabb a terhelés,be vannak járatva a srácok,az európai csapatok közül szerintem a Barca az a csapat,ahol a legkevésbé számít a rotáció.
Ez a játékunkból adódik.
messideco
Presidente del Barça

2013.01.09. 10:33:10

Azért egy Alves-Piqué-Mascherano-Montoya-Song-Fabregas-Thiago-Pedro-Villa-Tello összeállítású csapatnak nem lehet akadály a Cordoba legyőzése például nem? Mondom, a kulcsemberek inkább pihenjenek a Malaga ellen. :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.09. 10:26:07

messideco írta:Simán kihagynám a keretből Iniestát, Xavit, Messit, Busquetset és talán Albát is pihentetés céljából, vasárnap már a Malaga jön idegenben, nem lesz könnyű egyáltalán. Az első keret keveset játszó tagjai, plusz a B keretből néhányan meg tudják oldani a könnyűnek látszó továbbjutást. Visca el Barca!
Szerintem meg ez nem lenne jó,ha az elején talál egy gól a Cordoba,akkor a B csapatnak még nagyon meleg lehet ez az ütközet,paprikás hangulattal,ami senkinek nem hiányzik,kezdjenek csak Messi-ék,vágjanak be 2-t 3-t nekik,és félidőben mehetnek pihenni.
Most volt nekik 2hét szünet,nehogymár ne tudjanak játszani 4nap alatt 2 meccset
messideco
Presidente del Barça

2013.01.09. 09:31:32

Simán kihagynám a keretből Iniestát, Xavit, Messit, Busquetset és talán Albát is pihentetés céljából, vasárnap már a Malaga jön idegenben, nem lesz könnyű egyáltalán. Az első keret keveset játszó tagjai, plusz a B keretből néhányan meg tudják oldani a könnyűnek látszó továbbjutást. Visca el Barca!
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2012.12.13. 16:06:56

olvasva Tito nyilatkozatát Villáról, .... nem értem. vagy én vagyok vak, vagy ismét egy nevelő célzatú - amolyan "ösztökélő" dícséret. én abból semmit nem láttam amit Vilanova mond, kivéve persze azt a gólpasszt, de ahogy mások is mondták ott is csak a befutás az övé, a többi szinte kényszer volt a társaktól.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.12.12. 22:28:33

a malaga vagy az eibar jöhet a következő körben.
Zsazsa Jr
Barça B

2012.12.12. 22:22:38

Pique és Song ma sztem nagyon jó volt ;) Messi szokásos :) Pedro sajna megint 0, Villa meg legalább adott egy gólpasszt...
mess2009
Director del Fútbol

2012.12.12. 22:00:22

talán annyi haszna volt ennek a meccsnek, hogy a védelem kapott egy kis extra terhelést, amit a második f.időben egész jól viselt - különösen Pique jóvoltából.
Alves gyenge, Mascheranó javul, Song is feljött a másodikra. Thiago igen rapszódikus, Xavi elfocizgatott, Albát ha szembe áll mindíg átverik, de a futós párharcokban jó és előre is szépen mozgott. a támadósor területet kapott mert a Cordoba nem állt be védekezni, de igazán szép támadás talán az első gól volt. röhej, hogy ismét nem tudott egyik sem egy nyomorult gólt lőni....... Villának ma még a labdakezelés is sok volt időnként.
nagyjából ennyi.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.12.12. 20:20:54

A Viva Espanya-t azért skandálják az ellenfelek, hogy minket provokáljanak?
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.12.12. 19:57:35

Capon írta:Jó erős kezdő.
Nem feltétlen néztem volna meg a mai meccsünket, de ha már ilyen erős csapatot küld ki Tito akkor... már csak egy jó stream kell majd. Remélem valaki megdob vele minket.

Azért meglepő, hogy a védelembe és a támadó sorba 1 fiatal sem került be.
Mindenkinek üzenem: http://www.frombar.tv/

Ezen az oldalon temérdek sporthoz vannak streamek! Van amelyikhez le kell tölteni a sopcast-ot(legújabbat), de nagyon megéri, mert jó minőség az esetek 80%-ban.

Üdv: Szab
Capon
Llegenda del Barça

2012.12.12. 19:45:02

Jó erős kezdő.
Nem feltétlen néztem volna meg a mai meccsünket, de ha már ilyen erős csapatot küld ki Tito akkor... már csak egy jó stream kell majd. Remélem valaki megdob vele minket.

Azért meglepő, hogy a védelembe és a támadó sorba 1 fiatal sem került be.
Talán:
http://www.thefirstrow.eu/watch/158450/ ... elona.html
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
salas9
Entrenador del Barça

2012.12.12. 19:33:55

kristop írta:xavi, alba és pedro kezdetése a wtf, eddig mindhárom szinte végigjátszotta az idényt.
Véleményem szerint Albát és Xavit biztosan lecseréli. fogadni mernék benne :wink:
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2012.12.12. 19:27:19

direkt megnéztem, a visszavágó egy malaga elleni idegenbeli meccs előtt lesz. így talán érthető lenne ez az erős kezdő, ha most vasárnap nem az atletico jönne. xavi, alba és pedro kezdetése a wtf, eddig mindhárom szinte végigjátszotta az idényt. xavi pótlása lenne egyedül nehéz innen, a másik kettő helyett montoya és alexis simán elfutkározna. ja, meg bartra.
salas9
Entrenador del Barça

2012.12.12. 19:25:50

Gareth Tello írta:Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Song, Xavi, Thiago, Pedro, Messi and Villa.
Igen, eléggé erős kezdőt dobott össze Tito. Vélhetően most akarja eldönteni a párharcot, hogy itthon a fiatalok játszhassanak, bár egy Atletico elleni meccs előtt én is több ember pihentetését vártam :roll:

Persze nem fanyalogni akarok! Hajrá Barca :wink:
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.12. 19:19:59

Erős kezdőt rakott össze Tito, nem gondoltam volna, hogy ennyire nem fog tartalékolni.
Barça's lineup against Córdoba: Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Song, Xavi, Thiago, Pedro, Messi and Villa.

Cserék: Oier, Montoya, Puyol, Busquets, Jonathan, Alexis, Tello.

Córdoba: Saizar, Fernández, Gaspar, Caballero, Fuentes, Aguilar, Pedro, Fede Vico, Dubarbier, López Garai y Rennella.
Érdekes, ez az a Dubarbier, aki anno remekelt a Kolozsvárral a BL-ben, és le akarta igazolni a Chelsea. Córdoba lett belőle... C'est la vie.

Ilyen kezdővel nagyobb arányú győzelmet várok, jó lenne bebiztosítani a továbbjutást. Illetve Tellót szívesen látnám végre a pályán, nem lesz jó, ha ennyire elhanyagolja Tito, főleg most, amikor nagyjából az összes támadónk formán kívül van...
Messi növelje tovább idei góljainak számát, Thiago is rúgjon egyet, és elégedett leszek.

Visca el Barça :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2012.12.12. 19:30:14-kor.
mess2009
Director del Fútbol

2012.12.12. 09:14:08

nem tudom valójában milyen játékerőt képvisel ez a csapat: tavaly jó volt az idén eléggé lent ? - ki tudja.
Tito összeállítása érdekes lehet néhány szempontból: mit kezd a pocsékul játszó(legutóbb) Pedróval?, össze rakja e ismét Messit Villával? mennyit játszhat Messi?, stb.....
ha a Betis egy nehéz meccs volt - márpedig az volt, akkor annál nem hiszem hogy jobban kellene félnünk, egy azonban valószínű: nem lesz annyi mákunk...!
a tippem: biztos győzelem, néhány Messi góllal.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.12.11. 23:00:45

Barcaman1993 írta:Nálam ilyesmi jöhetne szóba:
Pinto-Alves, Mascherano, Bartra, Montoya-Thiago, Song, Dos Santos-Alexis, Messi, Villa
Ugyanerre a kezdőre gondoltam én is! :) A közzépálya ahogy mondtad gyenge lesz, ha Xavi játszik mellete Thiago mögöttük meg Song akkor azért
nem lesz ez olyan gyengusz.Ha pedig főként a fiatalok játszanak akkor kiváncsi leszek arra hogy támadásba mennyire megy majd a csapatnak hisz
ott mindenbizonnyal ott lesz most Leo is mellete meg Villa és Alexis cserekéntmeg majd jöhet Tello/Pedro.A Benfica elleni meccs után a Villa topicba írták hogy a támadóinknak azért nem volt lehetősége mert gyenge volt a kp.Ez igaz ezért lesz majd érdekes a meccs.

Tito engem nem lepett meg ezzel az erős kerettel számítottam rá hogy erős csapat meg Cordobába.Csak az a kérdés vajon miért?Vasárnap az
Atleticoval játszunk egy baromi fontos meccset.Igaz minden edző másképp
látja a dolgokat valaki úgy hogy pihentessük a fontos embereket valaki
pedig úgy hogy egy lötyögős meccsre betesszük a fiúkat verjenek 5-6 gólt
ezzel is hangolnak hétvégére.Így igazán belegondolva Titonál nincs is olyan hogy fontos vagy nem fontos meccs.Mindegyik találkozó számára ugyanolyan fontos csak valamelyik nagyobb szerepet kap az edző szemében.Mondjuk én ezt a felfogást jobbnak látom mind azt hogy akár
kupameccs visszavágókon akár tétnélküli Bl/El meccseken egy nagyobb
csapat kikap egy noname klubtól.Hogy ne legyek OFF a meccstől nagyon
nem várok sokat jó lenne egy olyan eredményt elérni hogy januárba az
első csapat játékosait meg se említtsék a viszsavágóval kapcsolatban.Ja
és hogy valami kis színvonala is legyen meccsnek azaz ne lötyögjék el a fiúk.Tippem az erős keret miatt: 0-5. Visca el Barca! :)
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
messideco
Presidente del Barça

2012.12.11. 19:59:51

Holnap Bartra játékára leszek kíváncsi, nem sokat láttam a srácot, elsősorban miatta fogom nézni a meccset.

Előnyt kell szerezni, hogy a Camp Nouban már csak formalitás legyen :)
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.12.11. 18:04:41

Gareth Tello írta:Meglepően erős keret, azt sajnálom, hogy így egy fiatal (értsd: Barça B-s :D ) sem kaphat lehetőséget, bár ha nagyobb arányú győzelmet aratunk holnap este, a visszavágón már könnyű szívvel lehet játszatni Sergi Robertóékat. (Espinosát látnám még nagyon szívesen...)
Figyelembe véve, hogy hétvégén az Atléticóval játszunk, egy igen tartalékos csapatot küldenék ki a gyepre, Messivel, hogy a rekord tovább döntődjön. :lol: Alves ne kezdjen rögtön, csereként beszállhat majd a mérkőzés vége felé.
Pinto - Montoya, Song, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Tello, Messi, Villa.
Xavi helyett jöhet JdS a félidőben, ha addigra megvan a vezetés.
Nálam ilyesmi jöhetne szóba:
Pinto-Alves, Mascherano, Bartra, Montoya-Thiago, Song, Dos Santos-Alexis, Messi, Villa

Ez a kp ismét marha gyenge lenne, de Xavit is pihentetni kéne néha.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.11. 16:58:23

Gareth Tello írta: Pinto - Montoya, Song, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Tello, Messi, Villa.
Ebbe én annyit belejavítanék, h Song és Busi cseréljen helyett és Busi helyén Pique. Songnak nem fekszik a kh poszt, ezt már láttuk.

De amúgy tényleg elég erős a keret, annak tekintetében, h hétvégén Atma :-k
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.11. 16:40:54

Meglepően erős keret, azt sajnálom, hogy így egy fiatal (értsd: Barça B-s :D ) sem kaphat lehetőséget, bár ha nagyobb arányú győzelmet aratunk holnap este, a visszavágón már könnyű szívvel lehet játszatni Sergi Robertóékat. (Espinosát látnám még nagyon szívesen...)
Figyelembe véve, hogy hétvégén az Atléticóval játszunk, egy igen tartalékos csapatot küldenék ki a gyepre, Messivel, hogy a rekord tovább döntődjön. :lol: Alves ne kezdjen rögtön, csereként beszállhat majd a mérkőzés vége felé.
Pinto - Montoya, Song, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Tello, Messi, Villa.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.11.29. 12:42:02

Itthon kezdünk 12-én a Cordoba ellen, a visszavágó pedig 19-én lesz.
Mindkét meccs szerdán lesz egyébként.
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.29. 09:55:40

mess2009 írta:nagyon egyetértek, különösen az alibi -hátrapasszokat illetően!! egyébként az orrunk előtt zajlik u. ez Tello-val, elég "hatásosan irtják" ki belőle az előre-focit!! mamár ő is követni látszik a nagy elődöt(Pedro) és alg-alig vállalkozik az előretörésekre. ....tudom?! nem lehet ész nélkül de még ésszel sem áttörni egy védőfalon, itt nyilván a képességek és a (játék)inteligencia a döntő, mi nekem mégsem ok., az az amikor a hátrajáték valóban alibiként takarja a gyáva, netán lusta, vagy spekuláns magatartást.
Tello előre játékának legnagyobb akadálya az alapvonal, és erre sztem ő is rájött. Tegnap is az első félidő vége felé a 16-osnál úgy tolta meg a labdát, hogy az kiment....Amikor megcsinálta ezeket a cseleit, 10ből 9szer kivitte, vagy ott kiszorították, mi meg fogtuk a fejünket. Én személy szerint értékelem, hogy nem megy fejjel a falnak.
Azt meg pont Pedrora és Sanchezre nem lehet mondani, hogy lusták lennének, Alba és Alves után messze ők futják a legtöbbet a csapatból. Azt meg már egyszer leírtam, hogy ha a visszapasszhoz helyezkedik mindenki és középen nem érkeznek, akkor nincs értelme csak azért is menni. Ugyanakkora alibi lenne elvinni, begyötörni, aztán nézni ahogy kivágják a védők.
Válasz küldése